torstai 8. marraskuuta 2007

Taas mennään...

Pari päivää siis ehti olla himassa. Maanantaina tuli nukuttua hyvin ja tehtyä toimistohommia. Pyry laittoi jossain kohtaa viestin, et Ylanderin levyjulkkarikeikka ois illalla rocksissa. Päätettiin rouvan kans sit viime tipassa lähteä. Kannatti! Olipas positiivinen yllätys. Ensinnäkin bändi veti ihan törkeen hyvin, solisti veteli hienosti ja ei se Pyrykään paska ollut. :) Aivan pakko erikseen hehkuttaa kitaristia. Mulle ihan tuntematon hahmo (kaikki muuthan sen tietenkin tuntee...), mut voi jumalauta miten tyylikästä soittoa. Oltiin Vainikaisen kans ihan haavi auki, et voiko noin vetää? Vanha Fender deluxe (vai custom... hmm....) tele ja marshallin joku vanha pino. Periaatteessa yhellä ja samalla soundilla koko keikka. Hienoa dynamiikkaa ja mukavan röyhkeätä soittoa. Voi luoja! Okei okei, komppipari (Pirilä-Hämäläinen) veti kyl kans ihan saatanan hyvin.
Keikan jälkeen parit drinksut ja tuttujen moikkaukset. Jengi lähti lostariin, mut mä vihelsin pelin poikki ja halusin himaan syömään. Ois kiva nimittäin nukkuakkin joskus...
Tiistaina heräiltiinkin kantamaan talvirenkaat varastosta ja vietiin anopin micra tassujen vaihtoon. Käytiin välissä kulmakonditoriassa aamupalalla ja pitääkin suositella niiden "merellinen piiras" tuotetta. Lohi/katkarapu/tonnikala/sipuli piirakka joka oli tarpeeksi suolainen ja pippurinen. Toimi. Sieltä sit laulutunnille kiekumaan ja haettiinkin auto. Rouva lähti töihin ja mä menin rapsuttelemaan kissaa ja laittamaan ruokaa:
-Reseptii tulee-
Valmista couscous ohjeen mukaan ja pidä se lämpimänä.
Paistinpannulle öljyä ja sitten vain lisäät pannulle valkosipulia, sipulia, fenkolia, paprikaa, sokerihernettä tai sit mitä tahansa rehuja oman maun mukaan. Ja yrttejä saa laittaa kans. Yhdistä couscous sekaan ja mausta pippurilla ja soijalla. Okei okei, Sukula varmaan kieltäis käyttää soijaa et se rakenne pysyy hyvänä, mut meitsi diggaa soijan makua ja halusin hieman kostuttaa paistosta ettei se kuivu liikaa uunissa, kun laitoin sen sinne pitämään lämpöä seuraavaa työvaihetta varten.

Maustamatonta kanaa. Älä vaan käytä mitään marinoituja. Ne maistuu ihan vehkeiltä.
Laita syvälle lautaselle helvetisti sesam-siemeniä ja jotain mausteita. Me saatiin lahjaksi santa marian chicken&steak mausteseos ja se toimi törkeen hyvin. Aika kiva yhdistelmä kaikkea maukasta.
Dippaa kananpalat/fileet/pihvit/whatever niin, et niitä siemeniä tarttuu suht tasaisesti. Paista pannulla.

Ois aika syödä. Ruokajuomaksi joku semikevyt punkku tai oluthan toimii aina. Jos tuntuu siltä, et safka on liian kuivaa ja kaipaat kastiketta, niin oot omillas. Vinkkinä voisin antaa vaikka mango-tomaatti salsan... Löytyy jostain aiemmasta blogista.
Ps. toihan toimii siis risottotyyppisenäkin, jos haluaa olla nopee eikä jaksa säätää noiden kanojen kans...
-Respect loppuu-

Eilen sit aamusta lähettiin Turkuun. Perille päästyämme tulikin info et kaupunginorkesteri treenaa puol kolmeen asti ja kello oli siinä kohtaa 1. Hehheh. Tulee aika kiire. Onneks ne lopetti treenit ajoissa ja me päästiin tuuppaamaan kamaa siihen maailman epäluotettavampaan hissiin. Mä olin jo ekalla reissulla siinä jumissa, mut onneks se olikin se tunnistin joka vänkäs vastaan. Pa nopeesti pystyyn. Tän keikan vedin 6:lla yläkerralla ja 3-tienä. Tuolla tuvassa on jotenkin ihan yhdentekevää toi 20-800Hz. Ja se yli 800 onkin sit melkein yhdentekevää... Juoksin nopeesti viereiseen Indimaan vetämään masun täyteen masala-kalaa. Ai että! Toimii! Huuki tuli moikkaamaan ja siirrettiin 3 dvd:tä Jellyfish liveä mun koneelle! Kiitos! Nopeesto check pois alta, et pääs taas solistin kans virittämään laulua. Nyt oli pakko sanoa sillekkin, et mun on pakko nostaa kädet pystyyn ja sehän innostui ja haukkui sen pa:n itekkin pystyyn. Se siis sanoi, et noihan on niin pieniä, ettei niistä voi saada lämpöä laulusoundiin! Miten oikeassa se olikaan. Nyt varmaan saan työrauhan.
Huuki tuli väijymään tokan puoliajan ja kävin hakemassa artistin nimmari sen Rokkivaari Hotanen vinyylin kanteen. Solisti oli fiiliksissä, kun joku nuori keräilee levyjä ja vielä orkkiksia. Huuhtanen otti samalla jonkin verran kuvia, joten jos se niitä laittaa mulle, niin julkaisen asap. Vetohan meni ihan suht ok, aika paha mökkihän se on.

Tänään onkin sit näytön paikka. Tampere-talo ja talon d&b setti. Jos nyt ei toimi, niin meitsi ottaa loparit. Sit mä oon vaan paska.
Sitä ennen nyt kipikapi Marusekiin aamupalasushille!

2 kommenttia:

Liuhu kirjoitti...

Aivan pakko erikseen hehkuttaa kitaristia. Mulle ihan tuntematon hahmo (kaikki muuthan sen tietenkin tuntee...)

Salovaaran Matti, mm. Fivefifteen, Come Inside, Lost Soul Division... Hyvä tyyppi ja hyvä kitaristi.

Nuori Robert kirjoitti...

Pakko hehkuttaa Tampersterin Swagathia... ihan järjettömän kova inkkari! http://www.swagath.fi/

tsekidaut!

R