maanantai 24. syyskuuta 2007

Keikkoja, studiota ja uusia vehkeitä!

Menihän se kauluspaitahelvetti loppujen lopuksi ihan kivasti. Bändi oli törkeen kovassa iskussa.
Lauantaina aamulla roudattiin vehkeet pihalle ja lähettiin siitä rouvan kans nopealla visiitille Habitare-messuille. Löytyi ainakin mietinnän aihetta, kun löysin eräästä mestasta kaasu-induktioliesiyhdistelmä! Näytti törkeen hyvältä! Samaten löytyi tonne paljon rakastamani kyökin puolelle monenlaista uutta kivaa, jopa niin kivaa et seuraavaan kämppään tulee varmaankin sellaista hankittua. Niistä sit syssymmällä...

Sieltä painelin Tavastialle ja samantien alkoikin brittejä tunkemaan sisään. Olipas erittäin mukavaa porukkaa! Todella rento ja lupsakka tunnelma checkissä. Heidän jälkeen piti tarkistaa Kakkahätä 77, mut ei niitä näkyny. Lähin sit käymään himassa ja Wahlsten teki mun puolesta monitoricheckin niille, sit kun ne tuli.
Illalla olikin tupa melkoisen täynnä ja UK Subs oli ihan vitun kova! En oo ton vanhemman punkskenen vannoutunein fani, mut kylläpäs mieli muuttui! Törkeen kova keikka ja bändi! Ainoa vitutuksen aihe on noi saatanan kermapersewannabemäoonniinvitunpunketsattuu hahmot jotka käy "daivaamassa" lavalta. Tai siis ne mitään daivaa, kun jää pyörimään siihen lavan eteen ja odottelee et tulis 15 jätkää ottamaan vastaan. Siihen hermostui se solistikin ja alkoi tönimään jengiä pois lauteilta. Et sä oo mikään punk, jos et uskalla dyykata sieltä reilusta metristä pää edellä betoniin. Piste. Siks mä en ookkaan punk.

Eilen tulikin sit käytyä pelailemassa tätä einiinpunk lajia ja oli kiva ilma.

Tänään kävin frendini Jojen luona hierottavana ja en taaskaan tajunnu miten jumissa kroppa on ollut... Kun sieltä lähti, niin tuntui et ois leijunu ilmassa! Aineenvaihduntakin lähti liikenteeseen ja oon juossu kusella koko päivän. Hyvä merkki!
-Mainos- Tector, Apple kauppa Pukinmäessä. Tanakele miten hyvää palvelua ja hyvä meininki! Ton firman takia en meinaa vaihtaa enää peeceemaailmaan ikinä. Kävin viemässä mun läppärin virtalähteen vaihtoon, kun siitä oli pikkaisen kuoriutunut letkua paljaaksi. Selvisinkin et se menee ilmeisesti takuuseen! Huippua! Säästin 90€!
Se olikin tarpeen, sillä verottaja muisti mua kirjeellä... Meni vajaa pari tonnia väärään suuntaan mun arvio. Tuli mätkyjä melkein 1300€.... Vittu. Ois sille rahalle ollu aika paljon muutakin käyttöä. Ostin nimittäin tänään sellaisen putkikaiku-tremolovehkeen. Ihan mielettömän hyvä soundi! Isoa ammetta ja hienostuneen lämmintä väpätystä!

Huomenna aamusta Minor Music studiolle äänittämään Melli levylle 3 vikaa biisiä. Tai siis tarkoituksena on saada huomenna soitettua ne 3 uutta ja pari vanhemman biisin rummut uusiksi. Laitettiin levyn valmistumiselle deadline siihen, kun tapaninpäivänä lähetään kuukaudeks reissuun. Sitä ennen ois vielä aika paljon hommia... Ei meinaa riittää ihmisen elämässä aika kaikelle tekemiselle... Pitäis kloonata oma itseni ja laittaa se tekemään keikat, niin vois keskittyä levyyn ja lepoon.
Lisäraporttia studion syövereistä tulee...

Ei kommentteja: