maanantai 31. maaliskuuta 2008

Tällaista hommaa

Lauantaina kävin tekee taas yhden keikan Siiri Nordinia. Keikkapaikkana mulle uus mesta Millionaires club.
-Piipittääkö täällä taas joku..?-
Noh, ensinnäkin jos haluaa roudata "helposti", niin pakettiauto (juu, bussi ei ihan mahdu) Kaivokadulta kapeaa käytävää pitkin peilit käännettynä. Järkevintä ois pakittaa, mut sit ei nää taakse. Ajetaan Lady Moonin ohi sisäpihalle ja aletaan sahaamaan sitä autoa ympäri, jotta saa perän "lastausovelle". Siitä sitten parin kynnyksen yli ja erittäin jyrkän luiskan jälkeen saiskin taas töniä muutaman kynnyksen yli, jotta pääsis nostamaan laatikot vielä yhden rappusen yli ravintolan sisätiloihin. Kun kamat on sisällä, aletaan niitä kaavoittamaan laval... ainiin, eihän siellä ole lavaa. Aletaan siis kaavoittamaan kaikista huonoista vaihtoehdoista sitä parasta vaihtoehtoa esiintyä. Se on nimittäin sellainen sokkelo. Yks vaihtoehto on vetää talon suosituksen mukaan, mutta silloin bändin sivuilla olis enemmän kuuntelijoita kuin edessä. Me päädyttiin vetämään sillai kulmittain, joka osoittautuikin itseasiassa ihan hyväksi ratkaisuksi. Sai pa:n jotenkin osumaan suurimpaan osaan yleisöä. Mikserin sai laittaa sellaisen kapeahkon kulkuaukon kohdalle ja ensimmäiset 20min keikasta ei pystyny koskee fadereihin, kun muuten ne ois liikkunut melkein itsestään. Humalaiset seppäläpaitaiset miehet ja naiset tönivät ihan surutta ja tietenkin vittuilevat päälle. Hauskaa. Kävin keikan puolivälin jälkeen hieman kuuntelemassa (kun tilanne hieman rauhoittui) keskemmällä (tai keskemmällä ja keskemmällä, siellä jossain sokkelossa) ja kun tulin takaisin mikserille, niin joku neiti-ihminen oli sormet nappuloilla. Huusin sille suhteellisen rumasti, mutten kadu sanojani. Haistakoon v. Talo myös vaatii, että keikan jälkeen kamat roudataan pois laval... siis siitä kohtaa tanssilattiaa, missä orkesteri esiintyi. Helpommin sanottu kuin tehty. Roku alkoi joraamaan ja kaatuili sinne laval... lattialle ja aiheutti pariin otteeseen aikamoisia hengenahdistuksia. Onneks popparit auttoivat poistumisessa, joten päästiin suht nopeesti ulos. Sellasta.
Illan parhaisiin hetkiin kuului ehdottomasti ite orkesteri, joka soundaa hemmetin hyvältä, Kuoppiksen kanssa käyty tapas-hetki, Mitja Tuuralan hauskat jutut/anekdootit ja jääkylmä pepsi max. Se oli oikeesti hyvänmakuista. Mit vid?
-Piipitys loppukoon hetkeksi-

Eilinen menikin sohvalla löhöillessä ja lätkää kattellessa. Kärpät meni ihan oikeutetusti loppuotteluun. Tappara pyristeli hienosti, mutta on niillä oululaisilla vaan kova jengi. Taas.
Tänään Blues ansaitsi voiton. Näin Jokerifanina on vittumaista tunnustaa toisen paremmuus, mut jotenkin Jokerit tuli tähän matsiin ihan rotsi auki ja turhan leppoisasti. Keskiviikkona sit ratkeaa Jokereille..?

Käytiin tänään Kekkosen Tommin ja Joneksen kans hoitamassa tulevan rundin kalusto mestoille. Keskiviikkona ois kasauspäivä ja to-pe-la vedot. Narinkkatorilla olis tarjolla Urbaania leikkikenttää. Eli bändiskabat, jotka on käynnissä seuraavat 3 viikkoa alkaen Helsinki, Tukholma ja Oslo (mä teen ne). Sit toinen ryhmä tekee Tallinna, Riga ja Vilna samaan aikaan. 6 bändiä per päivä ja ne kaikki joutuu vetämään sähkörummuilla etc. Rolandin sponssaamilla vehkeillä. Omat kitarat ja rumpukapulat pitää tuoda. Aikamoinen spektaakkeli. Ainiin, meitsi siis miksaa noi bändit autoradioihin, joihin ajetaan siis meidän omalla radiokanavalla matsku. Jengi siis kuuntelee musaa Nissan Qashqain sterkoista ja ihan pienistä hägäreistä sen esiintymisareenan kupeesta. Laittelen kuvia, kunhan saadaan kasattua paketti ja hommat käyntiin.

Huomenna olisi Jonna Tervomaan sooloalbumin julkaisukeikka Semifinalissa. Tämä ei ole aprillipila, vaan se levy julkaistaan uudestaan. Ihan mahtava meininki, kun meitsi oli miksaamassa sen levyn tiimoilta keikkoja jo -98! Ja edelleen roikun mukana. Siistii! Sitä ennen ois viikottaisen uintireissun vuoro (joo, perjantaina aloitettiin!) ja Knipin kans lounasta.
Eli kaikkee siistii!

Ei kommentteja: