tiistai 20. marraskuuta 2007

Nopea tilanneraportti ja juoksu jatkuu...

Perjantaina Raahen vedon jälkeen kamat ripeesti kuorkkiin ja hyppäsin sen uuden Huyndain rattiin. Jäisellä tiellä kitkarenkailla ajaminen ei välttämättä oo mikään maailman kivoin asia, mutta kun on 4-veto, ajonvakautussysteemit ja järki päässä, niin hyvinhän se meni. Kajaanissa oltiin puol 3 aikoihin, joten menin hetkeks hotelliin. Klo 04 lähti pendoliino kohti stadia.
-OKSU!!!!-
korjatkaa nyt saatana ne rätisevät, brummaavat kaijuttimet! Eihän siinä metelissä ihminen voi ees kuorsata!
--------
Toinen pendoliinojen huono puoli on se, et niihin myydään niitä helvetin paikkalippuja. Yöllä kun et voi sellaista ostaa. Kaks kertaa sai nousta kesken unien vaihtamaan paikkaa, kun joku mummeli halus tulla just siihen missä istuin.
Klo 10 olin himassa ja sain nukuttua pari tuntia. Sit parempaa ylle ja kohti Hyrylän torppaa.
-Juhlaraportti-
Hauskaa oli, sukulaisia oli kiva nähdä, viina ei ihme kyllä loppunut kesken (yritettiin kyllä), kukaan ei tapellu/kuollut, esiinnyimme rouvan kans muutaman biisin verran, Heikki Lund häikäisi ja pikkusiskoni+serkkuni ilmoittivat olevansa paksuna. Onnea!
-Se siitä-

Pääsin yöllä (la-su) nukkumaan noin 2 aikoihin ja herätyskello armeliaasti soi klo 06. Siitä H-junalla riksuun, ic:llä tampereelle ja sieltä pikajuna ouluun. Siihen pikajunaan kun pääsin, niin ai että! Ihan mahtava juna! Helvetin paljon paremmat penkit nukkumiseen, kuin noissa uusissa! Muutaman tunnin kerkes nukkua. Ouluun kun pääsin, niin kundithan oli jo kerenny purkamaan auton ja löin ripeesti äänikamat pystyyn. Eilisellä tuuraajalla oli menny kuulemma ihan kivasti, kunhan ensin hierottiin hieman laulusoundia. Pakko sanoa, ettei toi ihan mikään maailman helpoin tontti oo lähtee vetelemään toisen setupilla. Oon tehny tosta aikamoisen hässäkän miksattavaksi ja toivoin kovasti, että homma toimii kunhan vaan avaa kanavat. Ilmeisesti näin olikin käynyt. Jorin kanssa hieman keskusteltiin tosta turkulaisvalmisteisesta "pa-laitteesta". Ei siitä sen enempää, tiedätte varmasti mielipiteeni.
Vetohan meni ihan jees, vaikka oulun sali ei oo mikään hyväsoundinen mökki. Keikan jälkeen tuli eniten asiakaspalautetta koko kiertueen aikana. Ihmiset taputtelivat selkään ja kehuivat solistia, orkesteria ja ammattimaista ääni- ja valotaidetta. Huippua! Kannatti lähteä! Vedon jälkeen taas ripee poistuminen ja orkka odottelikin mua, Pekkaa ja Anssia bussin kyytiin. Matkalla syötiin paninia ja kirjoitettiin ääni- ja valorideri ens kevään jaffakattilan konsertin tekniikan tarjouskilpailun osalta.

Eilen himassa aamulla 7.30. ja nukuin jonnekkin puolen päivän tienoille. Siitä pitkään odottamalleni osteopaattikäynnille, ranka suoraks ja studiolle. Käytiin Heikin kans äänittää kitaroita ja ai että kun tulikin priimaa! Siellä heiluttiin puolille öin ja nyt melkein 9h nukkuneena takaisin sorvin ääreen. huomattiin muuten, et marshall ei oo ollenkaan paska vahvistin pop-musiikkiin, kunhan on oikeanlainen kaiutin!

Huomenna aamusta porin promenadisaliin tappelemaan sekä mökin, että talon pa:n kanssa. Torstaina ois Kansan välipäivä, mut tekniikan kans käydään tekemässä joku iskelmäkonsertti turun karibiassa.
Perjantaina oiskin melkein kotikulmilla keikka, kun mennään järvenpää-talolle ja lauantaina rundi päättyy Lohjalle. Kakunpalasia.

1 kommentti:

Oksu kirjoitti...

Mie oon nii pahoillani. Miul tais olla wiinerikahvit kesken just ku toi juna tuli huoltoo. Täs o ollu vähä kaikelaist. Ei näil aamuil oikei jaksais ennää. Menkää bussil, siin näkee maisemii :)