torstai 28. helmikuuta 2008

Ja juoksu jatkuu!

Viime viikko menikin sit loppuun jalkoja hieman arastellen. Reidet ja lonkka oli aika hellänä juoksusta.
Torstaina oli normipäivä Tavastialla. 3 rankemman puoleista bändiä ja meitsi vahti monitoritiskiä. On se vaan kiva pulpetti työskennellä...
Perjantaina mentiin hyvissä ajoin tonteille ja ihmeteltiin kun Walesin ihmeet olikin jo tuupannu kamansa sisään. Niiden kiertuemanageri oli tosin laittanut pelin hetkeksi poikki, kun joku orkesterin jäsen oli lekurissa. Jaahas. Muutaman tunnin odottelun jälkeen tulikin sitten varmistus, että illan keikka on peruttu sairaustapauksien vuoksi. Asia kunnossa. Pensseli toiseen käteen ja imuri toiseen. Mikserit on nyt putsattu, räkit&päätteet imuroitu, lava täysin puts&clean ja Wahlsten kolvaili vielä kaupan päälle 13 mikkipiuhaa! Nyt kelpaa!

Lauantaina saikin heräillä pitkien unien jälkeen. Tai ei ne kauheen pitkät oo ollu moneen yöhön, kun toi meidän kissa (Vilma) on naukunu aika kovaan ääneen. Ilmeisesti sen pitäis saada joltain urokselta hieman vehjettä, notta tokenee. Se kun on löytökissa, niin ei oikein tiedetä onko se leikattu. Juoksuajan perusteella ei.
Taloyhtiön saunavuorollekkin kerettiin oikein yhdessä! Ei siis kissan, vaan rouvan kanssa. Ainoa virhe oli se, etten muistanu käydä ostamassa saunakaljaa! Perkele. Kyllä sapetti.
Saunan jälkeen lähettiin muutaman frendin kans yhdelle yksityiselle kerhohuoneelle lätkimään korttia. 10 pelaajaa ja parin kympän kierrokset. Voitin 2 ja tipuin 2 kertaa ennen palkintopallia. Siitä olikin sit kiva lähtee paikalliseen yökerhoon. En muista, koska oisin viimeks käyny kotikaupunkini yökerhossa??? Pubissa tulee käytyä nykyään ehkä 1-2 kertaa kuussa. Enemmän mua hämmensi kuitenkin se, et mitä helvettiä Putron Ville teki siellä..???!!! Jos mä kävin siellä ekan kerran asiakkaana (kerran oon ollu keikalla), niin hämmennys oli kova! Pilkun jälkeen pizzat kainaloon ja lähin oottelee, et rouva pääsis töistä, kun se piti nuorille nuorisotaloa auki koko yön.

Sunnuntaihan me pyhitetään lepopäiväksi. Eikö?

Maanantai oli ihan perus toimistopäivä. Aamulla tosin hieman liikuntaa.

Tiistaina kävin tekemässä ekan keikkani Broadway Finlandille, eli entiselle Starlikelle, joka yhdistyi Jonesin kanssa. Hyvä meininki tuntui olevan firmassa. Keikkakin oli hemmetin nasta! Eräs maamme suurimpia yrityksiä oli järjestänyt ulkomaisille työntekijöilleen hauskan päivän. En uskalla paljastaa kyseistä tapahtumaa (isompi tapahtumatuotantofirma ei varmaan diggais), kun oli se sen verran erikoinen! Mut hemmetin siistiä oli!

Eilinen meni akkuja ladatessa, veroilmoituksen tilkkeiden keräilyssä ja nettipokerissa.

Tänään heräsin, jatkoin lappujen keräämistä ja tein matkakorvauslomakkeet viime vuodelta.
Söin pienen välipalan, puin lenkkikamat niskaan ja kävelin 1,5km kirjanpitäjälle viemään lappuset. Siitä otinkin hyvän alkulämmön jälkeen varovaisia juoksuaskeleita, jotka päättyi n. 10km myöhemmin Siwan pihaan, josta hain hieman tonnikalaa ja raejuustoa. Jumalauta! Vedin 10km juoksulenkin alle tuntiin ja jos viime viikon huonoa yritystä ei lasketa, niin edellinen pidempi juoksulenkki (tai ylipäätänsä kuntoilu) on ollut vuonna 1995, jolloin lopetin lätkäveskarin urani!
Ekat 30min oli aika hankalaa, kun ei tahtonu löytyä sopivaa vauhtia ja juoksuasentoa, mut sen jälkeen tuntui tosi helpolta, eikä ollu mitään hengitys yms. ongelmia. Mäkin oon tupakoiva ja hieman ylipainoinen, joten oisin olettanut hieman hankalampaa lenkkiä. Ihan törkeen hyvä fiilis! Ainoastaan polvet, etureidet ja lonkat tuntuu aika kipeiltä. Juoksussa kuitenkin koko kropan paino on jaloilla, joten veikkaan isoimmaksi syyksi sitä. Tai sit väärää juoksutekniikkaa... Tiedä sit. Ens viikolla uudestaan!

Huomenna Tavastialle ihmettelemään jotain jenkkiräppäriä ja lauantai oiski taas vapaa!

-AUDIOLÄPÄN VAROITUS-
Robertolle sen verran terkkuja, et sä et tuu siitä Aura-audiosta pitämään sitten yhtään. Ellei niitä oo 3 päällekkäin ilman kulmaa. Etkä muuten sittenkään. Onnea vaan ja hyviä hermoja!
Se on sen verran susi laitos, et jonkun itseäni fiksumman (ja isommalla auktoriteelilla varustetun) pitäis laittaa koko järjestelmä pannaan. Koko maassa. Pahoittelut sitä jo ostaneille äänentoistoalan yrityksille.
Anyway, se on kyllä niin paska mun mielestä, etten suostu sillä enää vetämään.
-THE END-

3 kommenttia:

Nuori Robert kirjoitti...

No voi vittu....

Nuori Robert kirjoitti...

Joo.. ei sit ihan lähteny. Oli siel Turkkusen Humalistonkadun vanhassa leffateatterissa joku 2xpilli ja 12" komero plus subutin per puoli. Ne subbarit käänty ekana aika saatanan pienelle. Hahmoilla oli jaoksi tarjolla 80, 125 tai 160. Jotenki ihan et ei nyt sit kuitenkaan.

Veti kyllä aika hiljaseks kun piti yhteen konkkaan supatella bluegrass-orkkaa. Etupäässä Yamahaeipamaha 01V96 tai joku vastaava.

Ens kerralla sit jotkut oikeet kamat, toivon. Noh, musa oli mahtavaa!

Tero Arnberg kirjoitti...

No kato, se on vähän semmosta. Ymmärrät varmaan. Tosi kiva ja kätevä systeemi.