torstai 17. toukokuuta 2007

No niin

Vihdoinkin sai ehjän keikan!
Tavastialla kun asiat yleensä on hyvin, niin on helppo vedellä.
Toisin oli checkissä lavanpäässä. Joku hassu karma on seurannu nää 3 ekaa keikkaa. Toivottavasti se loppu tohon.
Valomies Ike oli tuonu omia lyhtyjä mukanaan. Lavan taakse on viritelty sellanen ledimatriisiverkko. Oisko siinä siis joitain satoja "neppareita", mitä menee siis matriisinomaisesti pohjalta 20 pystyyn ja 50 vaakatasossa. Sen verkon eteen on nerokkaasti laitettu valkoista suihkuverhoa (näyttää ihan tylliltä!) joten se siis näyttää valkoiselta seinältä, johon ammutaan jotain supatusta.
Helvetin hyvännäköinen systeemi, mutta sen virtalähde aiheutti langattomiin korvamonitoreihin häiriötä. Siis sellaista suhina/paukkumis/pätkimistyyppistä. Meillä meni yli 2h checkiaikaa siihen et yritettiin keksiä keino miten kaikki ois tyytyväisiä.
Junnun kärsivällisyys on rajaton. Taajuuksia vaihdellen ja sitä virtalähdettä siirrellen lopulta se talttui. Huh. Sit olikin jo solistilla kiire laittautumaan keikkaa varten, joten check jäi lyhyeks... Onneks fasiliteetit on siellä kunnossa, joten mulla tavallaan oli ihan luottavainen olo. Vähän jäi kaivelemaan joku middlepiikki, mut etitään se illalla veke.

Veto lähtee käyntiin introlla jonka aikana sytytin tupakin. Huomasin et kädet tärisee. Hitto vieköön. Montahan tuhatta keikkaa sitä oikein pitää tehdä ennenkuin ei tunnu miltään..? Ehkä se oli oire aiempien keikkojen tuomasta epävarmuudesta.
Veto käyntiin ja ihan hyvältähän se kuulosti. Muutamassa biisissä rummut (lähinnä pellit) tuli liidimikistä lujempaa kuin laulu.
Ei oikein muuta napinaa. Ainoastaan yöllä paarissa peruspiipittäjä mare tuli sanomaan et kitara ois voinu tulla lujempaa. Täytynee tulevilla keikoilla kääntää ne kitarastyrkkarit osoittamaan jonnekkin muualle kuin etupään tiskille...

Hauska loppuilta muutenkin. Saatanan Turre K! Kutsui jatkoille, mut sikamaisesti feidas ne, kun oli ensin kävelyttäny meitä ainakin 200m. Siihen aikaan yöstä!
Päädyttiin Skelelle jatkoille (KIITOS!) ihan törkeen huonojen kebapien kanssa. Runebergin kadun alkupäässä sijaitseva pizzeria. Älä vaivaudu. Tosin kuulemma niiden pizzat on ihan ok. Ei voinu tietää...
Solisti toi jatkoille kylmää olutta ja pahvipunkkua. Aamu 8 päästiin himaan nukkumaan.
Kohta pelaamaan kolopalloa jahka saan syödyksi hieman graavilohileipiä ja litratolkulla lattea selkään!

Niin tosiaan, se Suomen "virallinen" ravintoloitsija (just se, tuttu myöskin phuketista) ilmoitti eilen et sen uus hieno ravintola kampissa on remontissa joten erään hallitsemattoman tangokuninkaan keikkaa ei voida järjestää.
Vittu mikä meininki. Tää oli jo toinen kerta kuukauden sisään kun se peruuttaa saman keikan päivän varotusajalla...
Saa kyllä luvan maksaa liksat bändille, teknikoille ja laitetoimittajille. Saatana.

Eilen naureskeltiin, et "normaali" ihmisillä nää arkipyhät (tanakele mikä sana!) on palkallisia vapaita ja tällä viihdealalla työskenteleville ei vaan oo mitään tollasia. Kävi helvetin hyvä tuuri! Nyt mulla vihdoin on palkallinen vapaapäivä! Vois lähtee vaik shoppailee! Ai niin, eihän mitkään vitun putkat oo auki! Hehheh!

Huomenna Lahteen, Isojano tapahtumaan tehdashalliin vetämään aivan liian pienellä pa:lla.
Onneks saa otettua haltuun uuden jammun LS9 (älä sysi!) tiskin.
Sit ois miltei kaikki mahdolliset digitaaliset äänipöydät kahlattu läpi (no ei tietenkän sitä uutta Midasta...).

Ei kommentteja: