maanantai 27. elokuuta 2007

Sit mennään

Nimittäin Tukholmaan kattelee Poliisien soitin ja lauluyhtyettä, joka on pitkästä aikaa kasassa, mut ei tuu suomeen... Huomenna illalla lähetään viikkarin paatilla, keskiviikkona on keikka ja torstaina iltalautalla perjantaiaamuksi himaan. Sit oiski samalle illalle Hurmerintojen veto ruåtsinlauttasimulaattorissa. Onneks pääsee pariks illaks oikeelle lautalle, jottei mee sormi suuhun tikkurilan cinderellassa. Meen tuuraamaan sinne Häkkistä ja huomenna päivällä sen kans palaveroimaan muutaman muunkin keikan faktat, niin saa mies lähteä lomalle lepuuttamaan.

Lauantain Nosturin keikka lähti hienosti käyntiin ja kahen ekan biisin jälkeen olikin sellainen olo, et bändi on ihan liekeissä ja soundi on briljantti. Sit tapahtu kaikkea mahdollista (bassonkieli, kitaran vire, biisilistasekoilu) ja jotenkin alun hurmokseen ei enää päästy. Bändihän on niin kovassa tikissä, et "huononakin" päivänä se on loistava.
Keikan jälkeen Jonna lahjoitti tekniikalle kiitokseksi kesästä jonkun törkeen hyvän shamppanjapullon ja borat dvd:n.
Kiitos kesästä!

Tänään ois ollu Welldonen syysiltamat/kesän lopettajaiset. Eli saunaa, ruokaa ja viinaa ois ollu tarjolla. Ainoa ero kesän festareille on se et paikalla on ihan liikaa tuttuja. :)
Päätin skipata, et jaksaa kattella svedupellejä. Niitähän ei selvinpäin kestä. ;)

Tulin just kastuneena golfkierrokselta. Tuli aika rapeesti vettä ja ukkonenkin jyrähteli. Piti keskeyttää kierros, ku alko pelottaa et salama muotoilee mun jakauksen uusiks.

Nyt safkan tekoon!
Ruokalistalla tänään:
Pitaleipää erilaisilla täytteillä. Salaattia, fetaa, kanaa, oliiveja, salsaa, jalapenoja, juustoa, sipulia etc.
Valitsee vaan hyvät täytteet. Ja käyttää sen pitaleivän leivänpaahtimessa... NAM!

Ei kommentteja: