torstai 27. syyskuuta 2007

USB tikun nerous

Nonni. Käytiin äsken Viltsun kans tekemässä Lahden Karin varastolla USB muistitikuille valmiit setupit DiGiCo D5 miksauspöydälle. Ens maanantaina starttaa 69:n kanssa parin viikon euroopan pätkä. Ekat puoltoista viikkoa lämpätään Within Temptationia ja sit loppuun on pari omaa klubikeikkaa. Syy miks käytiin tekemässä esivalmistelut oli se, et ekalla keikalla kerkeis tehdä myös soundcheckin eikä keskittyä mikserin naputtamiseen.
Reissusta laitetaan kyllä varmasti molempien toimesta raporttia, mikäli jostain vaan saa nettiyhteyden. Hotellin yhteyksiin ei kauheesti kannata laskea, sillä niitä ei ole. Siis hotelleja. Koko 2 viikkoa asutaan bussissa... Hehe. Mul on ollu iät ja ajat ongelma nukkua missään liikkuvassa kulkupelissä, joten katotaan missä kunnossa tullaan himaan. Eiku anteks, onhan ainakin yks hotelliyö, kun vika keikka on Köpiksessä (su) ja mulla on vasta maanantaina iltapäivästä lento himaan, joten siihen yölle mul on omakustanteinen maja siellä. Mut sinnehän on vielä aikaa...
Ny ois vapaata tää loppupäivä ja aattelin hieman siivota, pestä pyykkiä ja laittaa illallista kun rouva tulee töistä. Kaljakin muuten maistuis... Ylläri!

Huomenna päivällä mennään katsomaan parin frendin tanssiesitys . Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Siitä parturiin ja sit rouvan kanssa on sovittu et meil on treffit, joten iltakivaa myös tiedossa!
Lauantaina Tavastialle talonhommiin...

Ei kommentteja: