maanantai 1. lokakuuta 2007

Kiertämistä 1

Juu päivää.
Tää menikin helpommin kuin kuvittelinkaan. Siis tän nettiyhteyden puolesta. Kaikki muu onkin sit ollu aika sillai ja tällai.
Aamu alkoi hyvin kun taksikuski kertoi et Tuusulan motarilla on joukkokolari ja motari on suljettu. Ehdotin sille et ajetaan radanvartta pitkin Tikkurilaan ja sieltä lentokentälle, mut se vakuutti et vanha Tuusulantie vetää kyllä. Vitut. Meni tasan tunti Keravalta lentokentälle. Onneks popparit oli jo checkaamassa ittensä, niin pääs suoraan tiskille. Vaihdettiin siis Köpiksessä konetta ja laskeuduttiin Müncheniin aikataulussa. Sieltä ajettiin keikkapaikalle ja tutustuttiin Within Temptationin tekniikkaan ja managementtiin. Kaikki näytti hyvältä. Odoteltiin pari tuntia ja sit päästiin myöhässä lavalle ja meille ilmotettiin et aikaa on 15min. DiGiCo D5 mikserin 3. versiossa on pieniä bugeja. mm. tällä kertaa mikserin masterista ajautuu ihmeellisesti signaalia yhteen sisäiseen efektikoneeseen ja se alkaa kiertämään itsekseen. Heh. Kerettiin ainoastaan saada Viltsun kans tiskeihin kaikkien kanavien signaalit, paitsi etutomtom. Kattellaan sit illalla. Ei vaan viittiny alkaa purnaamaan ja vittuilemaan niiden ryhmälle ku oli eka keikka. Yritettiin vaan olla mahdollisimman pro ja niellä toi skeida. Bändin stagemanageri tuli pyytämään anteeksi ja lupasi huomiselle enemmän checkiaikaa.
Se muuten vielä, et meille ei oo mitään backstagea, joten bussi toimii sellaisena vessa/juottola/meikkaushuone systeeminä...

Ainiin, tää meidän bussi on erään Turkulaisen firman 2-kerroksinen uutukainen (mikään vitun uus, ku vanha paska joka on rakennettu uusiks...) joka tärisee, nitisee ja natisee ihan holtittomasti. Tässä sitä pitäis sit asua ja nukkua 2 viikkoa. Alunperin meidän piti olla hotellissa (omalla kustannuksella...) jopa yks yö, mut senkin hinta sit tuplaantui. Hehheh. Jääny vähän rakennus kesken: alakerran telkkarit on osittain piilossa penkkien takana, sähköä ei oo sänkyosastolla, matkalaukku luukkua ei saa lukittua, ja osassa sängyistä ei oo ees lukuvaloa... Saattaa kuulostaa piipitykseltä, mut aatteleppa ite omalle kohalle... Kymmenen jätkän matkalaukut pyörii jaloissa, joten ei passaa paljon juopotella, ettei katko jalkoja yöllä pimeessä bussissa...
Eli hyvät tunnelmat näin niinku rundin alkuun! Raporttia tulee...

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Naispuoliset ystävykset tapasivat toisensa pitkästä aikaa ja vaihtoivat kuulumisia.

Toinen naisista kertoi tavanneensa miehen, mutta valitti sitä ettei ymmärrä miten voi olla raskaana vaikka ei ole ollut vielä metriäkään lähempänä tätä miestä.
Toinen naisista vastasi:"Nyt kuulostaa kyllä niin mielenkiintoiselta mieheltä, että olisiko minunkin mahdollista tutustua häneen."