tiistai 15. huhtikuuta 2008

Ruottista selvittiin

Siellähän hommat meni aika automatiikkapohjalta. Muutama hemmetin hyvä bändi, joista toivon mukaan kuullaan vielä. Käykää katsomassa ja äänestämässä suosikkejanne täältä!
Oma suosikki oli ehdottomasti Soul Seduction. Tosta nettiklipistä ei saa välttämättä täytä kuvaa orkesterista, mutta sellaista 70-lukulaista rokkia vetelivät. Hyvin arrattuja biisejä, hyvä bändi ja loistava solisti. Sit kun koko ryhmällä oli kova meno päällä, niin se oli aika siinä!
Hyviä ruokapaikkoja löytyi roppakaupalla ja maistoin jopa muutaman tölkin mellanööliä. Enemmänkin tuli lipiteltyä suosikkiani Ramlösaa! Ai että se on hyvä vichy!

Sunnuntaina mul oli aamulento ja kerkesin käydä himassa pienillä päivätorkuilla ennenkuin piti lähtee jäähallille. Kelly Clarkson oli starailemassa ja me oltiin legendaarisen XL5:n kanssa lämppäämässä. Infona oli se, et vedellään staran kamoilla, joten ei viety mitään mukana. Niillä oli meille mikit, kulmat ja etupäässä Midas Venice, muutama kompura+gate ja pari efektiä.
Saatiin tehdä ihan oikea check, mut hieman hassulta kuulosti se niiden pa. Oiskohan taas tehty lämppärille oma "presetti" pohjalta "katotaan miten poika pärjää". Kyllä mä ihan suht hyvin pärjäsin. Vetelin masterit punaisella niin lujaa, kuin uskalsin. Mul ei ollu mitään master eq:ta, joten hieman rosoa ja muhjua oli ilmoilla. Noh, me oltiin lämppäreitä. Bändi veti siis vasta ensimmäisen sähköisen keikan ja siitä he suoriutuivat hyvin. Meitsi diggailee kovasti niiden uudesta "Tuulee" biisistä. Siinä on hemmetin hyvä kertsi ja hyvä meininki. Muutenkin oli törkeen kivaa olla ryhmän kanssa keikalla. Ovat vaan NIIN nastoja tyyppejä että! Kiitos vielä!
Eli keikka hoidettiin Junnun sanoin; nopea input-temput-output.
Elastinen on feattaamassa niiden uudella sinkulla ja se kävi vetämässä biisin siellä.

Kuvan otti Kristian Maukonen.

Eilen heräilinkin yli 12h unien jälkeen aika sekavissa tunnelmissa. Ei oo tullu jostain syystä nukuttua viime aikoina kauheen pitkiä unia ja siltä se hieman tuntuikin. Jotain on pahasti vialla, kun ei ees viina maistu. Tekee mieli nukkua, liikkua ja syödä hyvin. Höh. Kriisi.
Käytiin illalla rouvan kans leffassa kattomassa Juno. Oli hemmetin hyvä leffa, jonka casting ja varsinkin musiikki oli törkeen hyvä! Suosittelen tarkastamaan ton leffan, niin pääsee vielä kärryille siitä, millaisessa jamassa on nuoriso.
Siitäpä saadaankin oiva aasinsilta. Takanamme istuneet nuoret tytöt terrorisoivat elokuvanautintoa mm. heittelemällä popcornejaan vieressämme istuneen pariskunnan päähän. Vittu. Halusivat myös jutella elokuvan aikana omista asioistaan. Perkeleen varhaisteinit. Jos yksikin popcorn ois osunu muhun tai rouvaan, niin oisin syöttänyt sen saatanan laatikon sille pikkublodille. Tosin sitä kautta mistä se syöty ruoka yleensä poistuu.
Mä mielummin maksan tollasille "tulevaisuuden toivoille" niiden leffalipun hinnan et pysyis poissa. Ugh.

Tänään oli tarkoitus lähtee uimaan, mut ei pystyny. Uni vei voiton.
Herättyäni olikin jo melkein kiire lähtee tänne Vanhaan satamaan lauluyhtye Viiden keikalle. Ne oli käyny jo eilen illalla (ku meitsi oli leffassa...) tekemässä checkin Knuutisen Peten ja Hompan kanssa. Ihan hyvissä säädöissä oli DM1000:t.
Meillä on siis veto kahdessa eri mestassa ja eka veto ois takana. Söin äsken helvetin hyvät lihapullat, mut kahvia eivät antaneet. Vetosivat siihen, et ravintola on jo kiinni. Sen tarjoilijan takana tosin oli täys pannu sumppia ja meidän takahuoneena toimii tää samainen ravintola. Meinas hermot mennä.
Samaten meinasin innostua, kun tiedusteltuani langatonta nettiä ilmoitettiin tunnusten hinnaksi 150€! Siis mitä!!?? Aika hassu hinnoittelu, pakko sanoa.
Mun kännykän kautta tää ei maksa käytännössä mitään, joten saahan tän blogin päivitettyä näinkin.

Vedon jälkeen nopeesti himaan pakkaamaan kamat, kun aamulla ois 7.35 lento Osloon. Siellä ois tän bändiskaban viimeinen rykäisy.
Jengi ei oo kauheesti innostunut tosta Oslosta, ainakaan äänestyksen perusteella, mutta katsotaan nyt! Säätiedotus on luvannut reilua kymmentä astetta ja aurinkoista!
Sunnuntaina takas himaan ja ens viikko meniskin Tavastialla ja Giant Leapin kanssa. Maanantaista lauantaihin olis siis menoa tiedossa. Huh.
Nim. ahneella on paksu lompakko

Ei kommentteja: