sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Hyvät häät

Nyt on vaan vähän paha olla. Ehkä joutuu korjaamaan. Pitkämön tarjoama grappa oli Manalassa liikaa. Piti oikein taksista päästyäni olla hetken aikaa ihmeissään, kun juomien kulkusuunta muuttui yllättäen. Huhhuh... Kuski tais vissiin ajaa rapeesti tai sit mä olin ehkä syönyt jotain sopimatonta.
Kiitos kaikille juhlijoille ja erityiskiitos juhlien järjestelyihin osallistuneille, sekä Solbackan catering hahmoille. Ruokana oli luomusafkaa, eli orgaanisesti kasvatettua kaikkee kivaa. Erityisesti mieltä lämmitti sitruuna-korianterisilakkarullat! Ai että! Takuuvarmasti päätyy joulupöytäänkin.
Sampo ja Marleena siis saivat toisensa ja häät oli kyllä just niiden näköiset! Aivan mahtava tunnelma, hienot puheet ja esiintyjät ihan huippua! Erikseen pitää mainita se ujo pikkutyttö joka tuli äitinsä tukemana laulamaan. Mietittiin, et mitähän sieltä tulee... Meinattiin kuolla nauruun kun se tyttö yllätti kaikki ja lauloi maijal oli karitsan, mut se lauloi sen suu kiinni sillai, et se ääni tulee "sisältä"! Se veteli hetken sitä naama punaisena ja otsasuonet pullistellen! Aivan mahtavaa! Häävalssikin oli erittäin pariskunnan linjan mukainen. Love and marriage, eli tv-sarja Pulmusten tunnari. Hääbändihän oli ihan kuraa... Jotain ihme hörhöjä pörräämässä lavalla. Mitä niitä nyt olikaan..? alakojola växby pitkämö taipale lassy eskola ainakin...
Takaisin tultiin bussin kyydissä, joka oli järjestetty juhlijoita varten. Sen verran plexeissä tuli pyörittyä, et piti sen linjurin kuulutusjärjestelmän kautta vetäistä Sartti Pelovaara show. Anteeks.

Ei kommentteja: