perjantai 13. heinäkuuta 2007

Selviämisiä kaikin tavoin

Savonlinnasta selvittiin eilen ihan ok. Bändi veti törkeen hyvin ja Gaia Musicin kalustotoimittajat oli mahtavia hahmoja. Olkoonkin niin etten siitä turkulaisesta PA:sta niin kauheasti välitä...
Vedon jälkeen pakattiin backline bussiin ja istuttiin baarissa hetki. Siitä mentiin hotellin puistoon valomiehemme Ollin kans kuuntelee läppäristä akku tyhjäksi.
Käytiin muuten checkin jälkeen solistin kans taas pelaamassa kolopalloa Kerigolfissa. Mun mielestä anakin ensimmäisten 12 reiän jälkeen Suomen kaunein kenttä missä toistaiseksi oon pelannu!

Tänään aamulla olikin lähtö kohti Tamperetta klo 09.00. Menin suoraan nukkumaan ja kuuntelin uuden Ryan Adamsin levyn. Kuulosti ihan törkeen hyvältä! Suosittelen! Jossain kohtaa heräilin ja hain hieman sapuskaa Lidlistä. Mukaan tarttui:
Valkosipulipatonki, valkosipulituorejuusto, ilmakuivattua kinkkua, goudajuustoa, viininlehtikääryleitä, banaani, jääkahvi ja mansikka-banaanismoothie. Toimi. Sit olikin kuskin vaihto ja mä painelin sen loppumatkan treelle.
Päästiin Ilveksen eteen, mistä ajetaan sellanen mäki alas. Siis jos ois päässy. Joku saatanan idiootti oli parkkeeranut volvonsa just siihen kulkuaukolle. Soitin bussin torvea varmaan pari minuuttia ja sit ulos juoksee joku jätkä, sen auto oli myöskin sakkopaikalla, mut ei ihan niin pahasti edessä. Sanoin sille et kiitos kun tulit ja koska se hoiti tilanteen niin hyvin, niin annoin sen auton olla. Kävelin sisään respaan ja huusin kovaan ääneen näillä sanoilla; "kenen auto on volvo 70 tossa pihalla?" ei vastausta. Uusi yritys, "kenen se volvo siinä on, koska se on parkkeerattu päin vittua". Sit joku hikinen seppä kysyy minkä värinen se auto on ja vastaan et musta. Herra tokaisee että se taitaa olla hänen auto. Sanon nätisti et ajaa sen helvettiin siitä edestä, et se tukkii koko ajoväylän ja vittuilen se lukutaidosta etc sen pienen hetken. Herran loppukaneetti oli; "sitäpaitsi se on v 80..."

Nopea roudaus takana, vien bussin parkkiin. Kun pääsen keikkapaikalle yritin soitaa välittömästi Tehtaan pojille ja kysyä et mitä vittua!!!?? Tammerfest klubin äänikamoista olisin hieman keskustellut. Etupäässä effaräkki oli täynnä A1 kamaa: TC M3000, M2000, M1, D2, BSS 901, BSS 402, Klark Square 1 ja joku gatekin oli vielä. Mut se muu kalusto! Tiskinä craftin vanhus, se joku 200 mallinen, mikä on varusteltu tosi hyvillä äänillä! On kohinaa, rutinaa ja pätkimistä. PA:na oli mun yli kaiken hehkuttama KV2. Vittu mä en haluu sitä ikinä mihinkään. Se setti soi 360-astetta aika nätisti. Varsinkin kun meilläkään toi homma ei oo kauheen laulupainotteista (5 laulajaa...), niin ois helvetin hauskaa et se enrgia siirtyis pelkästään eteenpäin... Ihan sama homma on esim. sen Aura audion kanssa. Inhottavaa, kun joutuu oikeasti tappelemaan laulujen kanssa, et sais ilman kiertoa sen kaiken mössön yli.

Käytiin checkin jälkeen pelaamassa Tammergolf. Ihan kiva kenttä, mut sen pohjassa on jotain tosi pahasti vialla, kun se ei ime sadevesiä vaan muodostaa lammikoita. Pelasin etuysin tasan händäriin ja takaysillä jostain syystä peli katos 6 väylän ajaksi... Noh, pääasia et sai ulkoiltua.

Veto oli taas bändin osalta törkeen hyvä! Yleisökin oli todella hienosti mukana, laulaen alusta loppuun koko keikan, joten mun tehtäväks jäi ottaa äänisetistä pölyt pois, tosin muutaman kerran piti muistuttaa yleisöä pienellä kierrolla...
Vedon jälkeen hengailtiin baarissa ja bäkkärillä. Peruskaatuilua ja ylihumalaisten ihmettelyä. Keikka oli loppuunmyyty, mut jengi häipyi heti vedon jälkeen niin hyvin, et baarissa mahtui oikein olemaan.
Yöllä yritin mennä nukkumaan, mut piti ottaa rouvan kans vielä perustavanlaatuinen parisuhdepuhelu...

Nyt kipikapi Marusekiin (japanialainen, lue aiemmat blogit) aamiaiselle ja sit bussin rattiin kohti Tavastiaa.

Ei kommentteja: