keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

Perushommaa

Kävin eggareiden treeneissä ja pakattiin backline bussiin.
Ostettiin bändille reilu vuos sitten muutama case:
-Iso arkku mihin menee kitarat caseineen
-Iso arkku mihin menee pedalboardit/salkut/sälät
-Iso rumpuarkku
Jos tätä blogia nyt sattuu lukemaan joku muu, kuin tossa linkeissä olevat tyypit ja kaiken lisäks vielä satutte keikkailemaan, niin tässä vinkki!
Ostakaa ny saatana tollasia arkkuja! Aika paljon kivempaa roudata backlinea kun koko kollimäärä on alle 10! Olkoonkin rappusia. Muistakaa et niitä rappusia saa juosta vähän vähemmän!

Bussina meil on juhannuksen Mertasen vanha kunnon "Nysse". Sehän jumalauta on vielä hengissä ja liikkuukin! Mittarissa reilu 1,5miljoonaa...
Heinäkuulle tulee RoadDogin pikku nightliner. Siis JOS meidän backline mahtuu sinne helmojen alle...

Äsken kävin pelaamassa puolikkaan kierroksen. Alkoi tosi hyvin. Tupla ja heti perään tupla par ja perään tupla... Alkuspedeilyn jälkeen tilanne rauhoittui ja sain pelattua lopun omaan tasoitukseen.
Varsinkin jo vuosikaudet mua häirinnyt Laakso-kentän 7 väylä (par 5) saatiin haltuun. Birdieputti lipui hiuksenhienosti ohi. Normaalisti sille väylälle tuloksena on ollut jotain 9-21 lyöntiä...

Huomenna lisää vapaata ja lisää golfia!

3 kommenttia:

Oksu kirjoitti...

Laitas piruuttas mulle kuvia niist keisseistä jos nuo Mokoman pojat vaikka innostuis moisesta. Nim. vittu mie en enää kahtakymmentä kitara/bassolaukkua kanna :)

Viltsu kirjoitti...

Jaa bussia, heinäkuun eka, kuudes, seitsemäs ja yhdestoista-neljästoista on meillä keikkoja samalla autolla. puhumattakaan loppukuusta.
tana

P.S. Niin joo jos ne arkut on yhtään isompia kuin meidän rumpucase ei oo mitn toivoa saada niitä sisään sinne kylkiin. Mä jouduin jättämään sen meidän backlinecasen veke kun ei ois mahtunu muuten kun ottamalla pyörät irti.

Tero Arnberg kirjoitti...

Just just...
Täytynee vissiin vähän Peten kans jubailla...
Muistatko minkä kokoinen on se rumpuaski?