maanantai 4. helmikuuta 2008

Viikonloppu meni

Perjantaina olin miksaamassa Bellyssä Siiri Nordinin keikkaa. Keikka oli etukäteen jo loppuunmyyty, joten jengiä riitti. Hyvässä terässä oli myös ite orkka. Kuoppis rummuissa, Mitja bassossa, Jaakonaho leipoi kitaraa ja Siiri vokalisoi ja kitaroi. Erikoisempaa jazzahtavaa tradhenkistä poppia. Toimi mun mielestä hemmetin hyvin. Siiri otti jengin hyvin haltuun ja ainakin musta tuntui, et tää suomenkielinen kama istuu sille kuin leatherman roudarin käteen. Huippua!

Lauantaina heräiltiin ja alettiin valmistautua rouvan broidin häihin. Kirkossa rouva lauleskeli kauniisti Airin biisin ja tunnelma oli miellyttävä. Juhlapaikalla ruokapöytä notkui allekirjoittaneen lempiruokia, joten ei valittamista silläkään suunnalla. Vielä vähemmän oli valittamista illan orkesterista. Jiri Nikkinen trionsa kanssa. Voi luoja. Pelkkää ilotulitusta! En muista joranneeni ikuna niin paljon. Hyvällä boolillakin oli siihen ehkä rohkaiseva vaikutus... Mahtava ilta, onnea tuoreelle avioparille!

Eilinen menikin sitten kissan kanssa sohvalla makoillen. Pakko sanoa, että kun pitkästä aikaa sai katella telkkaria, niin JIM on aika mahtava kanava! Erittäin asiallista sunnuntaiohjelmaa!

Ei kommentteja: