perjantai 2. marraskuuta 2007

Lappeenranta ja Mikkeli

Toissapäivänä lähettiin aamusta Pekan kans junalla Lappeenrantaan. Meinasin siinä myöhästyä z-junasta, jolla piti siis mennä Lahteen ja vaihtaa IC menopeliin. Oksu tietää noista tosi paljon. Siis junista.
Tuli kyllä melkoinen kauhistus, kun päästiin konserttisalille. Näyttämöaukko on varmaan lähemmäs 25m leveä ja katsomo levenee ihan holtittomasti... Milläs helvetillä saadaan katettua pa:lla koko katsomo? Talolta ei löydy nostimia ja meidän wmb:t nostaa jo nyt maksimimäärän. Eturaudassa siis roikkuu lamppuja ja pa. Olisi siis tarvinnu laittaa siihen rautaan roikkumaan centerfilli. Noh, muista purku. MP. Junamatkalla olin hakannu soundweb designeriin uuden setupin, kun sain ruinattua tohon aurasettiin erilliset bassokaapit, joten nyt mennään 4-tienä. Kiitos Liuhu! Tästä syystä päätin laittaa koko nyytin groundstackina. Muuten tulee aikaeroa sen lentobasson kanssa, kun ei pysty riiputtamaan sen painohässäkän takia...
Mutta mutta! Sehän toimikin. Siis kun helpotetaan sen 8" kääkättimen alimpia toistoja, niin sehän rauhoittui kummasti ja sai sinne hieman voimaa. Ainoa miina oli se, et ruosila oli vaihtanu mun subbaset. Ne auran subit soundas mun mielestä hemmetin hyvältä, mut nyt olikin tilalla aika lopullisilta kuulostavat ev:n mtl2:t. Älkää käsittäkö väärin, mun mielestä se mtl2 on (oli) helvetin hyvä subutin. Tuntuu vaan et elementit on aika siinä. Muutenkin se setti soundas huomattavasti paremmalta, kun ajoi yläkertojen pillejä 10db:tä hiljempaa, kuin tehtaan sedän asetusten mukaan... Häh!?
Checin jälkeen hain kiinalaisesta zezzuaaankanaa ja toimi hemmetin hyvin!
Keikka menikin sit ihan kivasti. Kamat nopeesti nippuun ja sen helvetin huonon hissin kans kamat hitaasti autoon.
Sit kun päästiin Lappeeseen, niin kamat meni aika ripeesti huoneeseen ja juostiinkin sit aulabaariin. Otettiin hieman hapanta ja bändihän oli sit siellä kans ja ensin tarjos Alakojola, sit Anttila ja oravanpyörä olikin valmis. Voi luoja. Rundi on avattu!

Eilen heräilin suht hyvissä ajoin ja lähin hakemaan aamukiinalaista. Oli niin hyvä setti eilen, et oli pakko hakee lisää! Se siis on melkein heti Lappeen vieressä, toisessa kerroksessa. Tukka oli hieman kipeä, mut Pekalla oli ehkä hieman enempi. Se oli lyöny päänsä johonkin yöllä.
Ainoa piipitettävä asia siitä kinkkisestä oli lounasajan hämmentävä uutinen; buffet pöydän safkoja ei saa myydä mukaan! Häh!? Yritin kysellä, et miks, mut se huonosti englantia puhunut tyttö sanoi pomonsa suuttuneen niin pahasti ettei ne enäöä myy ulos safkaa. Eli piti tilata listalta. Noh, ei se menny pieleen sekään! Paistetua riisiä, kanaa ja härkää. Ai saatana! Toimi!
Mentiin bändin bussilla (juu, se sama joka hajos meillä Wieniin...) tää siirtymä ja oli noloa olla myöhässä, kun mun vaatimuksesta lähettiin 2h ennen kuin bändin ois oikeesti tarvinnu... Myöhästyminen johtui siis tosta safkasekoilusta.
Mikkeliin päästiin ennen kahta ja Riku ja Anssi olikin jo purkanu kuorkin. Anteeks... Kamat nopeesti pystyyn ja check pois alta. Solistin vision mukaan orkka soittaa liian kovaa, joten edessä olikin hissuttelukeikka. Mullehan se tavallaan toimiii mainiosti, kun helpottuu toi äänenpaineen hallinta saliin, mut aika taputtelultahan se kuulosti... Eipä kukaan (tietääkseni) valittanu liian kovasta metelistä. Vedon jälkeen kamat ennätysajassa autoon ja lähettiin ettimään jotain ruokapaikkaa. Ainoastaan karvakäsipizzeria oli auki, mutta niiden rullakebap oli mahtava! Siitä mentiin pitämään orkesterin kanssa tilannepalaveria pubiin. Käytiin toi hissutteluasia läpi ja päädyttiin johonkin muuhun kompromissiin.
Tänään katotaan miten käy. Savonlinnasali on ihan kivan kuuloinen mökki, joten ei tarttis ihan niin paljon himmailla.

1 kommentti:

Liuhu kirjoitti...

Ollos hyvä vaan, näinhän se tieto kulkee. Pummaat vielä Reijolta ne Auran subit takaisin settiin niin pitäis pärjäillä. Onnea ja menestystä vaan sinnekinpäin.