maanantai 23. heinäkuuta 2007

Ai että!

Olipas kiva keikka eilen! Bändi veti törkeen hyvin, solisti varsinkin oli ihan liekeissä ja hoiti starailun todella hienosti! Sen jätkän karisma lavalla on jotain mikä pitää nähdä ja kokea. Ja se laulusoundi... Ei kysyttävää!
Tipi oli virkannut stereot todella hienosti, ja oheistarvikkeet (pelkkää juhlaa! Midasta, TC:tä, dbx 160X, putkikamaa etc.) oli kohdallaan! Kiitos! Kiitos myös Nuppolalle ja Kridelle lavanpäähän! Homma toimi hienosti!
Vedon jälkeen oli aika iso downer. Mun kaaliin ei vaan mee se, et meidän backstagepasseissa oli oma aikansa sille, missä ja mitä saa tehdä. Esimerkiksi lavalle pääsi ainoastaan klo 11.00-15.30 (setup klo 11.30 ja veto 13-14) ja backstagelle oli asiaa ainoastaan klo 11.00-16.30. Klo 16.30 tulee bäkkärivastaava ajamaan meidät karjan joukkoon... Onneks kerkes syödä ja juoda roimasti ennen sitä! Muu bändi lähti stadiin, me jäätiin basisti Määtän kanssa rouvinemme pitämään tunnelmaa yllä. Löydettiin hyvällä näköpaikalla, viivelinjojen takaa terassi, johon iso lamppu mollotti todella kuumasti! Piti pitää hyvää nestetasapainoa yllä...
Blood, Sweat and Tears oli kuulemma ollut pettymys. Aika potkurumpuvoittoinen soundi, kuulemma. Ite keskityin silloin vielä bäkkäritarjoiluun. The Johns kuulosti ihan kivalta. Kaks John nimistä jazzpioneeria veteli kitara-hammond/piano hommaa ja oli letkeä tunnelma. Mut sit alkoi letkeä tunnelma kun Ziggy Marley aloitti! Ne teki ennen meitä checkin ja veti sen pitkäks, koska ne ei kerenny ilmeisesti tarkistamaan muuta kuin potkurummun. Mut eipä haitannu! Sillä ryhmällä on takana varmaankin aikasen monta esiintymistilaisuutta, sillä heti ekasta iskusta soundi oli NIIN hyvä, et oksat pois. Tai ainakin siinä olutpöhnässä se tuntui siltä. Kävin varmuuden vuoks miksauskopin edessä kuikuilemassa. Tuli kyl ihan saatanan lujaa! Siellä viivepurkkien varassa oli hyvä olla, kun balanssi ja vola oli kohdallaan. Ja se bändi! Checkissä se rumpali kolisteli sillai, et alkoi vähän hirvittää, mut keikalla jokainen biisi oli kyl täydellistä soitantaa ja groovekin oli kohdallaan!

Tänään nukuttiin pitkään, lähettiin syömään hyvään kinkkiin ja shoppailemaan.
Huomiseks luvattiin todella paskaa keliä, joten päätettiin varata Yyteristä kylpylähotellista huone. Näinollen ei lähdetäkkään Kauhajoelle. Harmitti todella paljon, mut oli tehtävä valinta. Parisuhdetta, tai golfsaunadoukkalointia sateessa..?
Siellä lillutaan huominen ja sit keskiviikkona aamusta lähtö himan kautta Dubrovnikiin.

Ei kommentteja: