torstai 4. lokakuuta 2007

Välipäivä 1

Noniin. Välipäivää siis vietetään ja alunperin oli tarkoituksena jäädä Wieniin yöksi ja lähteä tänään iltapäivällä ajamaan Leipzigiin, jossa huomenna olis keikka. Sit muutettiin suunnitelmia ja päätettiinkin lähteä yöllä johonkin aikaan ajamaan sinne ja otetaankin hotelli sieltä heti aamupäivästä. Tilannehan muuttui eilen oleellisesti kun se bussi laukes. Keikan jälkeen oli tiedossa, että rikki mennyt bussi saadaan aikaisintaan liikkeelle ens maanantaina, kun jotain osia joutuu tilaamaan jostain. Sit alkoikin sen päiväinen bussien metsästys.
Jossain vaiheessa vihellettiin peli poikki ja lähettiin baariin. Päädyttiin monen mutkan kautta Flex nimiselle clubille, joka kuulemma on yks euroopan suosituimpia. Ei sit lähteny yhtään, vaikka perjantaina siellä oli soittanutkin Ash. Ainoa plussa annettiin mestalle Viltsun kanssa soundista. Mystisen näköisiä pömpeleitä, joista se raivostuttava jumputus kuulosti kuitenkin soundillisesti helvetin hyvältä. Moni mesta vois ottaa mallia tosta. Pari siideriä ja takas hotellille.

Aamulla heräilin ja päätettiin lähtee aamupalalle Viltsun ja Topin kanssa. Päädyttiin johonkin kebabhouseen ja teki kyl mieli ottaa dööneri, mutta päätin säästellä vielä hetken. Lammasta riisin kanssa ja vatsa kiittää! Sit palloiltiin hetki ihmetellen ja päätettiin lähtee toiseen hotelliin jossa oli popparit. Luultiin, et uusi bussi olis jo matkalla hakemaan meitä. Soitin viimeyönä Hamidille ja se ties sanoa, et yks sen busseista on vapaana Saksassa ja ilmoitin siitä kiertuemanulle. Se sit jostain syystä ei ollu ottanu sitä ja sit säädettiin taas lisää. Nyt kun tätä kirjoitan, niin popparit on jo junassa matkalla Leipzigiin ja meidän bussikuski on hakemassa jotain isompaa autoa jolla saadaan raahattua traileri ja crew Saksaan. Tähän lopputulokseen päädyttiin siis noin 20h säädön jälkeen. En osaa sanoa, et missä meni hommat ristiin, mut oon edelleen täällä hotellin aulassa (tultiin klo 14 ja klo on nyt 22.15...) ja noin tunnin päästä ois auto täällä ja siitä ois se 600km vielä ajomatkaa edessä. Sit kun jossain kohtaa päästään perille, niin muutamaks tunniks hotelliin pötkölleen ja hommiin. Huomiseks on tulossa yhen saksalaisen firman bussi meille loppurundiksi, mikäli oma ei korjaudu siihen mennessä.
Haluan vielä mainita, että mikään näistä aiemmin mainituista ongelmista ei missään nimessä oo johtunu bändistä tai crewsta. Tällaista vaan sattuu ja siihen pitää suhtautua asian mukaisin menetelmin. Aloimme Viltsun kans pähkäillä elämän mukavuuksia ja ensin päädyimme ottamaan oluet. Toimi. Sit päätettiin lähteä japanialaiseen sushille. Toimi. Ne oli nimittäin tehneet hölmöimmän mahdollisen ratkaisun. Listalla luki et siitä kiertävästä linjasta (sushi/mitätahansapientäkivaa) sai syödä niin paljon kuin jaksaa 15€ hintaan. Samalla hinnalla saa Ichibanista stadista 10kpl nigireitä ja makirullia. Nyt vedettiin varmaan yli 30 (siis per nenä) lautasellista kaikke hämmentävää. Parhaina mieleen jäi friteeratut katkaraputikut, teryakipossu, lohinigiri ja kuorineen tarjotut simpukat. Ai että! Syötiin siis niiinn paljon, et luultiin et ne laskuttaa siitä jotain ylimääräistä...
Palaamme pikapuolin, kunhan pääsemme ehjänä perille, saamme levättyä ja tehtyä hieman hommia.
ps. aulabaarista löytyi Lagavulinia ja oli pakko äsken jälkiruoaksi ottaa espresson kanssa se pullonpohja

3 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Olikos siellä klubilla alconsin ribbon-komeroita?

Viltsu kirjoitti...

Ei tiiä, niin läheltä en käyny kattoon. Siellä ne oli lavan vierellä jotain tolppia ;)

Jazmanaut kirjoitti...

Supattavia pylväitä. Tsek :)