lauantai 26. toukokuuta 2007

Että sellasta


http://elisa.net/uutiset/viihde/?id=25738
Kysyttävää?


Eilinen keikka Lutakossa oli eka keikka rundilla ettei ollut juuri mitään ongelmia. Mitä nyt Kuoppalan ainoa digitaalinen vehje piti buutata heti ekassa biisissä...
Keikan jälkeen juostiinkin jo Jazz-baariin.
Jyväskylässä oli samana iltana keikalla myös Idolsryhmä, Pelle Miljoona (tosin niitä tais kiinnostaa enemmänkin hazz-baari:) ja eräs coverrykmentti.
Mietittiin Varoman Peten kanssa siinä iltajameissa että ois aika kallis ryhmä, jos maksettais kaikille normiliksa!
Lavalla siis musisoi:
Risto Niinikoski, Mikko Mäkelä, Anssi Växby, Heikki Kytölä, Juho Vehmanen, Juho Viljanen, Juha Kuoppala, Marko Karhu, Antti Koivula, Jussi Jaakonaho, Tervomaa, Jape Karjalainen, Lasse Sakara, Joonas Outakoski ja muutama muu. Valomiehenä toimi luonnollisesti Yli-Jyrä ja allekirjoittanut tutustui miksaamisen maailmaan...
Aika monta muusikkoa tyytyi ihan märän repimiseen ja Ikekin ilmoitti osaavansa muka erottaa työn ja vapaa-ajan... Nynnyt!

Nyt matkalla Tampereen Yo-talolle. Matkalla pysähdyttiin jo shellille syömään maailman paskin sämpylä... Siis voi hyvää päivää!
Onneks kohta ollaan perillä ja juoksen samantien syömään
http://www.maruseki.net/
mahani täyteen. Siellä on ihan mahtava misokeitto ja kaikki muukin on niin hyvin kohdallaan!
Sen jälkeen jaksaakin lähteä tappelemaan kuuluisan yo-talon kanssa.

1 kommentti:

MikaYJ kirjoitti...

Ei auennut jostain syystä tuo laittamasi linkki...

Jokatapauksesa eilen oli tugga aika kipee juuresta. Lahteen päätimme Idols minikiertueen. Ryhmä lähti helsinkiin subbarikeikalle, mutta jäimme tekniikan kanssa varmuudeksi vielä yöksi lahteen! Meillä oli oma Runk-karonkka. Hotelli oli aika Snuff. Comfort Hotel Lahti. Heh.
Siitä tulikin Snuffhotel.

Oli kyllä hauskaa Jazzbaarissa!