tiistai 5. kesäkuuta 2007

Välillä jotain muuta

Meillä on ollut vuosikaudet jo kasassa bilebändi J.R. & the Ewings. Käydään aina silloin tällöin tekemässä firmakisoja etc. kissanristiäisiä. Ihan helvetin hyvä bändi! Harmittaa vaan se, et on ite AINA viikonloput "oikeissa" töissä. Ei siis pysty antamaan aikaa bändille niin paljon kuin haluaisi. Onhan se nyt ihan vitun siistii vedellä bonjoveja ja muuta perverssiä kasarikamaa! Niin siis laulan siinä bändissä.
Onneksi tässä maassa on muodostunut todella laaja ystäväpiiri muusikoiden/teknikoiden kanssa, joten toi tuuraaja politiikka on aika iisiä. Mua tossa on käynyt tuuraamassa mm. Kimmo Blom (Mr C), Antti Koivulan ja Teemu Seppälän tunnistat monestakin eri bilebändistä.
Vakirumpalina toimii Risto Rikala, mut sehän on myös kiireinen mies. Hänen tuuraajiaan on ollut mm. Mikko Siren (Apo), Antti Lehtinen (varmaan tiedät).
Kitaristimme Heikki Hapuojalla on opettajan virkansa puolesta välillä vaikeaa tehdä keikkoja, joten hänen pallillaan on käväisseet loistava Ville Nurmi (Anna Eriksson, Tartu Mikkiin etc) ja helmi Sami Niskavaara (Flipper).
Basistimme Mikko Klemola joutui työkiireiden takia jäämään tän viikon keikoilta veks joten häntä paikkaa torstaina Timo Luukkonen (Alliance) ja perjantaina Heikki Laine (kaikki ne prättälän retkueet).

Torstaina on Espoossa erään isomman yrityksen yksityispippalot.
Perjantaina mun pitääkin lähtee Terviksen kans Lappeenrantaan, joten perjantain spektaakkeli jää väliin.
Silloin nimittäin ratkeaa Keski-Uusimaan Idoli! Juu, aivan totta. Ravintola Cosmopoli on järjestänyt kevään aikana karaåke kisoilla karsintoja ja nyt on finaaliin selvinnyt 8 kilpailijaa. Ne halus sinne livebändin ja mä lupasin sen hoitaa.
Lisää aiheesta http://www.keskiuusimaa.fi/idoli/

Nyt laulutunnille rouvan kanssa ottamaan selvää siitä, miten pystyy flunssassa suoriutumaan lauluhommista. Ei oo nimittäin vieläkään flunssa helpottanut...

Ei kommentteja: