lauantai 6. lokakuuta 2007

Raporttia tulee...

5.10. Leipzig, Haus Auensee
Päästiin sit lähtemään Wienistä vasta klo 16, joten keikka jäi tekemättä. Ekaa kertaa mun historiassa joutui perumaan keikan jostain muusta syystä kuin sairauden takia. Syyhän siihen oli loppujen lopuks se, että bussifirmamme peräkärry hajosi kaiken hyvän lisäks. Lisäksi mä kuulin tällaisen asian jostain rivien välistä et toi bussifirma ei ois maksanu jonkinlaista Nightliner maksua, joten sillä dösällä ei ois saanu lähtee Suomen ulkopuolelle...
Harmitti aika paljon. Voi olla et enemmän harmitti niitä, jotka edellisenä iltana lähti junalla ja jätti meille matkalaukut... Ne päätti sit lähtee junalla jo etukäteen Berliiniin hotelliin. Me saavuttiin sen volkkaripakun kanssa Leipzigiin puolenyön jälkeen ja lyötiin matkalaukut kyytiin ja lähettiin kans kohti Berliiniä. Uni tuli aika ripeesti, kun pääs selälleen.

6.10. Berlin, Columbiahalle
Heräilin tossa kympin nurkilla ja oltiinkin keikkapaikan pihalla. Kirjoittelin rouvalle tilanneraportin ja lähin cateringiin hakemaan kahvia. Meidän backline oli ilmestynyt myöskin pihalle ja selvisikin että osa kamoista menee WT:n rekalla ja kitarat yms. pikkusälä pakataan bussin helmoihin. Langaton nettikin löytyi! Huippua. Catering näytti törkeen hyvältä, kun on kaikkee mahdollista ihan tuoreeltaan puristettua mehua ja pöydät notkuu herkuista.
Tänään puhuttiin vähän siihen malliin, et aloitetaan rundi uudestaan. Osa ongelmista ja kiristyneistä väleistä johtui osittain myös siitä, et bussissa puhutaan kolmea eri kieltä. Kiertuemanageri, bussikuski ja rumputeknikko puhuu keskenään saksaa, bändi ja äänimiehet puhuu keskenään suomea ja sit otetaan toi lontoo vielä yhteiseks kieleks... Moni asia on menny ihan ohi, kun ei ymmärrä tosta saksasta mitään. Noh, eipä tässä oo tullutkaan viel mokattua.
Kohta lähetään työntää kamaa lavalle ja laitetaan sit yöllä keikkaraporttia.

Ainiin, Jaakko Latva-Pukkila ja Hurmaavat kimalaiset viettää tänään kesäkauden lopettajaisia ja haluaisinkin toivottaa heille oikein antoisaa sauna/juoma/mitävaaniltaa!

Ei kommentteja: