torstai 19. heinäkuuta 2007

Päivitetääs taas

Muutaman vapaapäivän jälkeen onkin taas mukava palata menneeseen!
Lauantainen Tavastia meni ihan perussuorituksella omalta puoleltani, mutta bändillä ja yleisöllä näytti olevan hauskaa senkin edestä. Se on vaan hassua kun orkanbändillä menee lujaa, niin tuvan puolella ei. Sekin nyt on taas kiinni siitä, onko mulla niponipopäivä vai ei. Jos ei, niin joraan tassut pystyssä.
Vedon jälkeen ei tainnu mennä kun jotain puol timmaa, kun backline oli jo bussissa. Levylaulaja haki makkosesta kuulokkeet matkaevääksi (bigmac on edelleen ehkä maailman huonoin burgeri...) ja sit kaaduinkin jo nukkumaan. Ite bussinomistaja Varoma lähti ajamaan meidät Mikkeliin ja takas. Heräilin noin klo 05 kun oltiin perillä jossain omenahotellin tapaisessa majapaikassa, minne sisäänpääsy tapahtuu myös koodeilla. Vaikutti todella asialliselta, kun oli ihan bränikät huoneet.
Herätys oli jo niinkin myöhään kuin kello 09, joten sai todella reippaat yöunet.
Päästiin Mikkelin raviradalle jossa siis piti olla keikka alkaen klo 11.30. Oli todella absurdi meininki, kun jengiä lappaa ympärillä, äänikamat on aika snadit (ollaan siis jäähallissa)
ja St Michael´s ravit alkaa klo 13.
Huh. Nopeesti backline lavalle ja vielä nopeampi linjacheck. Odotellaan maskuliinisen tuoksun omaavassa pukuhuoneessa keikan, anteeksi, konsertin alkua. Tätä esiintymistilaisuuttahan kutsuttiin mainoksissa nimellä konsertti.
Ennen vetoa kömmin umpiunessa etupäähän ja yllätysyllätys! Yleisöähän on paikalla kivasti, soundi on ihan terve (kamoista vastanneet tyypit juoksi kattelemassa aika tiuhaan päätteitä...) vaikka äänisetti olikin n. 10 kertaa liian pieni ja valotkin supattivat! Orkka soitti mun mielestä helvetin hyvin, koska nappulat vääntyivät itsestään paikalleen. ainoa ihmetys oli se kun akustisen kitaran ja Knipin laulun kompuran valot vilkkuu, mut ei oikein tunnu et mitään tapahtuis. Oli sit etupään vahti tökänny ne insert letkut vaan sen tipin verran sisään... Noh, ei aina voi osua. Palvelu oli sentään asiallista, vaikkakin vitutti suunnattomaastise, ettei niitä ridereita ota kukaan tosissaan. Mun ainoat toiveet siinä etupään tiskissä on PAD, vaiheenkääntö ja portaaton botneleikkuri. Ei enempää, ei vähempää. Sit ne tuo sen Venicen. Okei okei, onhan se vitun paljon paremman kuuloinen kuin mikään A&H & co, mut menee soundi aika solmuun kun joutuu leipomaan kaiken alakerran veke sillä kiinteellä 80Hz korjaimella ja sit kun sekään ei riitä, niin jatketaan alamiddlekorjaimella... Ja sit vituttaa se, et esim. kompuroita ei oo sitä tarvittavaa määrää. Soittais ees ja ilmoittais, niin vois ottaa vaik ite mukaan.
Vedon jälkeen kamat bussiin ja muutaman pitstopin kautta anoppilaan saunomaan ja syömään oluessa marinoitua possunkylkeä! Toimi!

Maanantaina lähettiin aamusta ystäväni Jonten kanssa Pickala golfiin, jossa oli tarkoitus pelata päivän aikana 2 kierrosta. Asiaa helpotettiin jonkin verran vuokraamalla golfkärry. Oli muuten fiksu ratkaisu! Olis ollu jo ensimmäisten 9 reiän jälkeen jo jalat ihan muroilla... Kaiken kaikkiaan törkeen nasta päivä, hyvä keli ja mukava peliseura! Pitää ottaa pikaisesti uudestaan!
Illaksi lähettiin isolle kirkolle Pub Rotterdamiin, josta siirryttin tapasten ääreen ja takaisin Rotterdamiin. Mukana oli poppareita ja rouva kaverinsa kanssa. Taas oli kivaa!

