keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Erikoisia hommia...

Valkeakoski meni suht lungisti. Mitä se nyt sitten tarkoittaa. Ainakin sitä, et paikalla oli Akun Tehtaan tähtitiimi (Liski&Klasu), joten turha puristaminen oli aika kaukana. Paikalla oli myös sitten ihan tolkuton kasa muitakin tuttuja, joten kättelyt muistuttivat hetken aikaa jo itsenäisyyspäivän juhlia! Röyhkä&Mattila orkesterin teknikoina oli Lahden Kapa ja Viltsu, SMG:llä Jorma "onks toi sun käsitys hyvästä soundista?" Tikka ja Issakainen. Sit kun paikalla oli vielä Olavin orkesteri varaslähtöisesti ottamassa hapanta, niin se oli aika siinä. Onneks lähettiin keikan jälkeen himaan...
Vaihdettiin kanavalistasta poiketen pari sieppainta ja nehän toimi oikein kivasti. Mekkala oli melkoinen siellä teltassa ja joku vanhempi herrasmies ei siitä oikein digannu. Ekaks Mäksä huusi sille naama punaisena ja sit allekirjoittanut perässä. Turakainen lähti jupisemaan muualle. Noh, tuli siitä kakofoniasta kehujakin, joten kai se sit läpi meni.

Lauantaina olis siis vapaapäivä. Mitä ihminen tekee vapaapäivänä? Noh, se saunoo, grillaa ja pelaa kolopalloa. Tossa järjestyksessä. Tä? Sain inspiksen lähtee pelailemaan, kun rouva paineli keikalle ja mä jäin keikkaleskeksi himaan. Illalla tuli käytyä paikallisessa parilla fiksusti.

Sunnuntaina Luka Elmeri Aukusti Arnberg sai nimensä. Onnea vielä pikkuliskolle, Jannelle ja Ronjalle!

Maanantaina käytiin Knuutisen kanssa Talmassa pelaamassa. Oli niin kova drive päällä, et vedettiin oikein 2 kierrosta! Master kentällä oli viikonloppuna SM-kisat, joten se oli viritetty suht ankaraan kondikseen. Greenit varsinkin oli aika liukkaat. Kierrostulos 94 tyydytti jotenkin päin, kun muistaa et koko lyönti laitettiin uusiks viiko sitten.
Toka kierros pelattiin Laakson puolella ja siellä tulos 90 harmitti. Lounaan jälkeen tein avausreiälle tuloksen 8, lyötyäni tiiauspaikalla ensin hutilyönnin... Samaten päätösreiän avauksen painuttua outtiin, huomattuani jääväni kesän parhaasta kierroksesta, alkoi väsy jo painaa ja tuloskorttiin merkittin 9 vikalle reiälle... Ihan ok, kun muistaa et vedettiin tosiaan se 2 kiekkaa.

Eilen pidin osittaisen vapaapäivän pelaamisen kanssa, mitä nyt kävin rangella treenaamassa. Illalla käytiin palaveeraamassa stadissa ja samassa yhteydessä syöty illallinen ravintola Pannoniassa oli herkullinen. Suosittelen. Alkupalaksi otin jauhelihatäytteisen crepesin, elikkäs letun. NAM! Pääruoaksi vedin hapankaalia ja liha-riisipyöryköitä. Ei hullumpia!

Tänään heräsin kovaan kurkkukipuun ja kuumeiseen oloon... Perkele. Ei hyvä. Ei nyt. Ens viikolla sataa, niin sit vois sairastaa, tai auttaa Myllyä remontissa.
Mulla muuten hajos vanhan luottokaverini iPod (U2 malli, vuodelta 2003) toinen kuulokelähtö (+48V on kiva juttu), joten iski paniikki. Milläs nyt virität sen paskan PA:n? Onneks tsekkasin myyntipalstoja ja kävin just hakemassa lähistöllä myynnissä olleen iPod Minin. Oisin muuten ostanu iPhonen, mut 16GB versiota ei just nyt saa mistään... Ja on hyvä olla "back-up" mukana. Isoin ongelma on se, et mitä hemmetin biisejä mä mahdutan tohon neljään gigaan? 20GB:kin tuntui liian ahtaalta, niin nyt se raakkaaminen vasta alkaakin. Ehkä alkuun hieman Coldplayta, sit ripaus Beatlesia, AC/DC:tä ja kattellaan sit lisää!

Huomenna golftuntia, perjantaina Siirin kanssa Swengiin ja la Facesiin. Sillä lailla. Nyt sohvalle kattelemaan töllöä ja syömään burritoja!

Ei kommentteja: