torstai 5. kesäkuuta 2008

Sittenniii

Sellasta. Tai siis kaikenlaista. Ollu kiire, kyrpä otassa ja mieli muualla kuin blogissa.
Kauheeta säätöä ollu tää ihmiselo. Onneks on tuki ja turva lähellä. Muuten menis välillä hankalaks.

Viime kirjoittelun jälkeen on tullu seikkailtua monenlaisessa hässäkässä.
Niin, se muutaman viikon takainen Alavuden keikkakin peruuntui. Onneks sillä ohjelmatoimistolla oli vakuutus, että sai liksat niistä. Eiku... väärä toimisto... 2 keikkaa peruuntui sillä viikolla ja sehän vaikuttaa tilipussiin. Ikäviä juttuja, eikä niille voi mitn.
Siirin kanssa pyörähdettiin Koivukylän trendikapakassa, Viiden kanssa Kom-teatterin ravintolassa ja tuli tehtyä 3:n päivän firmakisarykäisy Karille. Eka oli Kauniaispäivät, missä Viltsun kanssa tetsattiin läpi karate-esitystä, lapsikuoroa, puhallinsoittokuntaa ja Grani bigbandiä. Viimeiselle vedin tylysti Akg:n 414 stereoparin blosareiden eteen ja jarrulla nurin. Hienosti tuli! Lisäs hieman pianoa, bassoa ja kevyesti potkurumpua ja se oli siinä.
Paikalla oli myös mun etupään systeemijätkä. Oisko sillä ollu kankkunen, kun naama on hieman valkoinen..?

Noh, kaikesta huolimatta se viritti stereot hienoon vireeseen.

Seuraavana päivänä rykäistiin vielä Viljamin kanssa Stuidu 51:ssä pippalot. Talon hahmot veteli talon kamoilla kaiken muun, paitsi bändit jäi meille. Helppoa ja kivaa. Ekana esiintynyt lentokenttäorkesteri (?) veteli ihan ok poppista ja sit tuli kässärit ja homma oli pulkassa.

Lauantaina taistelutoverini vaihtui ja niin vaihtui myös "meininki". Tai siis työseurassa ei ollut vikaa. Piti kamat pystyttää aamulla ja kyttäillä 4h bileiden alkamista... Muutaman tunnin unien jälkeen se EI oo ihan niin kivaa. Oisin mielummin vaihtanu sen 4:n tunnin kyttäilyn pidempiin uniin, yllättäen. Paikalla oli coverorkesteri ja ei vissiin ollu ihan ykkösterässä. Tokan setin aikana piti hakea garageband ja hieman opetella äänitystä. Ei niistä sit sen enempää.

Heti taas aamulla muutaman tunnin torkkujen jälkeen Nurmirokkiin talon sepäksi, mut tällä kertaa monitoritiskin taakse.
Iloisimpiin ylläreihin kuului ehdottomasti illan paras bändi The Wrecking Queens. Tsekatkaapa!
Muita bändejä oli mm. Koivunen, Missio (ex Raptorin Kaivon bändi) joka toimi myös hienosti ja Elastinen. Mikähän siinä on, et Kimmolla&co on aina ihan järjettömän hyvä meininki? Todella pro-jätkiä. Näin sitä vanhenee ja alkaa muuttua suvaitsevaisemmaks.

Viime viikolla sit tuli miksattua Semifinalissa 1N keikka ja samalla Rödsjögarden. Iivanainen on mahtava ja biisit hyviä. Ei kysyttävää. Rödsjögardenin kanssa tuli hieman kiire checkissä ja eivät saaneet varmaankaan parasta lavakeliä toteuttaa niiden spektaakkelia. Potentiaalia oli vaikka muille jakaa.
Hieman BWF:n firmakeikkaa Liuskasaaressa ja perjantaina oli XL5 keikka cinderella-simulaattorissa. Sielläpä oli rattoisaa!
Lauantaina olikin piiiiiiiiitkästä aikaa Melli-bändin kanssa keikka. Kyseessä oli Katujen Yö tapahtuma, jossa muita esiintyjiä oli mm. Jippu, Haloo Helsinki ja Musta Joutsen. Meil oli ihan saatanan hauska soittaa ja kun bändissä vetelee Rikalaa ja Mäkistä, niin välillä unhdin kurittaa Gretchsiäni, kun jäin kuuntelemaan Mäkisen urkurointia! Mahtavaa! Kiitos!
Vedon jälkeen mentiin grillaamaan, saunomaan ja baareilemaan.
Sunnuntaina oli tarkoitus mennä grillaamaan, mut pääsin pubiin asti vasta illalla. Oli aikamoinen darra. Siitä sit taas tappiin asti. Hipshei!

Tää viikko onkin menny sit golfatessa, säätäessä, vieraillessa jne.
Tänään käytiin Paappasen Villen kans pelaamassa jo kierros ja lähen tästä vielä pelaamaan puolikkaan. Huh.
Huomenna ois eggarikeikka kivenlahtirockissa.
Lauantaina 2 keikkaa kässäreitä.
Ei se siitä!