Tiistaina heräiltiinkin sitten anoppilasta jonne yöllä päädyimme kissavahdeiksi. Aamupalaa ulkona ja sitä rataa...
Haettiin rouvan vanhempi kummipoika Pessi 3v ja vietiin se Keravan kartanolle kesäteatteriin katsomaan Kaunotarta ja Hirviötä. Näytelmää mielenkiintoisempaa oli ehdottomasti voikukanlehtien syöttäminen pupuille!

Eilen aamulla herättiin ajoissa ja lähdettiin yökyläilemään rouvan broidin luokse. Ne sai joulukuussa skidin ja muuttivat Vihtiin, Otalammelle. Sellanen rapee 200 neliöö asumispinta-alaa. Yläkerrassa... Ne remppas sellasen tyylikkään kivitalon alusta loppuun ja hyvä tuli!
Kokkailin päivällä meille hieman hiukopalaa:
- Melonia ja parmankinkkua
- Yrttietanat
- Yrtti-chili jättikatkaravunpyrstöjä
- Marinoitua artisokkaa
- Fetasalaatti
- Peruna-Bataatti-Porkkana-Sipuli-Vuohenjuustonyyttejä
- Yrteillä ja Fetalla täytettyä possun sisäfilettä ja kanaa
unohdin kyl nyt jonkun, mut kaikkee oli. Paljon. Ja hyvää viiniä kans!
Pelailtiin trivialia ja saunottiin. Kivaa oli! Uusiks ja pian!

Tänään aamulla heräiltiin ja aamukahveja juodessa tuli puhetta aamupalasta. Joku ehdotti et lähettäis Selloon Classic pizzaan. En oo ikinä siellä käyny, mut nyt lähettiin sinne samalta istumalta. Kannatti! Törkeen hyvät pizzat! Suosittelen!

Kävin hakemassa stadista vuokra-auton. Nyt on alla 78km ajettu 206 pösö. Piti vuokrata se, kun vkonloppuna on aika paljon supatettavaa ja sunnuntain keikan jälkeen pitäis lähtee käymään mutsin luona Manamansalossa.

Äsken käytiin Betoni/KnuutisPeten kans pelaamassa Talman Laakso ja rouva karkas rocksiin kattoo tiktakkia. Tein itelleni tollasta kasvis wokkia ja kerrankin sai laittaa liikaa chiliä! Aamulla sen kirjaimellisesti tuntee nahoissaan...
Huomenna aamulla pelaamaan Hämeenlinnan Tawast Golfiin ja sit Vanajafesteille iltakeikalle Tervomaan kanssa. Lauantaina samassa paikassa Matti Johannes Koivu ja sieltä sit Karkkilaan Beach Partyille Terviksen kans.
Sunnuntaina aamulla lähtö himasta klo 7 kohti Porin Kirjurinluotoa, jossa miksaan päivän ekaa aktia, Hubaa. Jos ei oo tuttu bändi, niin suosittelen todella vakavasti tutustumista! Parasta soulia mitä pitkään aikaan oon kuullut. Parasta on vielä se, et kun sain levyn, niin olin kuullut jo yhden biisin radiosta. Luulin silloin tosin et se oli joku jenkkibändi...
Siitä maistelemaan Oulunjärven muikkuja!
Palataan taas, kun lomat on lomailtu!

1 kommentti:

Oksu kirjoitti...

"Kokkailin päivällä meille hieman hiukopalaa:
- Melonia ja parmankinkkua
- Yrttietanat
- Yrtti-chili jättikatkaravunpyrstöjä
- Marinoitua artisokkaa
- Fetasalaatti
- Peruna-Bataatti-Porkkana-Sipuli-Vuohenjuustonyyttejä
- Yrteillä ja Fetalla täytettyä possun sisäfilettä ja kanaa "

Parasta luettavaa just ku o saanu baari-illan jälkeen lämmitettyä himassa Saarioisen valmispizzan! Tapan siut! Eli huom... tänään nähdään Wanajalla.