tiistai 23. lokakuuta 2007

Keikkoja, PA treenejä ja kotia

Viikonlopun keikat meni aika kivuttomasti.
Perjantaina Mikkeliin oli tuotu mulle pa:ksi JBL:n jotain vrx-sarjaa. Ihan suht kivalta kuulostava yläkerta (tosin sitä ois saanu olla lisää) ja jostain syystä se subbanenkin oli ihan jees, vaikka viime muistikuvien perusteella se oli aika hassun oloinen...
Orkka veti hyvin ja meininki oli hyvä. Vedon jälkeen nautittiin pari lasia skumppaa bäkkärillä ja dj:nä toimi JJ-Aho. Mahtavia kasarikäännösiskelmiä vanhoista disco/pop klassikoista!

Lauantaina aamusta kamat bussiin ja lähin ostamaan (joo, ei se keikkabussi.fi vieläkään vakuuta) kaukosäädintä dösän dvd-soittimeen. Ostin samalla itelleni jonkun Buffalo 160GB usb kovalevyn. Sellaisen taskuun mahtuvan. Samaan hintaan ois saanu saman valmistajan 500GB kovalevyn, mut päätin kuitenkin raahata mielummin tota pienempää. Eikä se kustantanu kuin 100€. uuden kaukosäätimen avulla saimme siis matkan aikana katsoa maailman parhaan elokuvan ikinä. Big Lebowski. Jos ei oo hallussa, niin kipikapi ostoksille! Samaan syssyyn ostat KAIKEN tuotannon Joel ja Ethan Coen veljeksiltä. Kysyttävää?
Alavudelle saavuttiin hieman etuajassa, joten ooteltiin hetki apukantoa. Kamat nopsaan pystyyn ja päädyin päiväunille. Heräilin puol tuntii ennen keikkaa, joten jäi suihkut ja saunat väliin. Ihan pökerryksissä olin vedon aikana. Veto meni ihan kivasti, soundas aika hyvältä. Vedon jälkeen kamat nippuun ja nukkumaan.

Sunnuntaina aamulla ylös ennen ysiä ja pakattiin bussi. Oli tarkoitus lähtee klo 10, mut rasta yllättäen nukkui puol tuntii pommiin. Meni hermot ja piti hieman ripittää sitä. Ei se ees pyytäny anteeks...
Kun päästiin kehäkolmosen sisäpuolelle, niin tulikin jo kiire pakata omat kamppeet ja mennä Martinukseen Tapani Kansan pa-treeneihin. Keskiviikkona alkais siis kuukauden kestävä konserttikiertue ja nyt ois kaks päivää treenejä. Muu tekniikka oli menny rakentamaan jo aamusta. Mä en päässy niihin kinkereihin, kun Alavudelta ei pääse sunnuntaina ennen iltaa pois millään julkisilla... Tekniikassa on siis monitoreissa Karjalaisen Anssi, valoissa Hännisen Pekka ja yleismiesjantusena hyörii Riku Ruohomäki.
Mun osalta toi päivä meni oikeestaan siihen, et naputtelin M7:n parametrejä ja kuuntelin luureilla inputteja. Lavalta tulee informaatiota siis 35 kanavaa. Mentiin talon pa:lla, kun ei keretty laittaa Auraa roikkumaan.

Maanantaina mentiin aamusta jatkamaan. Koko päivä meni taas siihen, kun bändi hioi arreja. Eli en mä kauheesti pystyny mitään tekemään. Ekalla keikalla sit pitäis saada homma haltuun... Täytyy vaan kirjoittaa hyvät ajo-ohjeet, ku sooloja tulee parhaimmillaan 5 per biisi ja tottakai eri soittimilla. Illalla pakattiin kamat ja tehtiin viimeiset sotasuunnitelmat.

Tää päivä on menny säätäessä kaikkea mahdollista. Kerroin aikaisemmin löytämästämme kissasta, jolle ei oo löytyny omistajaa. Ristimme sen väliaikaisesti Ilkka&Heikki Jääskeläiseksi. Tosin katti taitaa olla tyttöpuolinen! :) Varasin sille ens maanantaille lääkärin, kun ei tiedä onks sillä kaikki hyvin. Kauhee nälkä sillä on, eikä se oo ronkeli ruokien suhteen. Kaikki uppoaa, kunhan sitä on paljon. Tulee isäntäpariskuntaansa!
Säädetty on myös tulevia keikkoja, hävinneitä tietoja metsästettäessä ja ohjelmia päivitetty. Ja on rapsuteltu kissaa.

Huomenna siis Tapani Kansan kiertue starttaa Kuusankoskelta, torstaina Hämeenlinnan uuteen konserttisaliin ja perjantaina ja lauantaina Lahden Sibeliussalissa.
Raportoitavaa tulee.

1 kommentti:

Nuori Robert kirjoitti...

Ei saatana! Tapani Kansa! Staffan Folk! Giorgios Popolos!

ei muuta ku tsemppistä punttiin, ja älä mee artistin kyytiin... :D

R