sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

No sit lähtikin

Kun vaihtoi toiselle lavalle, niin homma toimi. LR Audion kundeille iso kiitos Matti Johannes Koivun keikasta.
Ainoa ongelma keikalla oli solistin akustinen kitara. Se napsui hassusti, vaikka vaihdettiin koko äänisignaali... Todnäk vika oli tallan alla olevassa mikissä.
Vedon jälkeen pitikin jo lähtee kaahaamaan kohti Karkkilaa. Meidän bussi ajettiin torille ja backline vietiin pakulla. Ennen meitä esiintyi Uusi Olavivirta ja oli aika kollegarockhenkeä ilmassa, kun Tervomaassa tuuraava basisti Jape soitti myös Olavin vedon, niinkuin myös kosketinsoittaja Kuoppala. Oli helppo vaihto, kun puolet backlinesta oli lavalla. Uusivirran porukka oli unohtanu Japen bassot bussiin ja Lahden Kari lähti niitä sieltä hakemaan. Mä tein sillä välin niiden linjacheckin ulospäin ja lainasin Karille mun etupään räkkiä, kun se halus testata sen Focusriten. Kari diggaili laulusoundia niin kovasti, et se uhkas mennä ostamaan sellaisen itelleen! :) Oli kyl hyvä soundi molemmilla bändeillä!
Vedon jälkeen kamat pakuilla bussiin ja mä lähin ajelemaan tuhatta ja sataa himaan. Juttelin melkein tunnin puhelimessa Tipin kanssa, kun laitoin ohjeiden mukaan isoherrakolehmaiselle Huban kanavalistan sähköpostilla, mut se ei ikinä päätyny teknikoille. Tuli sit kerrottua kaikki puhelimessa. Hyvä Koltsu!
Nyt odottelen unilääkkeen vaikutusta ja kirjoittelen tätä. Aamulla lähtö 6.30 Poriin...
Porissa varmaan hengaillaan muutama päivä (keikka tosin pitäis hoitaa alta pois...) ja tiistaina Irinan orkka järjestää Kauhajoella Rock´n´golf turnajaiset, grillailuineen päivineen!
Eli kun pari päivää on rentoutunut, niin jaksaa taas mennä kärvistelemään ke-la keikoille, alkaen Dubrovnikista.

Palataksemme eiliseen, niin Junnu otti meidän vedon jälkeen tilannekuvan.
Kuvassa Oksu ja taka-alalla on CMX:n monitorimiksaaja.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nuo roippeethan on kytketty niinkuin pohjoisessa konsanaan ;)

Oksu kirjoitti...

Byöööghh!!!!