torstai 25. lokakuuta 2007

Äidin pikkupoika menee muille maille...

Eka keikka siis takana. Kuusankoski-sali oli aika haasteellinen mesta. Huhhuh... Meinas tulla päivällä kiirus, kun (n)aura-diudiun lennättäminen olikin hieman hitaampaa, kun sen ekan kerran teki. Siihen settiin ei (tietääkseni) oo mitään laskuria, jolla sais mitattua oikeat kulmat ja setin korkeuden. Nyt joutuu menemään ihan fiiliksellä ja eihän se ekalla osunu sinne takariviin ollenkaan. Linja alas ja uus yritys. Bändi oli siinä kohtaa jo lavalla ja halus kovasti treenata biisejä. Checki meni taas siihen, et yritti virittää pa:ta. Millä vitulla siitä setistä saa jotain järkevää ulos? Mä en vaan ymmärrä... Ainoa mikä siinä setissä toimi hyvin, oli subbaset. Santun ohjeen mukaan laitoin 4kpl riviin tasaisin välein ja viivästin reunimmaisia. Tanakele miten hyvä subutus! Mut sit se downer yläkertojen kanssa... 6kpl puolellaan, kulmaakin oli niiden välillä ja silti se summaa koko kaistalla todella pahasti. Auttakaa! Jos alkaa leikellä sitä ylämiddlekääkkää veks, niin sit tuleekin middlehonotusta ja kun sen leikkaa, niin alkaa alamiddlepuuro ja sit taas palataan siihen ylämiddlen kääkätykseen. Oravanpyörä... Voi luoja.
Vetohan meni silti aika ok, vaikka kuulinkin suurimman osan biiseistä (onhan ne siis tuttuja, mut arrit on paikoin aika vinkeitä!)ekaa kertaa kokonaan. Kuuntelinkin orkesterin soittoa ja tein muistiinpanoja. Niin ja seurailin solistia, kun se veteli aika erilailla, kuin pa:treeneissä.
Vedon jälkeen meni aika tasan 2h kun koko setti oli purettu ja autossa. Ihan jees, siitä saa varmasti raavittua 15-20min veks, kun roudaus helpottuu. Tää viikko mennään Pekan kanssa sen autolla himaan yöks, Anssi ja Riku asuu hotlassa.

Hämeenlinna verkatehdas. Voi luoja! Voitaisko siirtää kaikki keikat tänne? Okei, eka veto on vast kahen ja puolen tunnin päästä, eikä checkiäkään oo vielä tehty mut silti. Helppo roudaus, helvetin hyvät vehkeet ja mukava henkilökunta. Pa:na suosikkiani Nexon Alphaa, etupäässä M7 (tulin keikalle usb-tikun kanssa :) ja muutenkin vehkeet on kohallaan. Anssi halus ottaa koko oman lavanpään ja Pekka kokonaan oman valosetin. Nyt on hyvää aikaa ohjelmoida settiä niilläkin. Me ollaan Hukkasen Masan kans diggailtu pa:ta ja turistu kivoja. Rouhikoski on valojätkänä talon puolesta, joten äijistä ei jää myöskään kiinni. Hyvä mesta!
Nyt siis ootellaan bändiä ja checkin jälkeen syömään jotain.

Huomenna aamulla kun rouva tulee yötöistä (nuorisotalo auki koko yön), niin meidän tulokas saa seurakseen 2 muuta kissaa. Anoppikokelas lähti Karibianristeilylle ja niiden kisut tulee meille hoitoon. Sit ois 3 karvakaveria riehumassa. Tai ei se vanhaherra Elmo kauheesti riehu. Se on siis rouvan kisu, jolta poistettiin tossa keväällä toinen silmä. Se alkaa olla jo ehtoopuolella, joten vois sen kans vaikka herkutella tuoreella kalalla!

5 kommenttia:

Oksu kirjoitti...

Kilauta Vikströmin Jykälle Jyväskylään, se o aika haka tos Auradiudiu-hommas ja sil oli ainkakii jossai välis joku softa sille.

Unknown kirjoitti...

imikö äm7 tikkua niinku piti vai käviks mikkelit?

Tero Arnberg kirjoitti...

Viimeks kun kysyin Jykältä, niin se ei oikein osannu sanoo mitään ihmeellistä siihen...
Eikä oikein kukaan muukaan...

M7 imi tikkua oikein mallikkaasti.
Voi luoja tota Verkatehdasta!
Suomen ehdottomasti paras keikkamesta.

Liuhu kirjoitti...

Onko sulla 4-tienä se Aura? Siinä kuuluu olla low-kaapit niiden yläkertojen ja subien välissä, sillei se toimii, itseasiassa sillei se on vissiin suunniteltukin toimivax.

Nim. Ero on huomattava...:)

Urski kirjoitti...

Hyvä hyvä. Huomenna testataan Verkatehdas. Aurasta en mie osaa sen enempää kertoa mutta Impolan Ahti varmaan osaisi. Se kertoili kerran oikein urakalla noista pömpeleistä.