maanantai 2. helmikuuta 2009

Uusi vuosi, uudet tutut kujeet

Lomat on nyt lomailtu. Päädyimme Khao Lakin leppoisaan tunnelmaan. Löhöilyä rannalla, skootterilla päristelyä, syömistä ja kaikkea muuta leppoisaa.
Uusi vuosi vaihtui rannalla huikeissa näkymissä, kun taivaalla räjähteli pommeja niin maan perusteellisesti ja jengi laittoi niitä mageita häkkyröitä leijumaan. Mekin kannoimme kortemme kekoon.


Tuntui todella utopistiselta totuus siitä järkytyksestä, jossa juuri Khao Lak sai pahiten nenilleen. Paikalliset ovat tehneet älyttömän urakan siivottuaan kylän ja rakentamalla kaiken uusiks.
Arvostus maata ja sen turistiystävällisyyttä kohtaan nousi entisestään.
Muutenkin toi mesta oli älyttömän rauhallinen. Ei ollut hihasta nykiviä sisäänheittäjijä, jotka kehoittavat tutustumaan "parrasta raatalintuota, stokman laatu anttilan hinta".
Toista oli Phuketissa, jossa käytiin yhden yön shoppailureissulla. Huhhuh.
Thaikuissa on ihan mahtavaa seikkailla paikallisbusseilla, jotka on naurettavan hintaisia. Ei todellakaan kannata harkita edes kallista (tai niin no, määrittele kallis) taksia, koska samalla näkee paikallista elämänmenoa.

Ja se ruoka, niin, edelleen tyrmistyttävän hyvää!
Perus illalinen

Meitsin ehdoton lempiruoka, Pla Phad Charr, eli kalaa kaikilla yrteillä! Mulla on tohon hyvä resepti, jos kiinnostaa...

Toreilta löytää kummallisuuksia! Tällä kertaa erikoisimpia oli possun kärsän lisäksi sisäelimet, joku suolen pätkä (erittäin herkullista!), saparo ja tässä lautasella oleva ilmeisesti possunkurkku, tai jotain. Mahtavaa! Suomessa nää saattaa päätyä jauhelihan jatkeeksi, mutta muualla näistä tehdään gourmeeta!

Ja ne jälkiruoat...


Päästiin himaan ja haettiin kissa hoidosta. Seuraavana aamuna olikin jo paluu arkeen, kun oli Viiden kanssa 2 keikkaa. Eka käytiin tekemässä check Finlandia-talon kamarimusiikkisalissa, jossa Jaska oli jo pedannut kaiken valmiiksi.
Siitä Pörssiin, jossa pikacheck.
Keikat meni mainiosti, paitsi pientä nipottamista vois tulla trussin kiinnityksen kanssa... Tää siis ei oo esim. Kuntun visio, vaikka hyvältä näyttääkin... Pahemmilta henkilövahingoilta vältyttiin.


Tammikuun loppu meni sinkoillessa studiossa sekä oppipoikana ollessa (kiitos Tommi, sä oot the man!) että omien sekoilujen kanssa, Black Market orkesterin Rocksin keikan tuurausta, Broadwayn firmavetoa ja yleistä sekoilua noin muutenkin.

Kiitos vielä Lasse 69 juhlista! Mahtavia esiintyjiä ja mahtava tunnelma!

Tässä kuussa olis vähän kaikenlaista. Eggareiden kanssa goomeilua, Viiden kanssa studiohommia, Siiri Nordinia, Giant Leapia, Hubaa ja Jannaa. Eli jatketaan ihan samoissa merkeissä, kuin viime vuonna. Mitään en oo oppinu.

Ei kommentteja: