maanantai 2. heinäkuuta 2007

Puistoblues osat 3-4

Niin justiin. Perjantain veto meni ihan kivasti. Otin siitä Alphaläjästä pölyt pois.
Keikan jälkeen nopee purku ja himaan. EDIT

Lauantaina muutaman tunnin unien jälkeen lähettiin kohti Vanhankylänniemeä. Löydettiin ihan kiva paikka mihin levitimme erittäin hifin retkiviltin. Eväitä syödessä kuuntelimme aivan mahtavaa Lännen Jukkaa. Toimi ihan mainiosti alun pienistä hallitsemattomista kierroista huolimatta. Varsinainen yllätys oli jenkkiläinen Keb'Mo. Isä soittaa kitaraa ja poika rumpuja. Kuulin jälkikäteen et poika oli vasta ekalla keikalla isukin kanssa. Vetelivät tyylikästä bluesia, mutta oli siellä joukossa vivahteita motown/beachboys!/soul hommista. Toimi ihan järjettömän hyvin! Suosittelen! Päivän paras soundi. Sellanen suunnilleen mun ikäinen valkoihoinen jätkä puikoissa ja kuulosti törkeen hyvältä!
Illan "pääaktina" oli Joni Talvi. Mä oon aika jäävi arvostelemaan sen herran toimintaa. En tiedä sen meriiteistä muuta kuin nimen. Senpä takia istualtaan kitaraa puolitahtia jäljessä soittanut herra ei vakuuttanut.

Laitoin viestin Saaren Samille ja kysyin mihin aikaan sen trio vetelee Swengissä. Sehän nakitti mut sit siitä yöks vielä miksuuttelemaan, kun tajus et oon vapaalla. Sanoin sille et voi olla et oon aika valkkaripäissäni, mut ei kuulemma haittaa...
Mentiin vielä ennen sitä istuskelemaan keskustan puistoon, tyhjentämään eväsreppu.
Siitä sitten hönöilemään Swengiin. Edellisen orkan aikana virittelin hieman pa:ta ja muutenkin supatettiin se talon äänipoka aika solmuun talonmiehen kanssa. Kiitos Antsa, oli törkeen hauskaa!
Se oli ilta nro 3 samassa ravintolassa 4:n päivän sisällä...

Heräiltiin sunnuntaina joskus iltapäivän puolella ja rouvan frendi Mimosa oli tullut olohuoneen sohvalle nukkumaan. Aloin laitella siinä vähän aamupalaa ja päätettiin avata kuoharipullo. Pelailtiin musiikki trivialia ja pienen meikkauksen (joo, vietä päivä kahen mimmin kans...) jälkeen taksi alle ja arvatkaapa minne? Swengiin!
Enää ei tarvinnu ruinata sisäänpääsyä, kun mukavat poket sanoivat lipunmyyjille, et tää kaveri ja seurue tulee nyt sisään. Kiitos! Sunnuntaisin on perinteinen Silliblues. Alkaen n. klo 12 ja päättyen yleensä pilkkuun. Oon ollu parina vuonna samoilla festareilla samassa klubissa talonukkona ja pakko sanoa, et toi 14h päätösklubi on aika heviä... Katottiin parit vikat aktit, turistiin kakkaa tuttujen kanssa ja sit lähettiin suht hyväkuntoisena nukkumaan.

Tänään heräsin tän melkein viikon kestäneen yön jälkeen klo 07.55 siihen et yläkerran naapurin vessanlattia tarvisi jälleen kerran piikkausta... VOI VITTU! Mikään ei oo raivostuttavampaa, paitsi ylikypsä pasta tai sisäfile.
Aina kun se helvetillinen meteli hetkeks lakkas ja sai nukahdettua, niin eiköhän se taas alkanu... Ihan niinku joku kuvais mua jollain kameralla ja yrittäis taimata ton täydellisesti. Pora, uni, pora, uni.
Noh, onneks se liskojenyö on vasta edessä...
Käytiin iltapäivällä Kauhasen Villen kans kastelemassa mailamme Talmassa. Vettä tuli ihan saatanasti... Onneks on hyvät asusteet ja vehkeet, niin pysty pelaamaan.
Huomenna ehkä lisää golfia, eggarikeikkojen säätöä ja siivoilua. Keskiviikkona Bellyyn Samin trion kanssa ja torstaina starttais ne Egokeikat Kuopion Henkasta.

Päätän raporttini täältä tähän.

Ei kommentteja: