tiistai 10. heinäkuuta 2007

Loppureissu

meni ihan kivasti.
Veto oli Rotuaarilla hyvä ja bändikin veti ekaa kertaa törkeen hyvin!
Se on hassu juttu et menee se muutama keikka ennenkuin palat loksahtaa kohdilleen.
Vedon jälkeen kamat kasaan, bisse huiviin ja tyynyä kuolaamaan.

Heräsin 5.15 ja suihkun jälkeen aamiaiselle, jonka Arinan ystävällinen henksu oli vartavasten meille valmistanut.
Otin ekan ajovuoron ja ensimmäinen stoppi tulikin heti Jyväskylän alapuolella (päätettiin ajaa j:kylä-tre-turku ku bussilla saa ajaa 100kmh...). En vaan päässy kuskin penkiltä pois, kun kaasujalan polvi oli lukossa! Olinhan painanu sitä raskasta pedaalia jo reilu 4h ajan. Rajoitin lyö vastaan siinä satasen nurkilla, joten silloin tulee aina painettua pikkasen lisää, josko se kulkisikin lujempaa! Klenkkasin itseni väkisin kuselle ja kahvin hakuun. Eetu jatkoi ja mä torkuin penkillä.
Matkalla muuten ohitin Apikset ja soitin siinä aamu 7-8 välissä Sammiolle joka ajoi. Normaalitilanteessa siihen aikaan sunnuntaiaamuna kukaan olis hereillä... Ne oli kuulemma ollu pari päivää vapaalla Rovaniemellä. Olivat hieman Arskan kans rentoutuneet...

Päästiin Turkuun ja haettiin dösäasemalta meille valomies. Siitä alueelle kattelee ku rokut pörrää mudassa.
Mokoma aloitteli vetoaan meidän lavalla ja kasattiin backline. Siinä on kyllä mun mielestä törkeen kova bändi!
Oli myös mukavaa nähdä Oksua joka näytti oikein pirteeltä, vaikka se omassa blogissaan muuta väittikin!
Veto meni oikein kivasti, Pihlainen oli taas jälleen laittanu radion hyvälle taajuudelle ja musiikki kuulosti kivalta! Mandi Diaon valomiehet kävi oikein kehumassa että ei ollu kuulemma mitään kysyttävää. Oli kuulemma toiminu ekasta iskusta. Kiva saada tollasilta hönöiltä positiivista palautetta, ne kun ei kauheesti nää noita erikoisia bändejä ympäri maailman...

Kamat nopeesti bussiin ja bussi keskustaan. Käveltiin Eetun kans kohti Marinaa, josta piti jotain kyytejä lähtee takas. No eihän sieltä mitään lähteny, mut päivän paras tulee tässä;
Itse festivaalijohtaja Merimaa kuskasi meidät, festivaalien tärkeimmät henkilöt, omalla henkilökohtaisella autollaan takaisin alueelle. Muut saivat jonottaa sateessa lauttoihin etc. Itseltä kastui vain hieman farkut kun festivaalijohtajan jarrutus kaatoi pisaran lonkeroa, jota miellyttävän ilmastoidun auton sisätiloissa nautimme, housuilleni.

Loppuilta oli perussekoilua, rouva oli siellä kaverinsa kans, katottiin mudassa hetki Rasmusta ja Korkalainen tarjos mulle 2 kertaa oluttölkin ja molemmilla kerroilla järjestysnainen kaatoi sen maahan. Ympärillä noin 10000 muuta ihmistä sai juopotella juomiaan rauhassa (jaska, rouvat yms mukaan lukien), mut mun lärvi oli sille ämmälle ilmeisesti liikaa. Ei muuta kuin takas bäkkäritelttaan. Siel tuli pilkku ja piti lähtee takas keskustaan sillä lautalla. Matkalla jäätiin ihmettelemään hetkeks Gogol Bordelloa (tai jotain). Ihan mahtava meininki! Sellaista mustalais-slaavilais-punkkia! Ihan järjettömän kovan oloinen livebändi! Harmitti kun piti poistua vikaan lauttaan... Pakko tsekata jos jossain näkee!
Heitettiin kamat kämpille (rouvan frendin asuntoon, ku ei jaksanu mennä hotlaan...) ja Dynamoon. Siellä peruskaatuilua ja pilkun jälkeen Ada-kebapiin.

Tänään aamulla heräiltiin joskus iltapäivällä (Eetu ajoi bändin stadiin, kiitos!) ja lähettiin shoppailemaan/syömään.
Kauppahallin misokeitto ja sushi käynnisti aika hyvin koneen. Samalla kierroksella ostin myös hieman ilmakuivattua poronlihaa.
Shoppailin uudet farkut ja vihdoinkin sen Tempur tyynyn! Mul oli hetken se tyyny testissä ja en enää suostu nukkumaan ilman! Loppui kuorsaus, niska/hartiakivut, rouvan valitus ja raajojen kuoliovaara.
Oltiin jo lähössä himaan, kun iski vielä nälkä. Eksyttiin johonkin ihme kivennäisvesimarkkinatutkimukseen. Maisteltiin erilaisia makuvissyjä ja arvioitiin niitä. Siis hyi vittu miten pahoja tuotteita oli joukossa! Original Vichy, se ainoa oikea on vaan paras. Ei mikään vitun viikunan makuinen, hiilihapoton, suolaton litku oo mikään juoma!
Onneks siitä markkinatutkimuksesta sai lahjakortin viereiseen ravintolaan, joten lohtu oli sekin. Tosin vaan lyhytaikainen. Odoteltiin ruokia yli tunti ja sit kun se mun pihvi tuli eteen, niin läpikypsähän se oli. Sellasen verisen ja mediumin välimaaston kun tilaa, niin toi kypsä tuntuu ihan piilokamerajutulta. No, onneks henkilökunta hoiti tilanteen hienosti ja hyvittivät loppulaskussa.

Huomenna olis tiedossa jotain todella nastaa, mut siitä ei voi vielä puhua, tai jonkun yllätys menee pilalle!

1 kommentti:

Oksu kirjoitti...

Se o hyvä et näytin ainakii terveeltä. Olo ei kyl ollu sen mukane :)