maanantai 5. marraskuuta 2007

Loppuviikko

Kuopiossa heräiltiin Pekan kans aamupalalle. Luomu kaurapuuro toimi törkeen hyvin, sekä oikea ruisleipä graavatulla lohella. Masu täynnä menin vielä hetkeks selälleni ja puolen päivän jälkeen ylös ja suihkun kautta musiikkikeskukselle. Oltiin mun mielestä sovittu, et roudaus on klo 13, mut talon tekniikka ois tulossa vasta klo 14 ja Riku ja Anssi oli safkalla amarillossa... Onneks siwa oli auki, joten tuli haettua batteryä ja vichyä.
Kamat meni hitaasta olosta huolimatta nopeesti pystyyn ja odoteltiin jonkin aikaa bändin saapumista. Se on muuten kumma homma, kun yrittää virittää sitä auraa, niin viritysmusan kanssa siitä saa ihan siedettävän kuuloisen. Mutta sitten kun tuleekin orkka ja summataan 35 inputtia niihin pömpeleihin, niin lopputulos on aika kuraa... Vaikka tulikin ne "lentobassot", joilla helpotetaan sitä hi-mid kaapin alakerran toistoa, niin ei sitä lämpöä saa kirveellääkään. Koko touhu menee sellaiseksi eq kilpailuksi, kun hakee hyvää laulusoundia. Jos joku oikeesti tietää mitä sille setille pitää tehdä, niin avatkoon suunsa! Ja älkää sanoko, et polta se. Se on jo tiedossa.
Keikka meni taas jotenkin päin. Hiljaa mentiin, hyvällä balanssilla, mut soundi ei ollu taaskaan mitään a-luokkaa. Kele.
Kamat päätyi autoon pienellä kiukulla 1h 5min vedon loppumisesta, joten voi olla ihan tyytyväinen. Tuli sitten tehtyä virhe elämässä. 2 yötä Kuopiossa, eikä kertaakaan baarissa... Möllötti hotlahuoneessa, söi respan kiskasta ostettua katkarapuleipä ja surffas netissä.

Aamulla pikainen aamupala ja otettiin managerin auto, kun se halus tulla bändin kans bussilla Joensuuhun. Matkalla vetelin vasta-aurinkoon 110km/h kameraan 80 alueella, mut en nähny ottiko se musta hyvän kuvan. Tukka oli ainakin hyvin.
Kamat taas nopsaan pystyyn ja kerettiin kattomaan molemmat simpsons jaksot ennen checkiä! Varsinkin jälkimmäinen jakso, jossa Homer joutuu rangaistukseksi kalastaja-alukselle, oli ihan rautaa! Joensuun veto on rundin ainoa "aikainen" keikka, jo klo 16. Taas sama juttu stereoiden kanssa. Katteltiin sitä Anssin kans Smaartilla ja kaikki käppyrät näytti ihan terveiltä ja soundikin oli ihan jees. Sit tuli taas bändi ja sai aloittaa sen julmetun equttamisen. Hyvä puoli keikassa oli se, et pääs kuuntelemaan salin laitoihin miltä se siellä oikein kuulostaa. Pa:n sijoittelu tuotti hyvän tuloksen ja sinne taakse sivuille oli mun mielestä jopa parempi soundi, kuin sinne keskelle. Tähän oli hyvä päättää viikko. Vaikkei se laulusoundi vieläkään tyydyttäny mua. Solistikin sanoi jossain checkissä, et laitetaan pari monitoria (max) huutamaan yleisöön päin, niin alkaa toimimaan. Se valitettavasti on ihan oikeassa.
Onneks ens vkolla on 2 keikkaa talon kamoilla, niin saa varmuuden siitä teenkö mä kaiken oikein...
Kamat nopesti kuorkkiin ja orkka kävi sillä välin safkalla ja toi meille ruokaa bussimatkalle kotiin. Listalla oli amarillo bbq ribsit. Voi luoja! Täydellisyyttä hipova annos. Oikeesti. Ja kun otti yhden oluen safkan kanssa, niin mulle tulikin uni ja painelin siihen samaan bunkkaan nukkumaan, missä tulikin nukutttua sen viime 69 rundin alkupätkä, ennenkuin se bussi levis. Pari timmaa sai hienosti unta ja sit pitikin käydä kuortin abc myymälässä (eihän ne mitään huoltiksia oo nähnykkään) ostamassa actimeliä ja hedelmä smoothie. Ja tietenkin pullo vichyä! Keravalle saavuttaessa otin taksin ja painelin rouvan ja kissan kainaloon. Kissa muuten sai viikonloppuna nimen. Se ristittiin Vilmaksi.

Tänään heräilinkin, kun Vilma kaipas safkaa. Se on kyl ihme katti. Syö kuten isäntänsä. Ihan mitä vaan ja niin paljon kuin eteen kannetaan. Pitäis viel illalla palaveerata pikkuliskoni kanssa isukin 60v synttäreiden järjestämisestä. Huomenna anoppikokelaan autoon talvigummit alle ja laulutunnille. Keskiviikkona oiskin sitten lähtö Turkuun (yäk, se vitun konserttitalo...), sieltä Tamperetalo, Paviljonki Jyväskylässä ja lauantaina Seinejoen areena.

2 kommenttia:

Oksu kirjoitti...

Mie suosittelen vieläkii sitä Vikströmmin Jykää. Se o aika haka(jos siin ny yleensä voi olla) ton aura diu-diun kanssa. Jos siul ei oo nummeroo nii paa viestii ni mie tyrkkään sen siulle.

Jose Escobar kirjoitti...

Kai te Porin Promenadiin meette? Siellä sulla onkin mahtavaa tuon Auran kanssa. Oon mie paskempiakin kuullut kuin tuo A8. Rikulle terkkuja.