maanantai 25. kesäkuuta 2007

Alle 90!!!!

Vittu miten siistiä! Oon nyt pelannut aktiivisesti golfia yli 3 vuotta. Kertaakaan en oo vielä pelannu alle 90 lyöntiä. Varsinkaan Talmassa missä on todella vaikeat kentät, varsinkin Master.
Tänään pelasin etuysin 46 ja takaysi alkoi aika haikeasti. Löin 10 väylällä (par 5) avauksen metsään ja sieltä tarvittiin 2 lyöntiä et pääsi pois ja silti jäi greenille matkaa 230m. Otin puu-3:n käteen ja löin nappilyönnin 4m lipusta! Putti sisään ja siitä alko ihan järjetön putki. Pelasin seuraavan väylän 2 yli ja seuraavaa yli parin tulosta sai odotella vikalle reiälle jolle tein bogeyn. Takaysin tulos 39!!!!! Yhteistulos 85 alitti edellisen Master ennätyksen 11 lyönnillä. Mun tasoitus tolle kentälle on 23, joten pelasin siis 10 alle oman tasoituksen. Tarkka tasoitus oli 20 ja nyt se laski 16,6.
Tätä on odotettu pitkään!

Nyt whiskey kaapille...

2 kommenttia:

Liuhu kirjoitti...

Tukkutorin asiakaslehdessä oli kesälomavinkkejä niile joillla ei ole varaa / mahdollisuutta viettää laatuaikaa oikealla tavalla. Silmään pisti seuraava:

Aloittelijan golfloma:

Työnnä aamusta iltaan kottikärryllistä sateenvarjoja viheralueilla pöheikköjä penkoen ja ankarasti sadatellen. Mene sen jälkeen kulmakapakkaan valehtelemaan. -:)

Tero Arnberg kirjoitti...

Huomasin tän vast nyt! Aivan oikein, noinhan se menis!