sunnuntai 31. elokuuta 2008

Harjoitus kannattaa

ainakin seuraavalla kerralla siitä on apua, että tekee hommat vähän haikeesti.
Musikaalitreenit meni loppujen lopuksi ihan kivuttomasti. Mitä nyt vähän aikataulut myöhästyi. Ja ens viikonloppuna olevalle keikalle pitäis tulla ihan ammattimaista kanavanjakoa a'la splitteri.

Hieman palaveerattiin tulevaisuudesta, mutta vielä hieman haikein tuloksin. Saas nähä ny...

Torstaina saikin viettää "vapaapäivän". Juoksin ympäri pääkaupunkiseudun golfkauppoja etsimässä itselleni OIKEATA sadeasua. Loppujen lopuksi löysin Cross-merkin asun Golf Balancesta Hämeenkylästä. -40% on mun mielestä ihan kohtuullinen ale, kun ottaa huomioon, että pelkän rotsin lähtöhinta on 249€. Vedin uudet kuteet niskaan ja lähdin pelaamaan Talmaan. No se perkeleen sadehan loppui heti kun pääsin kentälle... Höh. Jäi testaaminen vähälle, mutta sen verran on pakko kehua, et on eka takki minkä kanssa pystyy svingaamaan normaalisti! Aivan uskomatonta! Rotsi on siis täysin vedenpitävä ja joustavaa kangasta! No huhhuh.

Perjantaina käytiin Käsityöläisten kanssa Espoon kartanolla yksityistilaisuudessa. Hauska ilta, hyvä meininki. En oo aikoihin miksannu laulukamameiningillä, mut hyvähän siitä tuli. Basso suoraan linjaan ilman styrkkaria ja sit olikin enää akkarit ja laulut. Rumpuihin en kylväny yhtään sieppainta. Hyvin kuului.

Eilen iltapäivästä Broadwaylle kasaamaan kamat rekan pakkaukseen. Siitä sit suoraan kasaamaan Länsi-Auto Areenalle Fortumin tanssitapahtumaa. Tanssiesityksiä, Huvituttia ja Yölintu. Mulle napsahti monitoritontti ja heti varastolla vaihdoin tiskiksi analogisen sen äläsysin tilalle. Onneks. Immon kanssa laitettiin dv-dosc roikkumaan, mut kulmissa oli pientä heittoa. Piirustuksen mukaan vaivaiset 10 astetta... Noh, nyytti alas ja tikut uusiks. Meni aavistuksen pidempään, kuin suunniteltiin, mut ripurapu.
Tänään tultiin aamusta laittelemaan kaikki kondikseen ja mä sain lavakaapeloinnin piiloon ja bändien välillä piti patchata vain bassokanava kertaalleen. Helppoa. Yölintu aloittaa kohta ja sit meitsi paineleekin himaan. Jostain kumman syystä mun ei tarvii jäädä purkuun, vaan tänne tulee uus miehitys! Siistii, en mie valita!

Huomenna Ringsideen Muusikoiden Golf 2008 tapahtumaan ja sit tiistaina Talmaan Rock-Golfin SM-kisoihin! Toivottavasti keli ois ees säädyllinen ja saatais hommat tyylikkäästi läpi. Useiden tuntien, satojen emailien ja lukemattomien puheluiden jälkeen se olis mun mielestä kohtuullista. Kun ei tästä hommasta mitään palkkaa saa. Ehkä selkään taputtelua, mut ei sekään aina huono oo!

Ei kommentteja: