tiistai 25. marraskuuta 2008

Lääkkeet!

Onpas taas ollu. Nimittäin ihan kaikkea.
Koitan jatkossa olla aktiivisempi, jotta jäis tulevaisuuteen muisteltavaa.

Viimeisen kuukauden aikana on ostettu äänitysstudio, tehty Tervomaan rundi ja aloitettu Egotripin rundi. Siihen päälle keikkoja Viiden, Siltsun, yrityskisojen ja monien muiden kanssa. Himassakaan ei oo ehtiny kauheesti olemaan.
Toin just meidän rundibussin kumien vaihtoon, kun alko olla aavistuksen liukasta. Nyt on tunnin vapaahetki ja kerkesin jopa laitella laskuja eteenpäin.

Keikathan on menny hienosti kaikin puolin, vastoinkäymisiä ei oo ollu juurikaan, ellei lasketa kalustoloukkauksia lukuun. Niitähän on ollu. Laitan jossain kohtaa hieman kuvia, kunhan uuden Lumix LX-3:n RAW päivitys saadaan macille. Mä rupesin urpona kuvaamaan tietenkin parhaalla formaatilla, enkä tsekannu tota yhteentoimivuutta... Kamerahan on ihan törkeen hyvä. Ostin sen Kiinan reissulla ja siellä vertailtuani eri vehkeitä päädyin siihen. Pokkarikokoinen, josta löytyy järkkärin ominaisuuksia. Mä en siis halunnu mitään järkälettä, jotta jaksais niitä kuviakin ottaa... Hyvä valinta, suosittelen tutustumaan. Hintaa oli siellä reilu 300€, joten ei paha.

Huomenna jatkuis Eggarit Sellosalissa, torstaina Clifton Sextet Tavastialla, perjantaina Egot Järvenpäässä, lauantaina Juvalla. Maanantaina treenit ja tiistaina oman bilebändin kanssa vetelemään hallitukselle! Mahtavaa! Keskiviikkona ois Huban levyjulkkarit Bellyssä (tulkaahan paikalle, parasta SOULIA!), torstaina Suomen musiikin pikkujoulut Semissä, perjantaina Eggarit Seinäjoella ja lauantaina Kaustisilla. Huh.

Ai niin, jos ei jostain syystä oo vielä Pasila hallussa, niin äkkiä sitten!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jumalauta! Ei ole topgun homojen elokuva, kavereita ovat vaan... Mahtavaa kun hyvä asia on sullekin valjennut! Lääkkeet!