perjantai 8. kesäkuuta 2007

Muutakin kuin miksaamista

Eilinen veto meni ihan kivuttomasti. Mitä nyt vähän mun kropan kanssa erimielisyyksiä lauluäänen tuottamisesta.
Pahin moka meni ihan omiin verrareihin, kun huusin ennen U2 Pride biisiä, et vedetään se A:sta kun ei oikein jaksa rääkyä. No mehän ollan menty sitä A:sta normaalisti joten aikamoinen urakkahan siitä tuli. Huomasin vasta kertsiin lähdössä et ei saatana!
Vieraina meillä oli tolla keikalla Jore ja Sani. Ne veteli muutaman coverin ja pari omaa rallia.
Vedon jälkeen heitettiin Riston kans rummut Nosturille ja lähettiin kattomaan Flipperiä Luxiin. Siis hyi vittu mikä mesta! Paras tapahtui sisäänkäynnissä; joku turakainen oli menossa kovasti baariin mutta ystävällismielinen ovimies tokaisi heti tylysti että "meille ei kyl tulla sisään bändipaidoissa...". No vittu hehheh. Sil oli joku Waspin kiertuepaita ja mä tuun sen perässä rikkinäinen Tarharyhmä-paita (jos nitä mustia on vielä olemassa S-kokoa, niin ostan heti!!) päällä, mut ei se poke siihen kiinnittäny huomiota. Oisko käyny niin, et joku hevariretku on nussinu sen ex-tyttöystävää..?
Kävin siis siellä ensimmäisen, ainoa ja viimeisen kerran. Kiitos.
Vedon jälkeen talsittiin Manalaan pizzalle. Toimi!
VAROITUS!!! Jos ikinä törmäätte Helsingin taksiin nro 444 ja kuljettajana on pullonpohjalasinen mies, niin soittakaa poliisille/amnestyyn tai johonkin! Olin toista kertaa saman hepun kyydissä ja teen ensitilassa valituksen. Se heppu nimittäin saa jonkinsortin sairaskohtauksen vähänväliä ja se alkaa tärisemään, auto ajelehtii mihin sattuu ja sit se korjaa 140kmh nopeudessa äkkiliikkeillä auton takas keskelle motaria... Kysyin 2 kertaa siltä, et onko kaikki hyvin? Se vaan vakuuttelee et kaikki on ok. No vittu ei oo! Varokaa...

Tänään heräsin ilman elämänkumppania. Se päätti lähteä frendilleen yöks ku mä olin baarissa. Kuulemma saa nukutuks paremmin...

Pakattiin Kiertuetekniikan varastolta PA kyytiin ja lähettiin Lappeenrantaan. Matkalla Pukaron Seolta Scan Burgerista (MAHTAVA!!!) kuulokkeet naamariin ja jätski selkään. Ai että! Jaakonaho osti samalla Hurriganesin Hot Wheels leffan ja katottiin se loppumatkalla. Siinä on nimittäin sellasta kamaa komppiosastolta et kaikille nuorisotalobändeille pitäis näyttää se pakollisena. Näin sitä rokkia soitetaan. Saatana.

Apukantaja (joo, muut ei kuulemma jaksaneet tulla...) hikoili meidän kans kamat baariin.
Junnu on tän viikon euroopassa Manboyn kanssa, joten monitoripäähän tuli tuuraamaan Haran Pasi. Se itseasiassa oli kalustotoimittajan ominaisuudessa eilen... Oli naurussa pitelemistä kun miksaaja sai maistaa omaa lääkettään; nappimonitoreihin delayta Bon Jovin Runawayssa...
Kamat pystyyn ja odottelemaan Kuoppalaa ja Jonnea, kun ne tuli siskosten keikalta suoraan tänne. Mä kävin checkissä kolaamassa bassoa ja kiippareita biisin verran. Nyt on sit soitettu sekä kitara, etä bassotuurausta checkissä tolle bändille. Edellisen kerran joskus vuos sitten Jaakonaho ei kerenny checkiin... Suljettu sydän on hallussa! :)
Hauska tapahtuma vuosia sitten Egotrippi hommissa oli kun silloinen basisti Mikko Mäkelä ei tullut checkiin. Se anto mulle soitto-ohjeet: Jos vedätte Knipin biisejä, niin painele pallojen kohdalta tai sit vapaita kieliä. Jos on Kausteen biisi, niin painelet sieltä missä ei oo palloja. Yksinkertaista.

Veto on puolen tunnin päästä, gotta go!
Huomenna vapaapäivä, sunnuntaiaamuna 8.30 soundcheck kaivarissa...

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Toi delay monitoriin toimii kyllä kuin tauti :D
Toinen hyvä killeri, on ruuvata tsekin jälkeen virveli auki, heittää sisään pingispallo ja kalvo takas paikalleen ;)