maanantai 25. elokuuta 2008

Rumblea, ruokaa ja keikkoja

Tosiaan, on ollu aikamoinen hoppu.
Hirvi maistui hyvältä ja Pinot Noir ei ollu yhtään pahempi!

Pari viikonloppua sitten perjantaina kävin tuuraamassa Rööninkiä Pemuissa ja huippua oli! En oo niiden ekan levyn jälkeen vissiin käyny niitä tekemässä, mutta ihan kivasti lähti. Jalasjärvellä oli Aukustissa eka keikka ja Yamahan taskulaskimella vetelin. Hyvä keikka, parempi mieli. Keikan jälkeen hieman rentoutumista ja Saran diggailua.
Lauantaina olikin astetta heikompi happi, kun bussijatkot snadisti venähti. Matkalla piti syödä huoltoasemagourmeeta, tai siis garmeeta. Bussista löytyi mikroaaltouunin lisäksi langaton netti, josta bongasin tollasen kakun reseptin.

Lahden jazztorilla keikka ja laiteltiin kamppeet pystyyn. Tehtiin check, mutta ei siitä oikein mitään äjrkeä saanu, kun teltassa db-rajana 95 ja lavalta tulee pa kiinni 98. Sillä lailla. Mahtava Jonel Thai tarjosi taas parasta evästä ja olohan parani silmissä! Keikalla sai jotenkin paketin haltuun ja mentiin pari deppaa kovempaa, kuin sallittiin. Ei vaan voinu muuta.
Oli mahtava viikonloppu! Katottiin legendaarinen Rumble-leffa ainkain 4 kertaa. Dillinger! Kiitos vaan, että sai olla mukana!

Viime maanantaina aamusta Broadwayn varastolle pakkaamaan settiä Vanajanlinnaan, jossa oli isommat firmakekkerit. Siellä oli monta lavaa ja mä hoitelin isossa teltassa etupään vahdin hommia. Settinä Lacun Arcsia ja Turbon subeja. Aikamoinen virkkaus siitä tuli, kun teltta olikin leveämpi kuin suunniteltiin. Vedeltiin siis pitkällä sivulla.
Kasaus kesti myös yllättävän myöhään ja päästiin iltapalailemaan (tai siis lounastamaan) vasta yömyöhään. Ahteen Jukka toimi grillimestaajana. Kertakäyttögrilli on muuten aika toimiva juttu!

Aamusta ajoissa ylös ja jatkoin setin virittelyä. Rupes toimimaan aika asiallisesti.
Orkka tuli alkuillasta checkiin ja mulle jäi oikeastaan vastuu vaihtuvien solistien etuasteen kyttäily ja masterointi. Korkalainen veteli Pitkämön orkka nätisti ja sit alkoikin purku. Aamulla olin vähän kuuden jälkeen himassa.

Keskiviikko menikin sit ihan kuolleena. Nukuin iltaan asti ja oli tarkoitus lähtee rouvan kans Tavastialle kattomaan My First Bandia ja Pemuja, mut ei vaan pystyny. Käytiin sen sijaan kesäteatterissa ja safkalla.

Torstaina lähin taas tuuraamaan Vartiaiseen. Rocksissa oli keikka ja siellähän asiat hoitui mallikkaasti. Checkin jälkeen orkan kanssa La Bodegaan loistavalle grillipihville ja siitä Heikkisen kanssa jälkiruoalle.
Veto meni kivasti ja keikan jälkeen pari lasia sihijuomaa.

Perjantaina matkattiin Naantaliin ja matkalla Jami pysähtyi Lohjanharjun nesteelle. No mitäs siinä pihassa on? No tietenkin törkeen hyvä savukala/savupalvimyymälä (kiitos Somer vielä kerran opastuksesta!). Ostin ison savusiian, lohen ja kunnon palan palvia. Jaska haki kylmät juomat ja Rikala leivät. Siitä ei välipala parane!
Naantalissa ripeesti kamat pystyyn ja safkalle Kylpylän seisovaan. Voi luoja! Erittäin asialliset safkat! Varsinkin kalapöytä toimi todella hienosti!
Siitä sit mun oli tarkoitus lähteä hieman Aurinkogolfin rangelle harjoittelemaan ja houkuttelin poppareita mukaan. Pienen sekoilun (anteeksi) jälkeen paikalle pääsi Jaska, Risto ja Miku. Hienosti sujui pallon lyönti ensikertalaisilta!
Siitä paukastiin pokeriturnaukseen ja sit olikin kiire keikalle.
Keikkahan on sivuseikka. Keikalla törkeesti jengiä ja ilmeisen hyvä tunnelma.
Vedon jälkeen takas pokerin pariin.

Lauantaina aamulla heräsin ajoissa, koska piti päästä pelaamaan. Aurinkogolfin kenttä oli mukava, keli oli mitä parhain ja peli meni päin helvettiä. Alku menikin liian hyvin...
Kierroksen jälkeen olinkin sopivasti myöhässä roudauksesta ja pääsin suoraan ruokapöytään.
Siitä ajeltiin Uuteenkaupunkiin, jossa oli legendaarinen Aquarius. Kamat pystyyn ja pokerin pariin.
Keikka pois kuleksimasta ja takas pokerin pariin.
No okei, ei se nyt niin ruusuilla tanssimista ollu. Pitihän sitä hieman töitäkin tehdä.

Eilen saikin makoilla sohvalla ja ottaa lungisti.

Tänään mennyt päivä erään musikaalin treeneissä. Aika monta y-haaraa käytössä ja ihme kyllä ne kaikki supatti.
Iso projekti jonka on aika levällään, vielä. Kattellaan...

Ai niin, tuli sitten viesti pari viikkoa sitten Voicelta, ettei ne sittenkään järjestä rokkarigolf turnausta, joten päätin sellaisen järkätä ite. Ei muuten ollu ihan niin kakunpaloja kuin kuvittelin. Nyt homma alkaa olla suht hyvin hyppysissä ja ens viikon tiistaina kisataan Talmassa. Eilen meinas tulla kyllä pieni tappi otsaan, kun kuulin että Ringside golfissa järjestetään edellisenä päivänä vastaava kisa! Voice olikin varannut jo sen päivän ja henkilökunta päätti kasata itse kisan. Ihme ettei info kulkenut kummallekkaan ja molemmat kasailee omia turnauksia peräkkäisille päiville! Ois ollu snadisti helpompaa lyödä hynttyyt yhteen ja päästä vähemmällä stressillä. Mut nyt asiat selkeni ja molemmat kisat järjestetään. Talman skaba sovittiin "viralliseksi" kisaksi ja ensi vuonna katellaan uudet kuviot.
Semmosta.

1 kommentti:

ValoTomppa kirjoitti...

Where the fuck is my Dillinger?!!
Ei sen kattelu siihen loppunu. Katotiin se viel muutamaan kertaan ja mörköjenkin kanssa pariin otteeseen ku palailtiin Imatralta. Let's get ready to rumble! Kahhellaa. :D