tiistai 12. kesäkuuta 2007

Isompia tapahtumia

Avauduinkin jo siitä Kaisaniemen vedosta ja siitä, et stereot kuulosti jotenkin hassulta...
Nyt sunnuntaina olikin jo ihan toinen ääni kellossa. Sepät oli stäkänny subbaset uusiks, joten koko kenttä soi ihan järjettömän paljon tasaisemmin. Muutenkin oli ihan hyvät kelit. Ainoa asia mikä raivostutti, oli se, et bäkkärille oli tasan yks sisäänkäynti ja senkin oli kansoittanut erään tuoreen yleisöäänestyksen voittaneen nuoren herran vankka fanijoukko...
Samasta rännistä pitäis saada bussit load-outtia varten sisään... Kaikki pitäis tehdä ite.
Vedon jälkeen jäätiin Myllyn ja Pefun kans naukkailemaan ilmaista Crowmooria! Kerrankin joku oli oikeesti miettiny tarjoilut kohdalleen! Ei ollut sitä iänikuista makeaa päärynälitkua. Sitäpaitsi se oli ainoo baari missä sai vetää röökiä drinksujen kans!
Siitä sunnattiin kaupan kautta koffin puistoon, johon olikin majoittautunut iso joukko tuttuja. Kävelymatka Looseen ja siitä naamalaan syömään. Kivaa oli!

Eilen saikin nukkua rouvan kans pitkään ja aamiaisen jälkeen meikit naamaan ja isolle kirkolle. Ylijyrä ja Santtu tuli samaan laumaan, käytiin tokaa ja viimeistä kertaa Eatzissä syömässä. Ei vaan osu.
Siitä stadikalle kattelee ku vanhat sedät lämmittelee vanhoja biisejään. 2 kertaa nous ihokarvat pystyyn;
- Land of Confusion oli JO 3. kappale. Nerokasta
- Keikan loppupuolen ilotulitus
Muun keikan ajan kärvistelin taas samaa asiaa. Suomesta löytyy aika monta jätkää, jotka sais hoidettua ton kokoluokan konsertin teknisen toteutuksen paremmin. Lamppuasioihin en haluu puuttua auringonpaisteen/urpouteni vuoksi (lamppu/lavarakennelma oli kuulemma sekoitus Viisuja ja Robbieta).
On saatana V-Doscia, Digidesignin Venueta ja Avalonia. Olikohan vika siinä et etupään sepän takana keikisteli joku tuottajan näköinen heebo laulamassa ja antamassa vinkkejä sen korvaan?
RMC:ltä vuokrattu vertecin viivelinja oli viiveajan puolesta hieman metässä myöskin... (HUOM! RMC:llä ei tekemistä ajastuksen kanssa)
Samaa ihmettelivät myös muutamat muut ammattikuntamme edustajat.
Näiden lausuntojen jälkeen onkin sit kauhee näytön paikka kesän festareilla... :)

Ei kommentteja: