keskiviikko 22. elokuuta 2007

Lisää raportoitavaa

Lauantain bilekeikka meni ihan kivasti. Siellä laitettiin rahaa palamaan kunnolla! Oli nimittäin toudella hyvännäköinen ilotulitus! Olihan sitä kaikkea muutakin ohjelmaa, mutta kun kyseessä on yksityistilaisuus, niin kunnioitmme heidän yksityisyyttään. Vedeltiin (meille) uusia biisejä 5kpl, joten saatiin taas tuleville vedoille hieman valinnan varaa. Vedon jälkeen niputettiin kamoja, mut järjestävä osapuoli halusikin jatkaa bileitä, joten jätimme pa:n niille. Ne sit hoiti sen suoraan Lahden Karille.
Pakko sen verran vielä mainita, et oli varmaan eka kerta kun oikeasti allekirjoitan tilaavan osapuolen yritystoiminnan. He keskittyvät öljyntorjuntaan...

Pääsin nukkumaan joskus siinä 3-4 välissä ja herätyskello soi tasan klo 06.00. Puhelimeni soi 7.47. jolloin Kari soitteli et oonko mä mahdollisesti tulossa? D'ou!!! Perinteinen herätystilanne, eli kello pois soimasta ja puhelin rinnan päälle... Mun siis piti olla viimeistään klo 07 varastolla pakkaamassa autoa ja meidän piti olla klo 10 Valkeakoskella. Päästiin Valkeakoskelle joskus vähän enne puoltapäivää ja äkkiä kamat lauteille ja nopeesti setti pystyyn. Mukana oli tuplasetti Nexon Alphaa ja sehän on maailman helpoin stäkätä, paitsi jos se pitää rakentaa ahtaan rakennustelineen sisään... Noh, menihän se sinne. Etupään kytkemiseen meni yllättävän vähän aikaa. Päivitin mun macissä pyörivän parallell desktop ohjelman, joka pyörittää siis macissä yhtäaikaa osx ja windows xp käyttiksiä ja samalla päivitin winkkarin. Nyt ei enää temppuile usbit, eikä muutkaan yhteisessä käytössä olevat aisat! Syy miksi tarviin molemmat käyttikset on se et macille ei oo saatavana noita kaikenmaailman audioprosessoreiden käyttösoftia. Nyt lähti ekalla yrittämällä ja tuntuipa se parallell toimivan paremmin kuin aiempi versio!
Klo 16.30, alkoi tapahtuma Kaupunginjohtajan puheella. Siitä eteenpäin tulikin sellainen Tamperelainen ryhmä ihmisiä hakkaamaan rumpuja ja tekemään siinä sivussa pientä dialogia.
Sitten olikin aika päivän ensimmäisen hevibändin!

Meikäläinen miksuutteli ton ja oli hauskaa! Isoa rumpukaikua ja tukutukulampaitani bassareita!

Sitten olikin vuorossa hallitseva idolitähti.
Ne kävi jo päivällä kasaamassa backlinen ja monitoripäänsä valmiiksi, joten linjacheckiin ei huvennut kauheesti aikaa.
Tässä kuvassa orkesterin valomies (etualalla) ja saliäänimies (taka-alalla) moshaavat heavymusiikin tahtiin nauttien täysin siemauksin orkesterin keikasta ja Valo Virtanen vahtii taustalla

Ei vaan, Mylly veti mun mielestä ihan törkeen hyvällä soundilla. Juuri näin!
Ilari vahtii ettei räjäytetä VCA mittareita!

Vedon jälkeen kamat pikaisesti kasaan ja autoon. Pysähdyttiin heti 200m ajon jälkeen grillille, kun muistimme että on kauhee nälkä! Kari päätyi kaikkien kannalta parhaimpaan ratkaisuun ja emme enää yöllä purkaneet kamoja kuorkista. Hyvä niin. Jo autoa pkatessa oli monta kertaa semmoinen olo et tulee ruumiita...

Maanantaina heräilinkin jo katsomaan nykyistä suosikki tv-sarjaa, serranon perhettä! ! Jos ei oo tuttu, niin ota haltuun! Kauheeta sekoilua ja ylilyöntejä! Ei siis oo mitään tekemistä minkään kauniiden ja rohkeiden kanssa vaan tää on rautaa!
Siitä olikin jo sit kiire junalla stadiin ja toscanini ravintolaan, jossa kasaannuimme polttariporukan kanssa lounaalle. Eggareiden rumpali Sampo menee nyt vuorostaan naimisiin ja hänelle oli tänään järjestetty polttarit. Se oli aamupäivästä ollut Hipissä soittelemasaa jotain rumpuraitoja ja sit se oli viety opiskelemaan tunniksi jotain mullistavaa Müllerin tekniikkaa! Helpottaa kuulemma rumpujensoittoa kovasti... Sellaista anti-Holm tekniikkaa. Sieltä se oli päätynyt kiinalaiseen hierontaan ja nyt siis lounaalle. Suurin osa meistä söi siellä ilmakuivatulla kinkulla, pinaatilla ja ricottajuustolla täytettyä pastakääröä. Toimi.
Sieltä mentiin Urheilutalolle keilaamaan. Ite en muista et oisin pariin kolmeen vuoteen viskonu noin huonosti... Okei okei, muutama kalja, ihan totaalisen erityyppiset kengät (pohja töksöhtää...) ja ei ollu omaa palloa. Noh, pääasia et muilla tuli onnistumisen riemua!
Lähettiin Naigoun kanssa ostamaan illan saunareissulle evästä.

Naigou ja Maasalohan toimivat ei bestmaneina, vaan bassmaneina.
Saunomaan mentiin Mertasen Handen saunalle ja aloitettiin saunan lämmitys ja ruoan esivalmistelut. Apukokeiksi tuli Teleksin Pepe ja Välimäen Kari. Välimäellä olis ollu aika monta ideaa ja mielipidettä safkan suhteen, mut taisin sanoa sn verran rumasti, et se sit laantui. Meininki oli siis tehdä vartaita. Jokaiselle jotain tyyppisesti, koska osa oli totaalisen kasvissyöjiä, osa ei vetäny puanista lihaa etc. tässä hieman listaa:

- Teryaki, siideri, sweetchili marinoitu kana
- Kasvisosastolla oli sipulia, fenkolia,paprikaa, valkosipulia, sieniä, tofunakkeja ja pariisinperunoita
- Prinssiryynäri, valkosipulimakkara, aurajuustomakkara, lammasbratwursti, xo-makkara, juustomakkara ja kalkkunanakki
- Sit oli tietysti pekonia, jota käärittiin sienten ympärille
Vartaan sai valella paiston aikan tekemälläni kastikkeella johon tuli: Sopivasti teryakia, sweetchiliä, siideriä, dijon sinappia ja hyvä pyöräytys.
Hauskaa oli, en tosin kerenny saunaan... Sisältä löytyi sähköllä toimiva urkuharmooni, joten vähän itsekukin kävi sitä siinä haikeasti soittamassa kesäillassa.
Illan vika etappi oli yllättäen Manala. Iski vielä pieni hiuko ja oli pakko ottaa Niko Kokko menu! Eli pikkuetanat ja köyhät ritarit. Ai että!

Eilen sit parantelin rapelia, kävin golfaamassa ja duunasin kana-fetasalaattia.
Tänään heräsin jo klo 9 kattomaan Serranoja ja oli tarkoitus rouvan kans hieman siivoilla ja sit lähtee ehkä thaikkuhierontaan!
Huomenna lauluyhtye Viisi jossain itähelsingin villalla yksityistilaisuudessa.

Ei kommentteja: