maanantai 3. syyskuuta 2007

Taas vähän eri meininkiä

Nyt soittelen akkarilla toolsille 2:n biisin demotuksia.
Kyseessä on siis rouvani Melli levynteko. Ollaan aloitettu äänitykset jo vuonna 2006 keväällä Orimattilan ammatti-instituutin studiossa, josta eräs frendi Samu Vuori valmistui äänittäjäksi. Siellä soitettiin törkeen hyvän kuuloiset pohjat ja päälleäänityksiä tehtiin milloin Vartiokylässä, Keravalla ja Thaimaassa!
Projekti on ollut aika jäissä kiireiden/motivaation vuoksi koko bändin puolesta keväästä 2007 lähtien.
Nyt ois tarkoitus lähteä parin viikon päästä muutamaksi päiväksi Petraxiin, jossa soitetaan 3 uutta biisiä ja ehkä vedetään muutaman vanhemman biisin pohjat uusiks. Mukaan lähtee äänittämään Matias Kupiainen Minor Music studioiden ääniguru. Mä oon ihan fiiliksissä! Ei tartte ite tehdä nyt kaikkea, vaan voi keskittyä tuottamiseen ja soittamiseen.
Eli tiedossa on 24h töitä, mut siinä ohessa hieman saunomista, olutta ja kivaa aikaa!
Nauhalle tarttuu myös Ano Sirppiniemen soittamaa Hammondia, Rhodesia, Wurlitzeria, Hohnerin viulukonetta, pystypianoa ja ehkäpä vielä rupista farfisaa!

Tosiaan toi protools on ihan ässä vehje tällai himakäytössäkin. Työhuoneessa on vaan läppäri (mac book), MBox1, akustinen kitara ja Röde NT1000 (kiitos Jansku ikuisuuslainasta!). Niillä tekee aika helposti ja nopeesti hyvälaatuisen demon treenejä varten.

Huomenna Viiden kanssa Jyväskylään, sieltä aamuyöllä himaan ja sit pitäiski mennä Häkkisen varaston kautta aamuksi klo 07 Tavastialle firmakisoja rakentamaan. Mun osaltahan keikka on suht iisi. Hoidan seminaariääntä (2xheadset 2xlangaton kapula), ajan taustamusat ja jeesaan videojätkää laittamaan tykin+kankaan ja yhden plasmanäytön. Yllätysesiintyjällä on kokonaan oma tekniikka, joten ei tarvii puuttua siihenkään. Mikähän se yllätysesiintyjä on... Veikkaan et näen erään rotan!

Ei kommentteja: