perjantai 14. maaliskuuta 2008

Kymppitonnin kerhoon!

Tosin ei juosten, vaan uteliaiden ihmisten määrä tässä blogissa. No huhhuh. Bileet!

Edellisen päivityksen jälkeen on tapahtunut suunnilleen seuraavaa:

La 8.3. Tavastialla siis oli ska-iltamat. Valkyrians lämmitteli ja jenkkiläinen Slackers pääesiintyi. Erittäin asiallinen, lungi meno. Ei paljon pipoa puristellut.

Su. 9.3-Ti 11.3. Piti olla sunnuntaina Tavastialla Paukkumaissi. Siis bändihän oli, mut meikäläiselle annettiin onneksi vapaapäivä. Tuli nukuttua pitkään ja sit lähettyä stadiin, josta matka suuntasi Loviisaan. Noise Housen pikkujoulut oli siis seuraavan kahden päivän etappi. Loviisassa oli kokoontuminen hotelli Ziltonissa, jonne saavuttuamme muistin, että edellinen käyntikerta olikin ikimuistettava. Joitain vuosia sitten Eggareiden kanssa siellä jonkun festareiden päätösklubilla ja ravintolan omistaja oli aivan tuhannen katollaan häätämässä poppareita v#ttuun jaloista. Se siis oikeasti yritti ajaa bändit pois ravintolastaan. Se samainen omistaja notkui edelleen baaritiskillä, asiakkaiden puolella. Semmosta.
Pikkujoulujen teemaa ei oltu paljastettu, joten kaikki saivat kirjekuoret ja saatesanat: "Pikkujoulun teema on Amazing race. Autokunnittain joukkueet selvittävät rastit ja tiistaina kisa loppuu. Avatkaa kirjekuoret ja lähtekää kohti ensimmäistä etappia". Kirjekuoret auki ja sieltä paljastui Bon Joviin liput. 16.6. on keikkapäivä, joten pieni ihmetys kaikilla. Suuri Huijaus 2008 oli alkanut. Seuraavaksi meille kerrottiin, että matka jatkuu johonkin villisikatilalle illalliselle, sieltä Hyvinkään rantasipiin saunomaan ja maanantaina ohjelmassa curlingia ja keilailua. Asia kunnossa. Lähdettiin letkassa ajamaan ja ajettuamme muutaman kilometrin tajusimme, että SH2008 jatkuu. Eihän meillä suunta ollut lähimainkaan Askolan villisikatilalle, vaan merelle päin.
Päästyämme tien päähän (meri tuli vastaan) käskettiin ottaa kamat ulos autosta. Hetken päästä rannalle lipui laituri. Siis sellainen huoltolautta/laituriyhdistelmä. Äijät sinne ja saareen. Lehtinen oli saaren nimi, entinen puolustusvoimien tykistön majapaikka tai jotain. Hemmetin kiva mesta. Siitä alkoi parin päivän bakkanaalit. Ohjelmassa oli henkilökohtainen 5-ottelu (renkaan heitto, heitä sikaa (ei toimitusjohtajaa), jazz-noppapeli, trivial pursuit ja legendaarinen fortuna. Taisin päästä sijalle 7. Matkassa oli siis 11 diskojukkaa, matkan johtaja Kemppainen, pikku-Eero, Peppe, Pawe ja mä. Siitä iltapalaksi porokiusausta ja kaljaa. Juomaa oli varattu sen verran riittävästi, että tyhminkään ei yrittänyt juoda niitä loppuun. Ruokaakin oli aikamoinen määrä! 36 pakettia makkaraa, noin niinkun iltagrillattavaksi... Muuten syötiin järjestävän osapuolen (kiitos vielä!) kokkaamia herkkuja: Aamupalaksi savuporo-pekonimunakasta ja perus setit ja kun ihmiset maanantaiaamuna selvisivät sängyistään ylös (Kemu huom!!!), niin päivän ensimmäinen etappi oli hakea mantereelta helvetinmoinen kasa kiviä ja tiiliä, kun piti rakentaa rosvopaistigrilli/uuni. Siitä selvittyämme alkoi varsinainen joukkuekisa. 2 jengiä ja 5 kisaa. Ekaksi heitettiin skottityyliin tukkia. Umpimärkä hirsi painoi niin paljon, että varsinaista heittokisaa ei nähty. Ainoastaan tyylistä sai pisteitä, kun jengi kaatuili sen tukin kera. Onneks kenellekkään ei sattunu mitään. Toka laji oli lankun pyöritystä. Lankussa kiinni naru, jonka päässä oli painava kärry ja se piti siis kierittämällä saada vedettyä luokseen. Siinäkin oli monta miinan paikkaa, kun jengin hanskat/hihat juuttui narun väliin ja meinas kammeta koko tassun irti... Tästäkin lajista on varmasti tulossa (PEPPE HUOM!!!) hauska vidopätkä. Onneks kenellekkään ei sattunu mitään. Kolmas laji oli palikkatestin kasaaminen. Pirunnyrkin tapainen ongelma ratkottavaksi. Ei taittunut. Onneks kenellekkään ei sattunu mitään.
Lounaaksi mahtavaa lohikeittoa!
Osa jengistä jatkoi pokerin peluuta, mut otettiin meidän tuvan kanssa tunnin tupluurit.
Neljäs laji oli etäisyyden arviointi. Pitkän matkan päässä oli saari ja meidän piti kiivetä vaaralliselle kalliolle arvioimaan se välimatka (onneks kenellekkään ei sattunu mitään). Meidän jengi arvioi 6.9km ja toinen jengi veteli 11km linjan. Oikea vastaus oli n. 7km. Saimme kurottua aamupäivän tappiota hieman kiinni.
Viimeinen tehtävä oli kiskoa kaveri narulla ilmaan, hilata sitä muutama metri sivuun ja palauttaa lähtöpisteeseen. Oltiin murskaavan ylivoimaisia, kun Pawe oli valjasapinana roikkumassa. Onneks kenellekkään ei käyny mitään.
Pistetilanteen ollessa tasan oli ratkaisevan tehtävän vuoro. Molemmille joukkueille naru ja kaikki molemmilla käsillä kiinni. Narusta ei saanut päästää irti, mutta kolmannen ja neljännen jätkän väliin piti saada yksinkertainen solmu. Toisen joukkueen jo huutaessa oman voittonsa kunniaksi, me vielä mietitään et mitenköhän se menis parhaiten. Emme sitä todennäköisesti tiedä vieläkään. Onneks kenellekkään ei sattunu mitään.
Siitä sit lähettiin palkontojen jakoon ja saunomaan. Siel oli ihan kiva sauna ja pihalla lämminvesipalju, jossa jälkitietojen mukaan vertailtiin muutakin kuin kokemuksia.
Illalliseksi rosvopaistia (10kg kasleria ja 5kg lampaanviulu pekonihunnulla). Safkan jälkeen olikin jo niin naatti, ettei jaksanu lähtee takas saunomaan. Paineltiin nukkumaan, mut osa ryhmästä jatkoi riekkumista. Vanhukset ei jaksanu.
Summa summarum: oli helvetin nasta reissu, mukavaa ryhmää, hyvää ruokaa ja juomaa! Talviturkkikin tuli heivattua oikein meressä ja saunottua oikein kunnolla. Ja onneks kenellekkään ei sattunu mitään!
Kotiin päästyä päivä menikin laskujen maksuissa ja tulevien keikkojen säädössä.

Ke. 12.3. Dubrovnikissa Siiri Nordinin levyjulkkarit. Eka keikka lehdistölle ja kutsuvieraille. Paikan kamoilla piti vedellä ja h(v)aikeeta oli. Left puolen yläkerta tuli hiljempaa ja tiskin nappulat ei oikein supattanu. Ekan vedon jälkeen syöpöttelemään mahtavaan Mai Thaihin! Tanakele, et siel on hyvä safka!
Toinen veto meni omalta osalta hieman paremmin, kun uskalsin myrkyttää mukanani raahaamalla delaylla solistia. Kiitosta ja kehuja tuli oikein roppakaupalla, joten ihan hyvillä mielein nukkumaan. Rouva oli risteilemässä työporukan kanssa ja mun siis piti lähtee ruokkimaan kissa. Sillähän ei ollut himaan menon kans mitään asiaa, et seuraavana aamuna piti olla auton ratissa vähän 8 jälkeen.

To. 13.3. Aamusta hakemaan teboililta hiace ja Broadwayn varastolle. Sieltä pakattiin kamat kyytiin ja paineltiin vr:n konepajalle demorakentamaan erästä spektaakkelia Kekkosen Tommin kanssa.
Erään autofirman rundi josta tulee aikamoinen hässäkkä. Enempää en saa kertoa, mutta kunhan asia julkaistaan, niin laitan hieman lisää infoa. Sen verran voin sanoa, että meitsi tekee ihan uusia asioita mm. lähetän radioteitse tavaraa...
Suomen osalta kiertue alkaa 3.4. narinkkatorilla Kampissa, siitä mun ryhmä painelee Tukholmaan ja sieltä Osloon. Toinen ryhmä aloittaa Tallinnasta ja Riigan kautta Vilnaan.
Mutta melkoinen hässäkkä siitä tulee, joten kannattaa tulla ihan mielenkiinnosta tarkistamaan.

Tänään heräsin ja lähin moikkaamaan isukkia, kun se ei voi kauheen hyvin.
Sieltä tulin tänne Tavastialle, kun esiintymässä on legendaarinen the Nits. Meitsi pitää kädestä kiinni niiden miksaajaa, joten on aikaa kirjoitella tätä.

Huomenna Heikin kanssa duo-keikalle yksityisbileisiin vetelemään hyvää musaa ja sunnuntaina ois vapaata.
Ens viikolla (ma-ke) ois L'acousticin koulutuspäivät ja siitä päiväks rouvan kanssa rauhoittumaan Haikon kylpylään.
Torstain ja perjantai menee Giant Leapin kanssa ja lauantaina olis muuta ohjelmaa.

Semmosta.

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Kuulostipa kivoilta bakkanaaleilta.
Onneksi kellekkään ei sattunu mitään.
(Paitsi päähän aamuisin?)