maanantai 29. lokakuuta 2007

Kotisäätöä

Lahden vedot meni ihan jees. Perjantaina tein ehkä pikku virheen ekalla puoliajalla, kun ajelin sitä Sibelius-salin settiä pääosin centerklusterin varassa. Ainakin omalle tontille toimi hyvin. Mut sinne sivuille ei sit yhtään. Tokalle puoliajalle tiputin centeriä reilu 10db ja ajelin sitä L-R pa:ta tanakammin. Harmitti vedon jälkeen sen verran, et ajelin reilu puoleen tuntiin himaan sieltä ja otin taksin pubiin. Kaiken lisäks se pikkukissa raateli mun käden kun yritin sitä silitellä ennen lähtöä siellä sängyn alla. Nopeaan tahtiin parit Kilkenny & Singlemalt (erikseen) yhdistelmät ja pizzojen kans himaan. sisäine desinfiointi on välillä tärkeätä.

Heräilin pitkin yötä siihen sähinään, kun muut kissat halus tulla tekemään tuttavuutta, mut tää yks ei kauheesti antanu mahdollisuutta...
Aamupalan jälkeen pääskin rouvan kanssa pitkästä aikaa saunomaan. Meil on lauantaisin ip saunavuoro ja välillä käy säkä!
Santtu haki mut ja paineltiin Lahteen. Solistin kanssa käytiin läpi HYVIN yksityiskohtaisesti hänen laulusoundiaan ja viritettiin sen kanssa pa:ta... Arvannet lopun. Ei mul ois ollu kyl pokkaa ajaa sitä laulua 10db:tä kovempaa, kuin muuta orkkaa, varsinkaan sillä botnemäärällä (Riikonen varmaan voi todistaa laulun läsnäolon, se oli kurkkimassa osan tokasta puolikkaasta). Aina kun mentiin matalalalta, niin penkit tärisi ja kakat meinas tulla housuun. Samalla kun virkattiin sen kans settiä, niin sain hänen suostumuksen (tai oikeastaan pakotuksen) vetää huomattavasti lujempaa.
Keikalla olikin sit tekemistä, kun uidaan siihen yli 100db lavasoundiin mukaan ja pitäis vetää vielä kovempaa... Arvannet loput.
Loppujen lopuks, kun pikkasen vielä hieroi sitä laulusoundia terveemmäks, niin soundi oli paikoitellen helvetin hyvä.
Kerrankin sai vedellä tanakasti, ilman että tarvitsee kuunnella kenenkään napinaa. Nim. solisti käski.
Hyvä hyvä!

Eilen vietiin kissat takas anoppilaan, kun ei siitä sekoilusta mitään tullut. Senkin jälkeen uus kissa jatkoi sängyn alla majailua. Pikkuhiljaa se illalla ryömi sieltä varovasti veke ja lähti todella varovaiselle tiedusteluretkelle. Samaan aikaan mä sain tarpeekseni kolmen kissan sotkuista ja imuroin ja pesin lattiat koko kämpästä.

-Ruokaa-
Laitoin itselleni (rouva ei syö punaista lihaa) hieman iltaruokaa.
Pakkasesta löytyi paketillinen karitsan luuttomia paistipaloja.
Niitä freesasin sipulin, valkosipulin ja inkiväärin kera. Maustoin gourmetsuolalla ja pippurilla. Lisäsin siihen valurautapataan hieman vettä ja annoin muhia hetken. Lisäsin sinapinsiemeniä, laakerinlehden ja pari maustepippuria. Ainiin ja aavistuksen tuoretta korianteria. Annoin hautua. Lisäsin tuoretta porkkanaa, perunaa ja kaalia. Pikkuisen lisää suolaa ja vettä ja sit annoinkin sen muhia, kunnes nälkä oli liian kova. Punaviinilasillisen (joku Chileläinen Malbec...) kanssa erinomainen iltaruoka. Suosittelen!
-Ruoka loppuu (kesken)-

Tänään heräiltiin suht ajoissa ja lähettiin ennen laulutunteja ostamaan kissalle kaulapanta, jolloin tän iltainen eläinlääkärissä käynti sujuis helpommin.
Eläinlääkärissä käynti meni suht kivuttomasti. Pikkaisen teki hankalaa saada se yksin häkkiin, kun se ei ois halunnu ollenkaan. Pienellä maanittelulla ja oveluudella sain sen sit vihdoin lähtökuntoon.
Ollaan mietitty kisun kovaa ruokahalua ja eläinlääkäri sanoikin, ettei voi olla varma jos toi kissa oiskin paksuna!!!! Se tietysti selittäis puolustuksen, todella reippaan nälän ja vatsan alueen arkuuden. Huh. Jos tulee pentuja, niin täältä saa tulla hakemaan!

Nyt kauppaan ja sit hakemaan rouva töistä.

-Ruokaa-
Tän illan tarjonta:
Kasvislasagne (nimi vähän hämää...)
Munakoisosta, kesäkurpitsasta, paprikasta ja tuoreesta tomaatista tehty kastike.
Vitusti aurajuustoa, hyvää fetaa ja parmesania.
Laittele noita sopivassa suhteessa päällekkäin ja anna olla uunissa kunnes pasta kypsää.
Nam. Lasilline punkkua sopii oikein hyvin tämänkin kanssa.
-Ruoka loppuu (kesken, aina)-

Ei kommentteja: