sunnuntai 6. toukokuuta 2007

Darraa...

...pukkaa. Eilisen golfkierroksen jälkeen oli niin kylmä, että muutama 18v talisker piti ottaa lämmikkeeksi.
Lätkämatsin katsottua lähdin pubiin Myllyn syntymäpäiviä juomaan. Pilkun jälkeen muutama perhekokoinen roiskeläppä mukaan ja Myllylle jatkoille. Sakulla oli pieniä ongelmia juomien kulkusuunnan kanssa ja hän siitä pikaisesti otti taksin ja painui himaan. Ite lähin kans aika pikaisesti jotta tänään jaksais ottaa muutaman fiksusti kun tulee noita vuosiakin...

Pubissa veti paras bändi minkä oon siellä nähny. Jimmie Lawson. Ilmeisesti suomeen rantautunut tummaihoinen jenkkifudis valmentaja (valkku mursinainen) joka huomasi, että pystybasson soitolla tienaa paremmin. Ainoa bändi kuulemma joka kysyy kuinka kauan saa soittaa, eikä niin että kuinka paljon meidän pitää soittaa. Ne tais vetää 2 settiä joiden yhteiskesto oli n 4h!
Toinen kitaristi veti ihan sieluttoman hyvin tollasta "suistokamaa" 60-luvun alun Gibson 125:llä ja GA20 styrkkarilla. Oli NIIN hyvä soundi että järki lähti. Samaten bändin rumpalilla oli todella hyväsoundinen ludarin "ringo" setti ja erittäin hyvä tyyli paukuttaa muutenkin. Ainoa asia mikä oli mikitetty oli sen Jimmien laulu jostain pikku aktiivipömpeleistä joten tuli ihan mielettömän hyvällä balanssilla ja todella kohtuullisella volalla. Raatimme (mylly, viltsu ja mä) suosittelee!

Nyt ehostautumaan ja sit jatkamaan.
Huomenna audiogolffia Aksun kanssa.

Ei kommentteja: