perjantai 21. syyskuuta 2007

Seppälän kuvastoa

on taas esillä tänään. Eiköhän koko katalogi oo hyvin edustettuna vuodesta 2004 eteenpäin, ainakin miesten kauluspaitojen osalta (ja Viltsu ei nyt hekottele.. perkele). Ollaan nimittäin taas täällä junttisulattamossa, pressa klubilla. Junnu haki mut aamulla ja haettiin Karin varastolta vehkeet kyytiin. Siitä Nosturille hakemaan basso ja kiipparikamat ja sit Juhon pannut. Pressan roudaus on siis aika inhimillinen (ei portaita, ei hissiä) ja paras puoli on se ettei tartte raahata omaa pa:ta mukana. Toi DAS purnukka toimii ihan jees, jos ei tarvii ajaa sitä kauheen lujaa. Alkaa nimittäin limitoimaan aika nopeesti ja sit siitä tulee aikamoinen oravanpyörä: kiertoa, säröä, paska soundi ja sit onkin pakko palata takas nollapisteeseen. Vaihettiin checkissä Jonnan Neumann Audixin OM-6:een, jonka Junnu oli just shoppaillu itelleen. Toimi tohon limitteriä vasten ajoon huomattavasti kivemmin, kun siinä Audixissa on enemmän atakkia, joten sitä sai myös lytätä ihan eri tavalla. Ja aika paljon kireempi soundi, joten nyt otetaan setistä OIKEESTI jokainen hertzi käyttöön. Jonne oli murtanut vissiin pikkurillinsä ja nimettömän oikeasta (right) kädestä. Kyllä se sen kipsin kans silti hyvin näköjään pysty vetelee! Tsupi tsupi!
Toivottavasti tänään sais keikan aikana tehdä töitäkin, eikä plokkailla tuoppeja ja urpoja...

Tiistaina kävin kasaamassa vikan Häkkisen keikan kamat Pörssiin. Tällä kertaa olin ihan joojoomiehenä hommissä, toimittamassa vga-kaapelit seitsämän läppärin ja plasman välille, sekä kahteen pisteeseen aktiivipurnukka jotain esitystä varten. Okei, pitihän mun "miksata" 2 headsettiä talon kamoilla. Eli siis niitä esityspisteitä oli 7kpl ja jokaiselle piti vetää talon järjestelmästä nettiyhteys. Löysin lattiakaivoja, missä oli liitäntöjä, mut yhestäkään ei tullu yhteys läpi. Tähänhän oli selitys; ne on uusinu järjestelmän ja ne lattiakaivot (kivasti piilossa, jotta saa vedettyä nätisti ne letkut) oli "mykistetty". Uudet nettivedot oli keskellä salia, lattiakaivoissa, mut eihän niitä sieltä voinu vetää ku 200 ihmistä hyppii niiden päällä. Noh, joku jamppa tuli kytkemään niiden vanhaan ristikytkentäpaneeliin liitokset uudesta, toimivasta yhteydestä. No niin, sillai se saatiin supattamaan.
Keskiviikkona olikin vetopäivä ja kun ne esittelijät pölähti mestoille, niin tapahtui jotain hassua! Nettiyhteydet toimivat moitteettomasti, mut kun sen verkkokaapelin kytki kiinni koneeseen, niin plasmanäyttöön tuli häiriö! Häh!? Vedettiin sähköt uusiks, kun luultiin et sieltä tulee maalenkki, mut ei jeesannu. Eikä myöskään mikään muukaan ratkaisu... Onneks yhdellä ryhmällä oli mukanaan langaton systeemi, josta jaettiin yhteys ilmojen halki muihin pisteisiin. Huh. Tilaisuuden järjestävä osapuoli tuli sanomaan 20min ennen vedon alkua, ettei se halua kuulla enää mistään ongelmista tai se murskaa mun polvet. No huhhuh, olipas ammattimainen asenne.
Hassua on myös se, et sinne Pörssiin on asnnettu uusiks lähes kaikki ja se niiden oma langaton nettiyhteys ei supattanu kertaakaan! Se oli siis meidän backup-plan. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Eilen kävin pitkästä aikaa pelaamassa kierroksen ja pääsin näinollen testaamaan mun uuden putterin. Toimi ihan sairaan hyvin! Todella helppo tähdätä ja suunnata lyöntiä! Taylor Made, La Rossa Monte Carlo. Suosittelen testausta!

Huomenna olis Tavastialla taas talonmiehen hommia. Legendaarinen UK Subs konsertoi ja Kakkahätä -77 lämmittelee.

1 kommentti:

sytem kirjoitti...

Tuttu ilmiö toi hurina verkkokaapeleista, helpoin tapa välttää toi on käyttää suojaamattomia (ei metallia liittimen ulkopinnassa) kaapeleita jossain välissä ketjua, noi varsinaiset nastat noissa on galvaanisesti erotettu.

Normaalisti tolla ei oo mitään väliä, suojattuja ei tarvi kuin jossain tosi häiriöisessä paikassa ja toisaalta niistä ei isommin harmikaan ole