perjantai 26. lokakuuta 2007

Lahti x2

Eilinen vetohan meni törkeen hienosti, ottaen huomioon et oli vasta toka keikka. Soundi oli mielestäni kohdallaan ja valot näytti hyvältä. Ylijyrä ja joku Eppujen valomies tuli kuikuilemaan meidän vetoa. En tiiä näkiköhän ne sitä kahta biisiä enempää...
Mutta niinkuin aiemmassa tekstissä kehuskelinkin, niin kyllä loput keikat vois siirtää tänne. Myös rokkikeikat. Olipas hieno kokemus tollanen mesta, jossa on alusta lähtien kuunneltu teknikoiden tarpeet ja toiveet ja vasta sitten hoidettu rakennuskilpailutus. Akukon on myöskin tehnyt hienoa työtä akustiikan kanssa. Olis tosi kiva kuulla joku klasariveto siellä, kun siellä on erilliset siirrettävät diffuusoriseinät ja katto, jolla saadaan luotua pidempi jälkikaiku ja sointi klasariolosuhteisiin sopivaksi.
Kiitos vielä Hukkaselle ja Rouhikoskelle & co. Mahtava meininki!

Tänään heräilin aamulla kun rouva tuli kahden karvaisen pallukan kanssa himaan. Uus kisumme juoksi välittömästi sängyn alle, eikä se sieltä oo poistunu vissiin vieläkään. Noh, jossain kohtaa sille on pakko tulla nälkä. Ei tainnu tykätä kun tuli kaks kollia taloon. Kait se sopeutuu...
Kaiken sekoilun jälkeen en ehtiny junaan, joten otin anoppikokelaan micran ja ajelin tänne Lahteen.
Check on jo ohi, masu täynnä Jonel Thain maukasta inkiväärikanaa ja pitäis lähtee sovittamaan pukua päälle.
Huomenna ois toinen keikka samassa mestassa, joten ei tartte ku nostaa kytkintä vedon jälkeen. Vois käydä vaikka baarissa.
Huomenna sit päivällä saunaan ja sit Santtu (tuuraamassa huomenna Anssia) ottakin kyytiin ja mutet pois päältä ja menoks.
Rokrok!

Ei kommentteja: