lauantai 5. toukokuuta 2007

Day of my life

Äänimiehen päivä:
Herätys klo 12, suihku ja aamiainen. Siitä junalle, stadiin keikalle ja siellä on kamat valmiina. Heti vedon jälkeen toiseen keikkapaikkaan missä myöskin kamat paikallaan. Sen kun vaan vetelee. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Eka veto on Muuvi-gaalassa ravintola Dubrovnikissa. Meen miksaamaan saliin Traffic Island nimistä bändiä. Sain levyn eilen ja kuulosti yllättävän kivalta. Hyviä rokkibiisejä. Olkoonkin niin että pojat on hyvin läheistä sukua eräälle legendaariselle turkulaiselle duolle...
Check pitäisi olla klo 15-16. No siinä heti 16.15 Yle saa kameransa laitettua joten ei muuta kuin backline lavalle ja äänensieppaimet paikoilleen. Yle ilmoitti muutama päivä sitten ettei tupaan mahdu omaa pa laitteistoa, joten talon setillä pitäisi mennä. Ainoastaan tarvii tuoda oma mikseri ja oheislaitteet, Yle hoitaisi loput. Starlikesta tuli Yamahan DM1000 ja tilasin vielä yhden DV-subin, jotta sais sen laulukamasetin vähän ees potkimaan. Ylen hoitamat "kulmamonitorit" oli RCF:n aktiivipömpeleitä. No vittu hehheh. Koko checkin ajan etin kiertoja pois niistä. Loppui tiskin eq:t kesken. Samalla pitäis saada se sali toimimaan. Orkka veti aika haipakkaa, joten se talon "pa" jäi auttamatta jalkoihin. Noh, pääasia että telkkarisoundi toimii ja bändillä on hyvä fiilis vetää. Ton sekoilun jälkeen mahtavaakin mahtavampaan New Bamboo Centeriin syömään loistavaa currykanaa! Ai että toimii!!!
Miksaan sinne saliin alkuspiikit ja sit tuli Ylen seppä hoitamaan muut juonnot.
5 min ennenkuin bändin pitäis hypätä lauteille katkeaa sähköt koko äänijärjestelmästä. Onneks niillä oli langallinen varajuontomikki ja kamerasähköt tuli eri paikasta. Show siis jatkui ja jotain inserttejä ne ajeli tilalle.
Sähköt saatiin takaisin ja orkka lavalle. Veto meni ihan kivasti, ei kiertäny kauheen montaa kertaa...
Telkkarilive on hieno asia!
Hauska pumppu, vois tehä useemminkin. Suosittelen tutustumista.

Heti kun veto loppui pitikin jo juosta kohti Memphisiä.
Mr C:llä on oma hahmo, joka hoitaa pa:n ja backlinen pystytyksen. Nopeesti mikit paikalleen ja linjacheck.
Nää on siis keikkoja jossa on aina joku "tähtisolisti" vierailemassa. Viimeaikoina ollu mm. Pusa, Nylkkyjonna, Eeva Vilkkumaa ja tänään oli vetämässä 1N, Suzanne Vega etc. iisimpää kamaa Johanna Iivanainen. Toimi.
Hauska bändi tämäkin, erittäin nasta meininki.

Siitä taksilla kotio.

Huomenna päivällä pelaamaan kolopalloa kun Starlike ilmoitti mulle väärän päivän ja siis huomenna ei tartte mennä töihin.
Adjö!

BTW yritin muuten ottaa valokuvia päivän tapahtumista, mut arvatkaapa vaan miten klassiset kävi. Juuri niin vitun koiranleuka, akku tyhjä.

Ei kommentteja: