keskiviikko 13. elokuuta 2008

Tuuraava kesäurpo liikkuu taas

Siirin kanssa käytiin siis Järvenpään Swengissä. Vietiin kaikki muu omaa paitsi stereot, kulmat ja mikkiständit. Etupää kannattaa ottaa mukaan, et pääsee tuvan puolelle kuuntelemaan esitystä. Muuten joutuu vetelemään takanurkan nakkikioskista. Nasta paikka, mukava henkilökunta ja tupakkiakin saa poltella sisällä!
Lauantaina olikin vuorossa etnofetarit Karjaalla, elikkäs Naamat. Paikalla legendaarinen ADP:n pa, Jusa, Anssi ja kumppanit. Tehtiin linjacheck, minkä jälkeen piti käydä virittämässä Siirin kulmaryhmä. Emmä sille kauheesti mitään osannu tehdä, mut ei sieltä lujempaakaan tullut. Etupään teltta oli sen verran pitkällä, ettei vanha konventionaali pa jaksanu sinne asti potkia. Vetelin nollatasoa (n. 90db etupäähän) ja väitän et 5m teltan etupuolella mentiin jo 96db ja siitä eteenpäin en uskaltanu ees mennä kuulovaurion pelossa. :)
Keikka alta pois ja kotia kohti.

Sunnuntaina olikin tiedossa kivaa. Ei ankkarock, vaan Kiertuetekniikan kesäkauden avajaiset Pihlajasaaren saunalla. Paikalle ei oikein eksyny muita kuin Varoma, Karjalaisen Anssi ja ite tirehtööri. Niiden häpeä jotka jäi pois. Saunottiin ja syötiin jo kuulemma legendaariseksi muodostuneet kylmät kiuasnakit. Tais siinä pari märkääkin mennä. Ja Varomalta talviturkki. Sieltä paineltiin Aniin illalliselle ja sit jäikin meikäläisen tehtäväksi pitää lippua korkealla, muut häipy nukkumaan. Loosen kautta Lostariin jossa oli rouva frendeineen ja meille hetkeks jatkoille. Sillä lailla.

Maanantai olikin sitten lepopäivä. Enhän mä päässy sohvalta ku vessaan.

Tiistaina tuli kummipoika Henri yökylään. Hieman tennistä, golfin opettelua, ruokaa ja leffaa. Aika siinä.

Keskiviikko ja torstai meni golfin ja palavereiden merkeissä.

Perjantaina käytiin Vartiaisen kanssa Porvoossa. Kamojen kasaus sujui muuten ihan kivasti, mut KV2 yläkerta yritti tappaa Jaskan. Onneks ei onnistunu, mut kauhee ventti tuli sen kuuppaan. Siis Jaskan. Checkissä ei ollu paikalla ku kitaristi Riku ja rumpali Risto, niin allekirjoittanut opetteli muutaman soinnun kappaleen "kerro miltä se tuntuu" ja bassottelin menemään. Mä oon rämpytelly kauheesti kitaraa, mut nyt oli varmaan eka kerta kun soitin kokonaisen biisin bassolla. Haastavaa hommaa pysytellä klikin kanssa soittavan rumpalin takana. Ei se kauheesti se meikäläisen soitto levänny. Ripurapu, Jaska sai tuvan haltuun.
Keikka meni ihan kivasti, toinen keikka monitoripäässä alkoi tuntua jo luonnollisemmalta.
Vedon jälkeen hieman baareilua ja sit oltiinkin aamuun asti taiteilija Korkalaisen kanssa hotlahuoneessa diggailemassa musaa.
Lauantaina kamat kasaan ja kohti Jyväskylää, jossa oli Vallun festarit. Nopea input, temput ja output. Kalustotoimittajana oli Huvipaja ja homma pelitti hienosti. Jami jäi vielä tekemään öögien lamppuja, joten meitsi ajo dösän himaan. Käytiin stadiin päästyämme kattomassa Osmo Ikosta. Aika vakuuttava meininki. Varsinkin Storm biisi on ihan kunkku.

Sunnuntaina piti olla etupään jätkänä Kalkkirantajazzeilla, mut lauantaiaamuna tuli paniikkipuhelu, et festarit onkin tänään! Mulle oli ilmoitettu väärä päivämäärä. Sattuuhan sitä.
Vapaapäivä, joten lepoa ja golfia.

Maanantaina olin illan Aksun kanssa Tavastialla. Yeasayer oli ameriikasta asti tullut keikalle. Niiden miksaaja oli ihan pelijätkä (mm. Goldfrapp) ja veteli ihan hienosti. Mulle jäi tehtäväksi miksata lämppäri ja tehdä safkat. TÄ? Siis talossa ei ollu kokkeja paikalla, joten Jörtsi komensi jääkaapeille omankädenoikeudella. Selvä. Väsäsin ison laatikollisen spydäriä. Kaapista löytyi vielä kulhollinen kanttarellikastiketta jota jatkoin hieman dijon-sinapilla ja jallulla. Löin sen niskaan ja annoin hautua uunissa. Kyllä tollanen äijäruoka kelpas ainakin portsareille ja teknikoille. Viherpiipittäjät veteli salaattia.

Eilen kävin kouluttamassa itseäni ja tänään sateesta johtuen sisähommissa. Muuten oisin jo aikapäiviä sitten ollu pelaamassa. Noh, tuleepahan hoidettua asiat kirjanpitäjän kanssa. Ja ruokaakin tarttis laittaa! Huomenna rouva lähtee johonkin työmatkalle ja meikäläinen jää kissavahdiksi. Otin jo ison palan hirveä pakkasesta sulamaan... Anyone fancy?

Ei kommentteja: