tiistai 18. syyskuuta 2007

Ja siellä kaikilla oli niiiin mukavaa!

Ois jospa oisit saanut olla mukana! Tässä siis viikonloppuraportti!

Pe: Mr C Memphisissä ja Pekka Heino vierailemassa. Ei mitään kysyttävää! Olipas Pekkakin hyvässä vedossa. Blomin Kimmosta puhumattakaan. Se on kyl oikeesti mun mielestä ehkä Suomen kovin laulaja (just diggailen Urban Talea!). Alempaa selviää se ehkä Suomen toiseks kovin. Vedon jälkeen kamat nippuun ja himaan uinumaan. Paskan vitut. Uni tuli vast joskus 5:n aikoihin...

La: Herätys klo 9 ja suihkun kautta Lintsin parkkikselle tiputtaa Häkkisen Vito sinne ja hyppäsin Viltsun, Olavan ja Seriffin kyytiin kohti Kaapelia. Sieltä Tiksujen backline kyytiin ja lintsille. Olipas aika erikoisfestarit! Viltsun sivuilta voi ahmia lisää. Lava oli siis aikas monta metriä korkeemmalla kuin yleisö. Korkalainen ja Einari talon seppinä ja saatiin tosiaan niiltä ruinattua omat kanavat, joten keikan lähettäminen oli aika iisiä. Mimmit veti hemmetin hienosti, kylmästä ilmasta paljon murehtimatta. No okei, oltiin me Viltsunkin kans ihan hyviä!
Checkin jälkeen ajelin Häkkisen varastolle ja pakkasin G-Agentin setin kyytiin ja sit mentiin pressaan roudimaan ja checkimään. Sinne oli itseasiassa aika iisi roudaus ja vaikkakin se talon pa-setti oli pikkaisen nafti, niin ite mesta oli yllättävän hyvän kuuloinen. Ainoa miina tulikin sit yöllä, tokan setin aikana. -VAROITUS: jos omistat s-etukortin, niin älä ota ittees, ellet tunnista itseäsi seuraavasta kuvauksesta!- Kun kaiken maailman urpot/idiootit/nappibodaajat päättää lähteä vähän isolle kirkolle juhlimaan, niin tätä sit tulee. 3 eri henkilöä sammui mun tiskiä vasten/päälle/sivuun ja ne oli aika vihaisia, niin ettei poketkaan oikein uskaltanu tehdä niille mitään. Yks niistä ilmeisesti paskoi housuunsa, koska haju oli ainakin sen mukainen. Muut asiakkaat varmaan luuli et se oon minä... No ei ne olleet ainoat turakaiset. Yks seppä halus välttämättä häiritä mua ja kaatoi samalla orkesterin videokameran ja sen jälkeen kiipes ihan pokkana lavalle joraamaan... Kävin sen sieltä itse poistamassa kun henkilökuntaa ei ilmeisesti kiinnostanut. Miksauspöydän ainoa järkevä paikka on siis muuten luksus (suoraan lavan edessä tanssilattian takana), paitsi et se on suurimman baaritiskin keskellä, kulkuaukossa. On ne oikein vetäny kaukokaapelin ja sähköt sinne talon puolesta, mut ihan loppuun asti sitä ei oo kelattu. Toinen paha miina on se, et sieltä ei pääse roudaamaan, kuin vasta pilkun jälkeen. Ei apukäsiä. Heh.
Bändi oli positiivinen yllätys. Todella hyvä meininki ja varsinkin miespuolisen solistin sekoilu oli oikeinkin hauskaa seurattavaa!
Eräs baarimikkokin osoitti muuten asiakaspalveluammattitaitonsa (mikä sana...), kun kysyin nätisti olisiko mahdollista saada Nikolain alkoholiton bisse, kun takahuoneessa on vaan kepua, eikä mitään alkoholitonta. Ekan kerran se onnistui. Tokalla kerralla ois pitänyt maksaa rahalla ja sanoin hakevani sille tilalle yhden takahuonekaljan, niin tää seppä kaataa sen Nikolain viemäriin ja tuhahtaa todella vihaisesti et "ei sitten!". Pidä mulkku tunkkis!
Kamat yöllä varastolle ja joskus 6:n kieppeillä nukkumaan.

Su: Heräilin siinä yhen jälkeen ja nopeen suihkun jälkeen Viltsu ja Mylly tulikin jo hakemaan. Mentiin siis ravintolalaiva Wäiskiin roudaamaan pa:ta ja Viltsun mahtavaa valospektaakkelia hänen 30v juhlia varten.
Kamat nopeesti pystyyn ja Juttutupaan lankkupihville. Toimi ihan törkeen hyvin! Mahtava siankylkikastike! Suosittelen.
Sit olikin jo kello 18 ja bileet alkoi. En sen kummemmin erittele illan tapahtumia (viltsun sivuilla lisää) muuten kuin sanomalla että olipas ihan saatanan hauskaa! En muista koska ois ollu noin kivaa! Bändi oli ihan mahtava ja meitsi kyl diggailee ihan helvetisti Blomin lisäksi ton bändin solistia Koivulan Anttia. Sil on ihan mieletön soundi ja herra osaa myös viihdyttämisen jalon taidon. Jossain kohtaa tosiaankin alkoi toi kokoonpano vaihtua aika tiuhaan ja kun Heikki loukkas koipensa, niin oli pakko käydä verestämässä muistoja rumpupenkin takana. Niin tosiaan, yksikään "esiintyjä" ei tainnu olla vaatteet päällä loppuyöstä...

Pilkun jälkeen (vedettiin tunti pitkäksi sovitusta...) kamat ennätystahtiin autoon ja taksilla manalaan joka ei ollu auki! Dou! Tai siis muut meni taksilla, mut rouva tuli pippaloihin Viola-ystävänsä kanssa joka oli autolla. Anteeksi Viola kaikesta sekoilusta ja kiitos kärsivällisyydestä! Jaskan grilliltä otettiin Pyryn ja Pawen kans purkerit (valkosipuli haisi kuulemma vielä eilen illalla...) ja pikapikaa lostariin. Seillä tulikin sit kaatuiltua pilkkuun asti ja jotenkin sieltä selvittiin himaan asti. Huhhuh.

Kiitos kaikille paikalla olleille kollegoille ja ystäville/tutuille. Kivaa oli! Anteeksi.

Ei kommentteja: