lauantai 10. marraskuuta 2007

Tampere, Jyväskylä ja Seinäjoki

Tampere-talo meni törkeen hyvin! Vihdoinkin sai pakan soundaamaan hyvältä, kun sai vedellä saksalaisella tehdasvalmisteisella pa:lla. Yleisöön upposi myöskin. Kyllä sen vaan kuulee. Vedon jälkeen kamat nopeesti nippuun ja juoksin kattomaan 2 vikaa biisiä Emma Salokoski Ensembleltä klubilla. Jubailtiin vedon jälkeen hieman orkan kanssa ja sen perusteella tuleva Lauri Porran soololevy menee hankintaan. Klubilta mentiinkin rumpali Pirilän ja Enbergin Peterin kans Henry's pubiin kuuntelemaan 1,5 biisiä joltain coverorkalta. Ne veteli Rainbowta ja ihan hyvin vetelikin. Paitsi miksaaja. Näytti hyvin leipiintyneeltä, joten piti käydä sanomassa sille, et nostais liidilaulua, et stemmat ei peittäis sitä. Sit lähettiinkin hotlalle, missä muu ryhmä piti jonkinmoisia pippaloita. Tultiin ihan sopivaan aikaan, kun ne oli tilannu sinne pizzoja. Nam. Siellä vielä keppana naamaan ja poskelleen.

Aamulla herättiin ja mä hyppäsin rattiin kohti Jyväskylää. Paviljonkiin kamat sisälle ja ihmeteltiin Ahdin kanssa talon settiä. Siellä siis on Auraa ja aika erinäköisillä parametreilla mennään, miten tehtaan sedät on infonnut. Kopioin parametrit itelleni ja lasautin keikan menemään. Edelleen ton laulusoundin kans on hakemista, mut Ahti onneks pitkän linjan (Tapsankin) miksaajana kertoi, etten oo tulossa hulluks. Se nyt vaan on sellaista. Välillä on ihan jumalainen soundi ja välillä ei. Dynaaminen eq huutaa hoosiannaa. Veto meni omalta osalta aika rutiinilla, joten kamat nippuun ja mentiin lounaalle (joo, vasta puolenyön jälkeen sai safkaa aamiaisen jälkeen...) Jalo-ravintolaan Alexandra hotlan alakertaan. Ai että! Etanat, Rydbergin pannu (entrecote raakana) ja keskiolut. Ei kysyttävää. Uni tuli miltei välittömästi sen jälkeen.

Tänään aikainen herätys ja tultiin tänne Seinäjoen Areenaan. Tää on siis helvetin iso palloiluhalli, joka on laitettu puoliks ja istumapaikkoja on joku 1200. Laitoin 4 yläkertaa, 2 lentobassot ja yhet subbaset maastäkkinä. Ja kokeilin ihan piruuttani niitä Paviljongin parametreja, vaikka siellä yläkertoja on puolet enemmän ja se roikkuu korkealla katossa. Jakotaajuuksien ja yläkerran equtusta muuttamalla toi setti (ainakin musan ja suhinan kanssa) tuntuis futaavan paljon paremmin. Orkka saapuikin juuri, joten check pois alta, sit veto, kamat kuorkkiin ja sit ajetaan yöllä himaan. Mahtavaa saada huomenna herätä omasta sängystä!

Ikävempiäkin asioita on tapahtunut. Isoisäni siis kuopattiin muutama kuukausi takaperin ja Mummoni jäi yksin. Mummoni oli ollut perinteisellä aamukävelyllä tänään ja kaupassa saanut halvauksen. Meilahden lekureiden mukaan toinen aivopuolisko on halvaantunut, joten ennuste näyttää huonolta. Voi ei...

Ei kommentteja: