keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Studio uutisia

4 päivää takana Petraxilla ja Jaakonaho sai miksattua 6 biisiä Melli levylle!
Jumalauta et tuli priimaa vaikka hyvää haettiin!
Puolet siis valmiina, toinen sessio heti kun saadaan loput biisit valmiiksi...

Nyt baariin!

perjantai 25. tammikuuta 2008

Studiota

Pitäis alkaa pakkaamaan kamoja, kun lähetään viel tänään Jaakonahon kans kohti Petraxia. Jussi alkaa aamulla miksuuttamaan ja mä äänittelen loppuja lauluja, kitaroita ja kiippareita kunhan Melli ja Heikki tulee mestoille. 4 päivää siis sisätyötä edessä. Täytynee käydä kalja ja makkaraostoksilla...
Laittelen raporttia, kunhan raportoitavaa tulee...

Loma ohi, hommat jatkuu!

Tanakele, et oli kivaa!
Eritellään nyt viimeisen kuukauden asiat:

Lennot: Finskillä suoraan Bangkokiin. Otettiin kesällä Ebookersilta lennot ja peruutusturva. 2 pvää ennen reissua löysin finskiltä yhteensä 500€ halvemmat lennot. Meno oli samalla koneella ja paluu samana päivänä, mutta myöhempi lento. Huippua! Ainoa miinus menee eiliseen paluulentoon, kun mun golfbägi (missä on myös matkatavarat) ei tullutkaan samalla koneella. Noh, tänä aamuna 9.00. soi ovikello ja sieltähän se tuotiin suoraan kotiovelle. Tää oli reissun ainoa takaisku.

Villa: 6km keskustasta sisämaahan. Skootterilla matka taittui n. 10 minuutissa. Kämpän myyntihinta on n. 4milj. bahtia, elikkäs noin 80000€... Vuokra 32000baht kuussa. Vartioitu alue, jossa oli samanlaisia kämppiä n. 30. Oli paljon kivempi, kuin kuvista aluks katteltiin. 2 makuuhuonetta jäi käyttämättä, kun ei sielläpäin vissiin ketään tuttuja ollu. Paitsi Korhosen Eki, eikä sekään kuin pari päivää. Kaikki huoneet ilmastoituja ja joka huoneessa tv/dvd systeemit. Tuli kyl tarpeeseen iltaisin. Katteltiin nimittäin 3 tuotantokautta Frendejä ennen nukkumaanmenoa! Tässä muutama kuva kämpästä.
Ulkoa

Uima-allas ja poreallas oli omalla suojaisalla pihalla

Sisältä pari fotoa



Huahin:

Ihan törkeen kiva pikkukaupunki. Todella paljon paikallisia, varsinkin kun pysytteli poissa rannan puolelta. Mahtavia iltamarketteja kaduilla, helvetisti ruokaa ja krääsää myynnissä. Paikalliset todella mukavia turisteja kohtaan, varsinkin kun kun opettelet wai:n ja muutaman sanan thaimaaksi. Suosittelen isolla lämmöllä, jos etsit rauhallista lomakohdetta, josta löytyy tarpeelliset fasiliteetit ja haluat turvallisuutta.

Golf:

Rouvakin kokeili rangella!
Pelasin kuudella eri kentällä, yhteensä 12 kierrosta. Black Mountain oli ihan järjettömän siisti kenttä! Todella nöyryyttävä kokemus. Pelasin siellä 4 kierrosta ja vaan yhden kierroksen alle 100 lyönnillä... Muutkin kentät todella kivoja ja onhan se nyt aika juhlaa, kun kuski hakee ovelta, caddie hoitaa mailat, vitsailee ja pitää huolen et juon tarpeeks, saa nauttia siitä kuumuudesta ja kokee välillä onnistumisia! Kävin pelaamassa aina aamulla 7-8 välillä, joten tuli herättyä ennen auringonnousua. Huippua!

Ruoka:

Voi luoja! Muutaman metrin välein joku myy skootteriravintolasta/kojusta toinen toistaan parempia ruokia! Nuudelikeittoja, grillattuja kanoja, lihoja, kala- ja rapupalloja, mahtavia banaanipannareita, hedelmiä, you name it! Tuli maisteltua valehtelematta ihan kaikkea, mitä eteen tuli. Jopa paikallisten markkinoilla (löydettiin ajellessamme maaseudulla) uskaltauduin maistamaan grillattua siankärsää ja ilmeisesti jotain sisäelimiä.
Ravintolat oli ihan törkeen hyviä. Paikallisten suosimia mestoja kyttäiltiin ja mahan sai juomineen täyteen kahdelle hengelle noin 100-150bahtilla (n. 2-3€). Poikkeuksetta kaikki ravintolat hyviä. Rannan puolella sai maksaa jo tupla/triplahinnan safkoista, mutta listoilla olikin sit länsimaalaisia annoksia. Kuukauden aikana teki muutaman kerran mieli jo jotain muuta safkaa, joten apuakin sai. Kerran pizzaa (elämäni top 3 pizza!!), intialaista, burger kingiä, mexico, ranskalaista keittiötä ja ihan saatanan hyvää japanialaista! Sushia, sashimia ja jumalaisen hyvää "snow fishiä".


Hieronnat: Tottakai! Thaimaalaista hierontaa aina kun vähänkin kolotti. Jalkahierontaa, selkä-hartiahierontaa, swedishmassagea ja päähierontaa sitten väliin.
Paras mesta löytyi Amana Spa:sta. Puolen tunnin yrttisauna ja 1.30h thaihieronta perään. Ai että!
Hehkuttamisen arvoinen on myös sokeiden hierontamesta kuninkaallisen puiston vieressä. Maan kuningattaren suojeluksessa oleva koulutus, jonka toimipisteitä on ympäri maata. Vanhahko nainen hyppeli ympäriinsä ja sai meikäläisen selän ruotuun. Suosittelemme tätäkin!

Hauskoja kuvia:
Rakennuskulttuuria naapurista


Ruokaa!


Tää oli elämäni oudoin tilanne! Käveltiin iltamarketilla ja yht´äkkiä jostain alkaa kuulumaan epävireistä laulua ihan helvetin lujaa ja SUOMEKSI! Etittiin hetki kohdetta ja se löytyikin sit Thai boxing areenalta! Suomalaiset valtaa sen kuulemma joka torstai suomikaraokea varten! Thai boxing areenan! Ei saatana... Kattokaa nyt biisilistaakin! Mun suosikki on toi nro 7. Kertoo paljon mun ammatista.

Okei, otettiin siellä reissun toiset ja viimeiset "jurrit". Meitsi joi 3 kaljaa ja rouva 3 drinkkiä. Mopolla uskals ajaa viel himaan. Joo joo, laulettiinhan mekin, kun ensin selvittiin siitä naurun ja itkun sekamelskasta. Kokemus jota en oikeesti ikinä kuvitellut kokevani. Ei saatana... Thai boxing areenaa...

Oli ihan mielettömän kiva loma, kun seurakin oli parasta mahdollista! Kumpikaan ei sairastanu edes ilmastointiflunssaa, saatikka sitten vatsatauteja!
Ens vuonna sit ehkä jonnekkin muualle. Tai sit ei...