tiistai 9. syyskuuta 2008

Golfia ja keikkoja

Nonni. Golfkisat takana. Viime maanantaina siis pelattiin Muusiokoiden golf 2008 kilpailu Espoon Ringsidessa. Keli oli todella upea ja kenttä mainio. Kisan voiton vei huipputuloksella 74 (1 yli par) Pekka Vitikka. Itse sijoituin aika häntäpäähän...
Tiistaina oli sitten totuuden hetki ja Rock-Golfin SM Talmassa. Keli oli aika haastava kevyen sateen ja tuulen takia. Myös greenit oli nopeammat kuin edellisenä päivänä ja nämä tekijät vaikuttivat tulokseen. Paitsi voittajan osalta. Kilpailumuoto oli pistebogey, eli jokainen pelaaja pelasi omaa tasoitusta vastaan. Näin ollen kaikki kilpailijat olivat tasa-arvoisessa asemassa.
Rock-Golfin SM mestariksi julistettiin Ville Paappanen (Jean S) tuloksella 39 pistettä! No huhhuh. Kaveri pelasi huippukierroksen omaan tasoonsa nähden.
Lisäksi palkittiin paras lyöntitulos, jonka voitti Manne Railo tuloksella 82.
Lähimmäksi lippua Master-kentän väylällä 4 (par 3, 140m) löi avauksensa Pete Knuutinen.
Pisimmän driven löi väylällä 18 Manne Railo.
Maanantain ja tiistain kisan parhaan yhteistuloksen 66 (pistebogey) teki Ile Ruutu (Sunrise Avenue).
Heille palkinnot lahjoitti Golf Digest.
Ensi vuonna on tarkoitus järjetsää kisat hieman isommassa muodossa ja toivottavasti paikalle saadaan myöskin ne, jotka tälle vuodelle eivät kiireiltään ehtineet.
Kiitos vielä Ringsiden Hannu Heikkalalle suuresta avusta!

Keskiviikkona saikin sitten vetää viimein henkeä ja levätä melkein koko päivän.

Torstaina aamusta Virginiin soundcheckiin eggareiden kanssa, kun siellä oli Sony/BMG:n kick off.
Veto oli alkuillasta ja orkka soitti 3 biisiä.
Siitä sit himaan.

Perjantaina aamusta Broadwayn varastolle pakkaamaan musikaalin vehkeitä ja paineltiin Martinukseen treeneihin. Koko päivä treenattiin ja illalla kamat pakuun ja pariks tunniks selälleen.

Lauantaina kukonkiekuman aikoihin ylös ja kohti Finlandia-taloa, jossa laiteltiin kamat kiireellä kasaan. Pientä päänvaivaa aiheutti se, että monitorikioskini olikin järkevintä sijoittaa eri paikkaan, kuin ajateltiin ja näin ollen kaapelivedot muuttuivat olennaisesti. Onneks Iro jeesas ja hoiti muutaman kaapelin, jotta ei tarvinnu irtopiuhoilla vedellä kaikkea...
Päivällä kenraali ja illalla veto. Kaikki meni nätisti.
Me oltiin Kurkikankaan Timon (ajeli kovalevytavarat) kanssa kahdestaan tekemässä noi edellisen viikon treenit ja nyt mukaan onneksi saatiin loistava crew, kun Särmä tuli langaton vastaavaksi ja Oeschin Mika etupäähän. Ei enää tarvinnu huolehtia kuin omasta tontista ja siitä, että solistilla on oikeassa biisissä mikkiständi lavalla. No okei, muutama miksattava asiakin piti tehdä keikan aikana, mut ei paha.
Vedon jälkeen virrat pois ja himan kautta baariin.

Sunnuntaina iltapäivällä lyömään vehkeet tulille ja sit alkoikin veto. Rutiinilla meni, vaikka oli vasta toka ja samalla vika veto.
Kamat nippuun, purku varastolle ja himaan. Aika lungi päivä.

Eilen käytiin rouvan kans laulutunnilla ja painelin sieltä suoraan Talmaan pelaamaan Knuutisen, Jonten ja Akin kanssa. Pelattiin hauskaa peliä. Parikisa reikäpelinä, tasoituksilla. Etuysillä Jonten ja Akin tiimi otti 2up johdon, mutta allekirjoittaneen suhteellisen asiallinen chippi Laakson 10 väylältä (birdie!) nostatti mun ja Peten tunnelmaa. Kun heti seuraavalla väylällä onnistuttiin viemään homma tasoihin, alkoi vastustajan selkäranka jo nitistä. Muutama onnistuminen ja vastustaja oli lyöty. Kierroksen panoksena oli perus oluet. Talmassa myydään muuten aivan loistavaa tummaa Starobrno olutta. Suosittelen jos sattuu eteen!

Perskule... Unohdin ihan tyystin että eilen illalla ois ollu Live Nationilla terassikauden päättäjäiset... Sinne meni saunat, safkat ja juomat. Seurasta puhumattakaan...

Tänäänkin oli tarkoitus pelailla, mutta keli ei anna myöden. Huomenna ja torstaina sitten.

Illalla ois palaveria, huomenna Egotrippi Hartwall-areenalla ja XL5 Virginissä. Torstai pyhitetään golfille, perjantaina Siirin kanssa Mikkeliin ja la Egojen kanssa Ideaparkiin.
Sunnuntaina, jos jaksaa, niin Talmassa ois golfkisa.

Ainiin, oisin lähdössä pienelle golflomalle todnäk 21.9.-25.9., tai 29.9.-3.10. Jos jotain kiinnostaa lähteä messiin, niin ota ihmeessä yhteyttä! Matka suuntautuu siis Göteborgista etelään, eli johonkin kivaan kylään jossain. Golfata ei tarvitse, mutta kunhan löytyy ruokailuinnokkuutta ja paskoja juttuja, niin tervetuloa!

Ja vielä sen verran, että Egotripin tuleva Maailman loppua odotellessa on aivan vitun hyvä levy!

1 kommentti:

Jaska K. kirjoitti...

Ristus. Äänentoisto on jäänyt golfin jalkoihin. Ryhtiä perskeles!