torstai 6. syyskuuta 2007

Niin se lapsenmielisen mieli muuttuu

Nimittäin alunperin pikkaisen ahisti tuleva (alkanut) syksyn työtilanne. Tiesin et on tulossa jotain Tervomaa keikkoja ja myös Viiden kanssa ois jotain vetoja. Tammikuuksi (26.12.-24.1.) ollaan rouvan kans lähössä thaikkuihin taas ja sitä silmälläpitäen pitäis myös pikkaisen kasata tuota lomarahaa. Siis matkat ja huvila on jo maksettu (luottokortilla), mut kun reilu kuukauden on tekemättä töitä, niin eihän se fyrkka tilille itekseen tipu. Jalosen Pertsa soitti tänään ja kysäisi kuukauden rundille miksaamaan legendaarista Tapani Kansaa! Keikkoja on ainakin 20 ja liksa kohillaan. Piti ikävä kyllä ilmoittaa Jonnalle, etten pystykkään tekemään suurinta osaa keikoista. Harmitti kyllä ihan saatanasti, kun se ryhmä on törkeen mukavaa ja lungia (t)yöseuraa. Toi "people of my habits" rundi ratkaisi samalla suurimman osan ton tammikuun budjetista. Täähän alkaa muistuttaa jo perheellisen ratkaisua! ;)

Tiistaina siis käytiin Jyväskylän Rantasipissä (laitoin Viltsulle jo vinkkiä Kekkospaikasta) Viiden kanssa. Lähettiin Keravalta vähän ennen kolmea, vedettiin siellä kaks settiä ja olin himassa jo vähän kahen jälkeen yöllä.
Bändisafkana oli alkuun metsäsienisalaattia ja kylmää poroa. Toimi ihan jees. Pääruokana oli paistettua peuraa joka oli pettymys. Ihan liian kypsää ja lisukkeet ei toiminu yhtään sen kanssa. Punkkukin oli aika kuraa... Onneks sitä ei tarvinnu juomalla juoda ku piti ajaa. Jälkiruokana oli oikein onnistunut omenapiirakka vaniljakastikkeella. Ois ehkä kelvannu Kekkosellekin.

Keskiviikkona heräsin parin tunnin unien (juu, ei tullu heti uni silmään...) jälkeen, kun piti hakee videokamaa ja langattomat headsetit Häkkisen varastolta ja painella Tavastialle erään (maailman isoin, omien sanojen mukaan) tietokonefirman "black metal" teemabileisiin. Kauheeta sekoilua, kun piti viritellä screen, plasmanäyttö ja kasa silsaa ympäri kämppää. Aikataulu ja järjestelyt hieman ontuivat, joten kiireeksihän se meni. Mun piti keretä vielä ennen vedon alkua editoida seminaarin puhujille 10-20 sekunnin alkuintrot etukäteen sovituista biiseistä. Enhän mä mitään kerenny... iPodista kelasin oikeeseen kohtaan ja sit mentiin. Ite vedothan sujui mukavasti, vailla ongelmia. Illan salainen pääesiintyjä oli tuoreimman laulukilpailun voittanut nuorimies orkestereineen. Myllyllä oli kiva miksuutella, kun etupää oli sijoitettu seinän viereen, naamataulu sitä baaritiskiä päin. Offsidemiksaaminen on tulevan talven trendi. Me kerettiin Miikan kanssa purkamaan omat rojumme jo reilusti ennen tilaisuuden päättymistä, joten päästiin pihalle hyvissä ajoin.

Tänään ois saanu nukkua pitkään univelat veks, mut heräsin jo 11 aikoihin ja aloin tekemään hommia ja rouvalle aamupalaa. Lähin hakee PS8 setin Karin varastolta ja ajoin Luxiin (joo, tiedän et vannoin etten tänne tuu koskaan, mut raha painoi taas. Olen huora....) Viiden keikalle. Tääl on joku ravintolan osasta rajattu joidenkin tyyppien yksityistilaisuuteen ja ootellaan vedon alkua. Laihana lohtuna, niiltä jäi alkupaloista laatikollinen rapuja, joten ne sais viedä himaan! Käytiin orkan kanssa syömässä Manalassa, kun meille ei ollu varattu mitään syötävää. Ei sekään ihan helposti käyny... Etittiin reilu vartti vapaata parkkipaikkaa Töölöstä. Ei vaan löytyny yhtään. Ois pitäny jättää auto vaan parkkihalliin ja kävellä. Noh, oli se ruokakin aika kuraa. Otin listan ulkopuolelta pipajuurikuhaa, mut vitut siinä mikään piparjuuri maistunu. Peruna-pinaattipaistos sen sijaan oli hyvää, samoin kuin voikastike. Pieni (joo, autolla) Hoegaarden teki myös tehtävänsä.

Huomenna olis Heikin kanssa duokeikka Ingeborg purjeveneellä. Ollaan käyty siellä yhden firman kekkereissä lähes joka vuosi soittelemassa. Tiedossa lungia hommaa.
Siitä pitäis sit ilmeisesti lähtee pikapikaa Mäntsälään Sami Saari trion kanssa. Pitkä soitteli, ettei sil oo sinne jätkää. JOS JOKU TEISTÄ HANUISTA ON HUOMENNA VAPAALLA, NIIN OLIS KEIKKAA TARJOLLA!!! C-kortti tarttee olla. SOITA mulle, jos kelpaa. Tai sit soitat Pitkälle suoraan. Helppo keikka.

Palataan...

Ei kommentteja: